NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 okt 2012, 22:49

Što se tiče vašeg dijela prvenstva najteže ce vam bit u Gračanici, primit cete jedno 5 komada i lagano napustit stadion :lol:
a da ti odmah kažem dobit ce Bratstvo u Livnu ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 okt 2012, 09:23

plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
Jarane nama nema teske utakmice, imaju samo one utakmice gdje se igra da tako kazem u ''kradju''
al eto ako je u Livnu takva situacija da je sve fer i korektno onda racunamo jos 3 boda.. :)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 17 okt 2012, 11:16

plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
ova ti je dobra "moze vas pobjediti bez problema"...pa čuješ li ti sebe, Bratstvo koje je do sada ima samo 1 poraz (zahvaljujući sudiji) i koje je primilo samo 3 gola da izgubi tako lako od troglava, pa jeste li vi normalni????
Bratstvo do groba....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 okt 2012, 11:59

ElWeddo23 je napisao/la:
ova ti je dobra "moze vas pobjediti bez problema"...pa čuješ li ti sebe, Bratstvo koje je do sada ima samo 1 poraz (zahvaljujući sudiji) i koje je primilo samo 3 gola da izgubi tako lako od troglava, pa jeste li vi normalni????
Ocito da im nisu sve na broju :)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 17 okt 2012, 12:05

Ma ja ne znam sta ovi ćafiri misle za sebe da su...Pa sami kazu da igraci nisu dobili platu 100 godina, a misle da mogu dobiti lidera (btw ekipu sa najboljom odbranom) bez problema....Boze dragi kakvu li oni robu koriste....
Bratstvo do groba....

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 17 okt 2012, 14:36

Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ? 8-)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 okt 2012, 14:38

dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ? 8-)
Ja što sam vidio iz njihovih domaćih utakmica (one koje sam propratio) imaju simpatične Marokance sa vuvuzelama, kul ekipa. ;)

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 17 okt 2012, 14:41

Casp3r je napisao/la:
dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ? 8-)
Ja što sam vidio iz njihovih domaćih utakmica (one koje sam propratio) imaju simpatične Marokance sa vuvuzelama, kul ekipa. ;)
Bob Marley gotiva :) Al fakat nisam cuo nikad da je neka frka bila kod njih, pa zato pitam 8-)

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 17 okt 2012, 14:46

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la:
Ocito da im nisu sve na broju :)
Halo dječaci, nemojte mi priče u pluralu. Za plavobijelog se zna da je renato2 i obraćajte se njemu. On iznosi svoja "objektivna" :lol: razmišljanja, a realnost je nešto drugo.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 okt 2012, 14:47

xvid je napisao/la:Halo dječaci, nemojte mi priče u pluralu. Za plavobijelog se zna da je renato2 i obraćajte se njemu. On iznosi svoja "objektivna" :lol: razmišljanja, a realnost je nešto drugo.
:lol: :lol: :lol:

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 17 okt 2012, 15:13

U Gračanici ti je atmosfera na utakmicama kao u Engleskoj, svi sjede gledaju tekmu i uzvaju, lijep potez se nagradi aplauzom ili loš zviždukom i uglavnom je to sve... Ima neka manja skupina malo vatrenijih navijača, al ništa posebno opasno, pretežno cooleri, ljudi u Gračanici ne vole frku...Ja pratim utakmice od 1996. godine i jedina utakmica prekinuta od strane navijača je na početku ove sezone protiv slobode ( i to su fukare prekinule)... A što se Bosne tiče, svaka čast, ekipa za 10, lijepo igraju, fino se ponašaju na terenu, imali su dvije 100% šanse, al nisu iskoristili i to ih je skupo koštalo...
Bratstvo do groba....

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 17 okt 2012, 15:39

ElWeddo23 je napisao/la:
U Gračanici ti je atmosfera na utakmicama kao u Engleskoj, svi sjede gledaju tekmu i uzvaju, lijep potez se nagradi aplauzom ili loš zviždukom i uglavnom je to sve... Ima neka manja skupina malo vatrenijih navijača, al ništa posebno opasno, pretežno cooleri, ljudi u Gračanici ne vole frku...Ja pratim utakmice od 1996. godine i jedina utakmica prekinuta od strane navijača je na početku ove sezone protiv slobode ( i to su fukare prekinule)... A što se Bosne tiče, svaka čast, ekipa za 10, lijepo igraju, fino se ponašaju na terenu, imali su dvije 100% šanse, al nisu iskoristili i to ih je skupo koštalo...
Ma vazno je da ekipa dobro igra, rezultat nije dosao u Gracanici, jeste u Bihacu, i tako je uvijek bilo u fudbalu. A vi kad budete dolazili, obavezni se skipite i put Visokog 8-)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 17 okt 2012, 15:46

dexteron je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la:
Ma vazno je da ekipa dobro igra, rezultat nije dosao u Gracanici, jeste u Bihacu, i tako je uvijek bilo u fudbalu. A vi kad budete dolazili, obavezni se skipite i put Visokog 8-)
hoćel bit sudžuke????
Bratstvo do groba....

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 17 okt 2012, 16:17

ElWeddo23 je napisao/la:
hoćel bit sudžuke????
Samo pecenica bro 8-)

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 16:34

Prica mi jedan igrac koji je igrao u bratstvu ,o vasem nacelniku i treneru muslimovicu. Kaze da se dole pare peru kao nigdje.Bajern nema 15 stranaca, bratstvo ih drzi obecaju pare tale se sa igracima i kasnije im ostanu duzni.Kaze nije tacno da sve isplacuju uvjek na kraju zakinu.A za trenera kaze njega se nista ne pita on je tu pijun nacelnik napravi sastav ovaj procita i cao.Nego koliko je tacno da su vasi zagrijani za primeru da nebude kasnije trampe kakve :D

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 okt 2012, 17:08

sloboda je napisao/la:Prica mi jedan igrac koji je igrao u bratstvu ,o vasem nacelniku i treneru muslimovicu. Kaze da se dole pare peru kao nigdje.Bajern nema 15 stranaca, bratstvo ih drzi obecaju pare tale se sa igracima i kasnije im ostanu duzni.Kaze nije tacno da sve isplacuju uvjek na kraju zakinu.A za trenera kaze njega se nista ne pita on je tu pijun nacelnik napravi sastav ovaj procita i cao.Nego koliko je tacno da su vasi zagrijani za primeru da nebude kasnije trampe kakve :D
To ti negdje za kahvom mahalskom bio pa cuo :D
ne brini care nema kod nas duga to ti se u Slobodi tako radi a ako je
do nacelnika svaka cast ponudite mu da vodi slobodu kad je tako uspjesan ko trener mozda vas on iscupa :mrgreen:

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 okt 2012, 17:11

sloboda je napisao/la:Prica mi jedan igrac koji je igrao u bratstvu ,o vasem nacelniku i treneru muslimovicu. Kaze da se dole pare peru kao nigdje.Bajern nema 15 stranaca, bratstvo ih drzi obecaju pare tale se sa igracima i kasnije im ostanu duzni.Kaze nije tacno da sve isplacuju uvjek na kraju zakinu.A za trenera kaze njega se nista ne pita on je tu pijun nacelnik napravi sastav ovaj procita i cao.Nego koliko je tacno da su vasi zagrijani za primeru da nebude kasnije trampe kakve :D
Ako je tako onda niko nebih ni ostao u Bratstvu, vaš Pantic duzi niz godina u Bratstvu , pa Mujkic napadač, mogao otic u PL kako je htio ali opet ostade u Bratstvu, pa ovaj golman Šabic dosao iz Kaknja evo druga sezona u Bratstvu što ne ode ako je tako kako ti kazes ?
Brini se za Slobodu imate duga preko 2 miliona maraka..stici ce vas sudbina kao i KK ..

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 okt 2012, 17:18

AboveTheLaw je napisao/la:Brini se za Slobodu imate duga preko 2 miliona maraka..stici ce vas sudbina kao i KK ..
Ukupan stvarni dug je oko 7 mil KM.

Nego, propustio sam vjerovatno negdje piše, ali pitat' ću; ko je dobio crvene kartone u zadnjem kolu i jesu li direktni ili rezultat duplih žutih?

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 17:21

Pa normalno je da par igraca se ispostuje ali vecina se izvara koja odluci da ide kontas sad.Ostanu im duzni ovom frajeru duzni prico je i za onog galina da su mu bruku para ostali duzni itd.Nemas info nije mahalska nego je tacno.Ne sikiraj se ti za slobodu vidjecemo se na kraju sezone .A vas nacelnik covjek voli fudbal zato se i borite za vrh ali cim on ode zapamti kantonalna vam je .Zivi bili pa vidjeli.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 okt 2012, 17:32

@ Casper

Damir Murselović u 76. min. grub start na protiv.igraĉu
Nermin Kadić ( zbog dvije javne opomene (prva u 18. min. nedozvoljeno oštar start, a druga u 90+2. min. namjerno igranje rukom)

@Sloboda, kao vi ste svojim igračima isplaćivali redovno , pa svi bivsi igrači vas tuze i traze svoje pare, ja ne znam šta si ti dosao ovdje , pometi ispred svoje avlije prvo pa onda komentariši o drugim.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.