a da ti odmah kažem dobit ce Bratstvo u Livnu

Moderator/ica: GracanicaAA
Jarane nama nema teske utakmice, imaju samo one utakmice gdje se igra da tako kazem u ''kradju''plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
ova ti je dobra "moze vas pobjediti bez problema"...pa čuješ li ti sebe, Bratstvo koje je do sada ima samo 1 poraz (zahvaljujući sudiji) i koje je primilo samo 3 gola da izgubi tako lako od troglava, pa jeste li vi normalni????plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
Ocito da im nisu sve na brojuElWeddo23 je napisao/la:ova ti je dobra "moze vas pobjediti bez problema"...pa čuješ li ti sebe, Bratstvo koje je do sada ima samo 1 poraz (zahvaljujući sudiji) i koje je primilo samo 3 gola da izgubi tako lako od troglava, pa jeste li vi normalni????plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
Ja što sam vidio iz njihovih domaćih utakmica (one koje sam propratio) imaju simpatične Marokance sa vuvuzelama, kul ekipa.dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ?
Bob Marley gotivaCasp3r je napisao/la:Ja što sam vidio iz njihovih domaćih utakmica (one koje sam propratio) imaju simpatične Marokance sa vuvuzelama, kul ekipa.dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ?
Halo dječaci, nemojte mi priče u pluralu. Za plavobijelog se zna da je renato2 i obraćajte se njemu. On iznosi svoja "objektivna"NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ocito da im nisu sve na brojuElWeddo23 je napisao/la:ova ti je dobra "moze vas pobjediti bez problema"...pa čuješ li ti sebe, Bratstvo koje je do sada ima samo 1 poraz (zahvaljujući sudiji) i koje je primilo samo 3 gola da izgubi tako lako od troglava, pa jeste li vi normalni????plavobijeli je napisao/la:ŠTA SE TIČE OSTATKA PRVENSTVA NAJTEŽA UTAKMICA SIGURNO ĆE VAM BITI U LIVNU,TROGLAV JE ODLIČNA EKIPA I MOŽE VAS POBJEDITI BEZ PROBLEMA.U LIVNU ĆE VAM BITI I NAJLAKJŠE IGRATI JER SE IGRA FER I POŠTENO I AKO STE TO ŠTO ZASADJESTE NEĆETE IMATI PROBLEMA DA TO I POKAŽETE.
xvid je napisao/la:Halo dječaci, nemojte mi priče u pluralu. Za plavobijelog se zna da je renato2 i obraćajte se njemu. On iznosi svoja "objektivna"razmišljanja, a realnost je nešto drugo.
U Gračanici ti je atmosfera na utakmicama kao u Engleskoj, svi sjede gledaju tekmu i uzvaju, lijep potez se nagradi aplauzom ili loš zviždukom i uglavnom je to sve... Ima neka manja skupina malo vatrenijih navijača, al ništa posebno opasno, pretežno cooleri, ljudi u Gračanici ne vole frku...Ja pratim utakmice od 1996. godine i jedina utakmica prekinuta od strane navijača je na početku ove sezone protiv slobode ( i to su fukare prekinule)... A što se Bosne tiče, svaka čast, ekipa za 10, lijepo igraju, fino se ponašaju na terenu, imali su dvije 100% šanse, al nisu iskoristili i to ih je skupo koštalo...dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ?
Ma vazno je da ekipa dobro igra, rezultat nije dosao u Gracanici, jeste u Bihacu, i tako je uvijek bilo u fudbalu. A vi kad budete dolazili, obavezni se skipite i put VisokogElWeddo23 je napisao/la:U Gračanici ti je atmosfera na utakmicama kao u Engleskoj, svi sjede gledaju tekmu i uzvaju, lijep potez se nagradi aplauzom ili loš zviždukom i uglavnom je to sve... Ima neka manja skupina malo vatrenijih navijača, al ništa posebno opasno, pretežno cooleri, ljudi u Gračanici ne vole frku...Ja pratim utakmice od 1996. godine i jedina utakmica prekinuta od strane navijača je na početku ove sezone protiv slobode ( i to su fukare prekinule)... A što se Bosne tiče, svaka čast, ekipa za 10, lijepo igraju, fino se ponašaju na terenu, imali su dvije 100% šanse, al nisu iskoristili i to ih je skupo koštalo...dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ?
hoćel bit sudžuke????dexteron je napisao/la:Ma vazno je da ekipa dobro igra, rezultat nije dosao u Gracanici, jeste u Bihacu, i tako je uvijek bilo u fudbalu. A vi kad budete dolazili, obavezni se skipite i put VisokogElWeddo23 je napisao/la:U Gračanici ti je atmosfera na utakmicama kao u Engleskoj, svi sjede gledaju tekmu i uzvaju, lijep potez se nagradi aplauzom ili loš zviždukom i uglavnom je to sve... Ima neka manja skupina malo vatrenijih navijača, al ništa posebno opasno, pretežno cooleri, ljudi u Gračanici ne vole frku...Ja pratim utakmice od 1996. godine i jedina utakmica prekinuta od strane navijača je na početku ove sezone protiv slobode ( i to su fukare prekinule)... A što se Bosne tiče, svaka čast, ekipa za 10, lijepo igraju, fino se ponašaju na terenu, imali su dvije 100% šanse, al nisu iskoristili i to ih je skupo koštalo...dexteron je napisao/la:Najpozitivnije ste iznenadjenje definitivno, rekli su mi kad je Bosna igrala u Gracanici da je sve bilo fer, i da ste zasluzeno dobili. Nama ste dobrodosli uvijek. Ima li neka navijacka skupina kod vas koja prati Bratstvo ?
Samo pecenica broElWeddo23 je napisao/la:
hoćel bit sudžuke????
To ti negdje za kahvom mahalskom bio pa cuosloboda je napisao/la:Prica mi jedan igrac koji je igrao u bratstvu ,o vasem nacelniku i treneru muslimovicu. Kaze da se dole pare peru kao nigdje.Bajern nema 15 stranaca, bratstvo ih drzi obecaju pare tale se sa igracima i kasnije im ostanu duzni.Kaze nije tacno da sve isplacuju uvjek na kraju zakinu.A za trenera kaze njega se nista ne pita on je tu pijun nacelnik napravi sastav ovaj procita i cao.Nego koliko je tacno da su vasi zagrijani za primeru da nebude kasnije trampe kakve
Ako je tako onda niko nebih ni ostao u Bratstvu, vaš Pantic duzi niz godina u Bratstvu , pa Mujkic napadač, mogao otic u PL kako je htio ali opet ostade u Bratstvu, pa ovaj golman Šabic dosao iz Kaknja evo druga sezona u Bratstvu što ne ode ako je tako kako ti kazes ?sloboda je napisao/la:Prica mi jedan igrac koji je igrao u bratstvu ,o vasem nacelniku i treneru muslimovicu. Kaze da se dole pare peru kao nigdje.Bajern nema 15 stranaca, bratstvo ih drzi obecaju pare tale se sa igracima i kasnije im ostanu duzni.Kaze nije tacno da sve isplacuju uvjek na kraju zakinu.A za trenera kaze njega se nista ne pita on je tu pijun nacelnik napravi sastav ovaj procita i cao.Nego koliko je tacno da su vasi zagrijani za primeru da nebude kasnije trampe kakve
Ukupan stvarni dug je oko 7 mil KM.AboveTheLaw je napisao/la:Brini se za Slobodu imate duga preko 2 miliona maraka..stici ce vas sudbina kao i KK ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.