Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Nema ovdje potrebe za nekom pričom. Statistika govori za sebe:
Prvi dio sezone: Hoffenheim prvi sa osvojenih 35 bodova iz 17 utakmica i postignutih 42 gola
(2.06 bodova po utakmici, 2.47 golova po utakmici)
Drugi dio sezone: Hoffenheim predzadnji sa osvojenih 9 bodova iz 10 utakmica i postignutih 10 golova
(0.90 bodova po utakmici, 1.00 golova po utakmici)
Srecom, u reprezentaciji se nije osjetilo neigranje Vede, Edin je sve to nadoknadio ali Hoffenheim je itekako osjetio. Medjutim, ne trebaju ni oni previse da žale, prva sezona a i cilj im je bio opstanak u 1. BL.
Prvi dio sezone: Hoffenheim prvi sa osvojenih 35 bodova iz 17 utakmica i postignutih 42 gola
(2.06 bodova po utakmici, 2.47 golova po utakmici)
Drugi dio sezone: Hoffenheim predzadnji sa osvojenih 9 bodova iz 10 utakmica i postignutih 10 golova
(0.90 bodova po utakmici, 1.00 golova po utakmici)
Srecom, u reprezentaciji se nije osjetilo neigranje Vede, Edin je sve to nadoknadio ali Hoffenheim je itekako osjetio. Medjutim, ne trebaju ni oni previse da žale, prva sezona a i cilj im je bio opstanak u 1. BL.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ima li su danas standardni napad iz prošle sezone
bek, eduardo i sejo
obasi ba
jedina razlika u vrhu je bio wellington a ne vedo...
bek, eduardo i sejo
obasi ba
jedina razlika u vrhu je bio wellington a ne vedo...
Hehehehe, ma potonu skroz brod, eno Dietmar Hopp hoce da se ubijeDinceManijak je napisao/la:Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi.![]()
I cim ponuda nekog europskog giganta, bjezi vedo iz Hoffenheima, jer to je brod sto polahko tone.
joj sto se provaljujete, znalci, i to ono momacki
Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma jasno je ko dan da bez Vede ne mogu ništa. Neka slave cijelo ljeto ako ih ne napusti 

Svabi je njegov najgori bolji od stranca najboljegamerosm je napisao/la:Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
mi to ne kontamo i zato nas **** ko stigne i u fudbalu i u sportu
a ne kontaju ni ovi zbunjeni "narodi" po Bosni pa vuku svako na svoju stranu a nigdje im nije ko kod kuce
Gotovo svaki dan se sjetim izjave Ulia Hoenessa, a bilo je to u prvoj polu-sezoni, gdje kaze da je Rangnik trener samo za jednu polu-sezonu i kako ce u drugoj dozivjeti vrtoglavi pad na tabeli.
Ne vjerujem da je Vedo bas glavni iliti jedini razlog. Gledam jucer Ba je u prvih 15 min. imao barem dvije sanse a iz takvih je jesenas zmireci pogadjao..
Ne vjerujem da je Vedo bas glavni iliti jedini razlog. Gledam jucer Ba je u prvih 15 min. imao barem dvije sanse a iz takvih je jesenas zmireci pogadjao..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- DinceManijak
- Kontakt:
Pa hvala dragom bogu kada mi i ovaj svijet ima ljude poput tebe da nas izvedete na pravi put kada mi pogrijesimoDel Boy je napisao/la:Hehehehe, ma potonu skroz brod, eno Dietmar Hopp hoce da se ubijeDinceManijak je napisao/la:Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi.![]()
I cim ponuda nekog europskog giganta, bjezi vedo iz Hoffenheima, jer to je brod sto polahko tone.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DinceManijak je napisao/la:Pa hvala dragom bogu kada mi i ovaj svijet ima ljude poput tebe da nas izvedete na pravi put kada mi pogrijesimoDel Boy je napisao/la:Hehehehe, ma potonu skroz brod, eno Dietmar Hopp hoce da se ubijeDinceManijak je napisao/la:Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi.![]()
Nista ti ne brini, tu sam ja...
A Rangnick je dobar trener, samo ima puno svojih musica i dobar je za igrace dok su jos nepoznati a cim su oni zvijezde, to ne fukncionise.
Npr. Rangnick ne da da igrac ima vecu platu od njega, covjek je freak, cak i visinu trave na stadionu kontrolise, hoce da ima sve konce u svojim rukama, a do ne odgovara bas svakom igracu
To mozes u Drugoj ligi prosipati ali kad imas vec nekih majstora u ekipi onda ide teze.
A Ulli bayernov je lik i po **** ga Klinsmann, sta ce on pricati..
Danas su 3 mjeseca kako naseg Vedada Ibisevica nema u sastavu Hoffenhajma, zaista tuznih 90 dana od dana njegove povrede, kada sam jedva cekao da pocne nastavak bundeslige i da se divim nasem dragulju Ibisevicu, dodje ta povreda koja udalji naseg reprezentativca na duzi period, zaitsa mi je bio taj dan jedan od tuznijh dana u mom zivotu, ljepota je bilo vidjeti kako igra nas Vedad, i kada vidim njegovo prezime kada da gol i kada pise Vedad Ibisevic-bosanac, prvi strijelac njemacke bundes lige, PA LJUDI MOJI TO JE NESTO ZAISTA VELIKO.
Vratit ce se nas Vedad Ibisevic akoBogda i biti i bolji nego sto je bio prije povrede, SRETNO VEDADE i VRATI NAM SE BRZO, ZELJNO TE OCEKUJEMO
Vratit ce se nas Vedad Ibisevic akoBogda i biti i bolji nego sto je bio prije povrede, SRETNO VEDADE i VRATI NAM SE BRZO, ZELJNO TE OCEKUJEMO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Bježi ba nasekirao sam se tada ko da mi se brat povrijedio...
Ba zvani 102 šanse i jedan pogodak, šališ se... Ono što sam gledao baš im Vedo fali da one otpatke i polulopte pretvori u gol i pogura kad ne ide...secer je napisao/la:Gotovo svaki dan se sjetim izjave Ulia Hoenessa, a bilo je to u prvoj polu-sezoni, gdje kaze da je Rangnik trener samo za jednu polu-sezonu i kako ce u drugoj dozivjeti vrtoglavi pad na tabeli.
nije tako samo u hoffenhaimu, to je osnovna odlika svakoga svabe, da je on najbolji da su sve ostale nacije nistaamerosm je napisao/la:Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
MA DEFINITIVNO KAD SAM CUO DA SE VEDO POVRIJEDIO BIO SA S......AN PAR DAN NISAM MOGAO VJEROVATI ALI ABD BRZO SE NAMA VEDO VRACA JOS BOLJI A STO SE TICE HOFE..... VIDLJIVO JE U NJIHOVOJ IGRI DA FALI VEDO I KOLIKO ON ZNACI ZA EKIPU TAKO DA TU NEMA STA PUNO RECI POZZZZZZZZZZ IDOLU NACIJE NARAVNO I SEJI I DIJAMANTU I MISKETU 

Svaki me put presjece kada vidim da je nesto novo na ovoj temi, sve kontam neko cudo i Vedo ce u slijedecem kolu na klupu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko kako teče Vedadov oporavak. Kada će zaigrati i da li će biti spreman za Armeniju i Tursku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zao meni vede zasluzio je da bude najbolji strijelac bundeslige a ne grafite koji nema veze
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Grafite da nema Misimovica koji mu onako servira,i onakvog suigraca u napadu kakav je Dzeko koji nije sebican,nebi on dao 3 gola u prvenstvu a svi su svjesni toga!!!!!! 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- FK Sarajevo
- Kontakt:
pa cuo si ako si gledo sta komentator kaze da grafite nema nijedne asistencije znaci da samo ceka gotovu loptu koju treba samo gurnuti u goPonos Torina je napisao/la:Grafite da nema Misimovica koji mu onako servira,i onakvog suigraca u napadu kakav je Dzeko koji nije sebican,nebi on dao 3 gola u prvenstvu a svi su svjesni toga!!!!!!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 49 gostiju.