malta071 je napisao/la:ma bjezi ba ove njihove pripremne su "joke"
na kraju ce rezultat biti 49-3 i samo se golman nece upisati u listu strijelaca
isto ko svabe...
O cemu ti???
Luzern je cetvrti bio prosle sezone u Svajcarskoj ligi,koja uopste nije za zaeyebancije.
Prije upotrebe dobro promuckati.To jest provjeriti ili pogledati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Lazio se pametno i opasno pojacao.Bit ce jaki ko' zemlja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ovaj Lazio se pametno i opasno pojacao.Bit ce jaki ko' zemlja.
ma bice jaki, ali opet nedovoljno za ligu prvaka, jos kad tri samo idu nema sanse.. Najvisi domet im je mozda 4-5 mjesto. Mada nikad se ne zna, kad je proteklih sezona jedna Sampa bila 4-ta ili prosle Udinese onda sve je moguce. Dok s druge strane Lulicu nista drugo ne prostaje nego da siba po lijevoj strani
isto ko svabe...
O cemu ti???
Luzern je cetvrti bio prosle sezone u Svajcarskoj ligi,koja uopste nije za zaeyebancije.
Na poluvremenu cini mi se 4-1.Upratio sam zadnji gol i mi u parku izgledamo ozbiljnije i zainteresovanije nego sto su oni u tom moentu.
Nije utakmica po kojoj mozes bilo sta suditi kakav je ko.Eto to sam mislio ako ti jos sta nije jasno reci.
isto ko svabe...
O cemu ti???
Na poluvremenu cini mi se 4-1.Upratio sam zadnji gol i mi u parku izgledamo ozbiljnije i zainteresovanije nego sto su oni u tom moentu.
Nije utakmica po kojoj mozes bilo sta suditi kakav je ko.Eto to sam mislio ako ti jos sta nije jasno reci.
Ma sve je jasno da ne moze biti jasnije. Po tvom objasnjenju onda je Luzern trebao da vodi sa 4-1.Posto nije utakmica po kojoj mozes suditi ko je ko.
Kako rekoh Lazio nije rasprodavao ekipu,plus pojacanja su bila jako pametna.Nije bilo razbacivanje novca a vrlo kvalitetni i iskusni igraci.Totalno nesretno su ostali bez LP prosle sezone.Ove sezone ce gotovo sigurno bitti medju prva tri.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad malo razmislis pravo je yebeno ostvariti ligu prvaka u Italiji.Prva dva mjesta po obicaju pripadnu milanskim klubovima.Za to trece se bore Juventus i Roma.U samom vrhu su i Fiorentina,Napoli i Udinese a evo sad i Lazio.Znaci sest klubova se bori za to trece mjesto.Bit ce prava yebanica ove godine.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Lulicu samo da povreda ne bude.Vjerovatno ce imati dobu minutazu jer moze i sa lijeve i sa desne strane prodirati.Isto tako i u defanzivi kao i ofanzivi je dobar.Izgleda bas Jablanicki klon Brace.
P.s Ima tu jos i Napoli.Bit ce yebena sezona za favorite,nema sta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ma sve je jasno da ne moze biti jasnije. Po tvom objasnjenju onda je Luzern trebao da vodi sa 4-1.Posto nije utakmica po kojoj mozes suditi ko je ko.
Kako rekoh Lazio nije rasprodavao ekipu,plus pojacanja su bila jako pametna.Nije bilo razbacivanje novca a vrlo kvalitetni i iskusni igraci.Totalno nesretno su ostali bez LP prosle sezone.Ove sezone ce gotovo sigurno bitti medju prva tri.
Jarane nemam ja zivaca za tvoje igre rijecima i zajebancije.Samo sam htjeo da kazem da ova utakmica ne pokazuje pravu snagu Lazia niti Lulicevu a i ja sam nisam toliko upoznat sa njihovom snagom (osim ovog sto procitam u medijima) pa mi je zbog tog zao sto ova utakmica za koju je onaj dobri covjek postavio stream nije bila makar malo jaca.Pozdrav za tebe i nemoj previse muckati.Opusti se ponekad
Ako nemas zivaca sto se onda kacis Kako rekoh razvalili su Luzern ne zato sto ovima nije bilo do igre,vec zato sto su bili za klasu kvalitetniji.A taj isti luzern ce igrati u evropskom kupu kao i Lazio.
Jaci mi stream bio,pa ti to sa sigurnoscu mogu reci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Megamon je napisao/la:Kad malo razmislis pravo je yebeno ostvariti ligu prvaka u Italiji.Prva dva mjesta po obicaju pripadnu milanskim klubovima.Za to trece se bore Juventus i Roma.U samom vrhu su i Fiorentina,Napoli i Udinese a evo sad i Lazio.Znaci sest klubova se bori za to trece mjesto.Bit ce prava yebanica ove godine.
Megamon je napisao/la:Kad malo razmislis pravo je yebeno ostvariti ligu prvaka u Italiji.Prva dva mjesta po obicaju pripadnu milanskim klubovima.Za to trece se bore Juventus i Roma.U samom vrhu su i Fiorentina,Napoli i Udinese a evo sad i Lazio.Znaci sest klubova se bori za to trece mjesto.Bit ce prava yebanica ove godine.
Možda "po običaju" poslije Calciopolia
Pa da
Nakon toga ljudi ne mogu ni evropsku ligu da izbore.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ako nemas zivaca sto se onda kacis Kako rekoh razvalili su Luzern ne zato sto ovima nije bilo do igre,vec zato sto su bili za klasu kvalitetniji.A taj isti luzern ce igrati u evropskom kupu kao i Lazio.
Hajde bjezi moj Zeljo bi razvalio ove LuzerS a ne jedan Lazio.
@megamon
Mogo bi Juventus da pomrsi racune ovima u "vrhu" i da se vrati na puteve stare slave tj. u sami vrh italijanskog i evropskog fuudbala gdje i pripada.
harishp je napisao/la:Ako nemas zivaca sto se onda kacis Kako rekoh razvalili su Luzern ne zato sto ovima nije bilo do igre,vec zato sto su bili za klasu kvalitetniji.A taj isti luzern ce igrati u evropskom kupu kao i Lazio.
Hajde bjezi moj Zeljo bi razvalio ove LuzerS a ne jedan Lazio.
@megamon
Mogo bi Juventus da pomrsi racune ovima u "vrhu" i da se vrati na puteve stare slave tj. u sami vrh italijanskog i evropskog fuudbala gdje i pripada.
E yebiga gdje je Zeljo i fildjan liga gdje su Svajcarci.Ta ce Svajcarci.Pa naseg sampiona i Svajacarski drugoligas izbaci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Plaho se dobro drzimo.Postoje sanse da svi nakon prvih tekmi ispadnu.
Salu na stranu,priprema je priprema.Ali kako rekoh svajcarska liga i timovi nisu za sprdacine sto su dokazali i u Evropskim kupovima.Ovo danas je bila sprdacina ne zato sto je Luzern los.vec sto je lazio vec odlicno pripremljen i kako sam vidio imaju isto tako jaku i klupu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Plaho se dobro drzimo.Postoje sanse da svi nakon prvih tekmi ispadnu.
Salu na stranu,priprema je priprema.Ali kako rekoh svajcarska liga i timovi nisu za sprdacine sto su dokazali i u Evropskim kupovima.Ovo danas je bila sprdacina ne zato sto je Luzern los.vec sto je lazio vec odlicno pripremljen i kako sam vidio imaju isto tako jaku i klupu.
Eh sad moras da priznas da i nasa liga tj. nasi klubovi zasluzuju neki respekt.
Vidio sam da si pitarima cestitao ali bi tebi kao velikom bosanskom patrioti bilo na cast da cestitas i Zelji na njihovoj temi.
sorry for OT
harishp je napisao/la:Plaho se dobro drzimo.Postoje sanse da svi nakon prvih tekmi ispadnu.
Eh sad moras da priznas da i nasa liga tj. nasi klubovi zasluzuju neki respekt.
Vidio sam da si pitarima cestitao ali bi tebi kao velikom bosanskom patrioti bilo na cast da cestitas i Zelji na njihovoj temi.
sorry for OT
Cestitam postali ste majka.
Jesil ti siguran da si vidio te cestitke,ocito da nisi.
Nema cestitanja dok se osvoji Evropa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zna li neko kakvo je stanje sa Lulom da li bi mog'o veceras nastupiti za nebesko plave u duelu protiv zute podmornice