Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Nihad Đedović
Ako je to zvanicno onda lagano prebaciti temu na podforum "medjunarodna kosarka"... Ovdje samo zauzima mjesto pravim reprezentativcima.
Nemogu da shvatim tog momka. Pa on nije glup, zna on dobro sto on radi
Mozda mu pun k***c repke. Nij tajna da se on i Mirza nemogu...

bhsport je napisao/la:Konkretno da konkretnije ne moze, lik nema nas pasos i ne moze igrati na EB. Odrekao ga se sam, dobrovoljno!Volvic je napisao/la:Konkretno: Kakva je trenutna situacija snjim?
niđe veze
calcio je napisao/la:Ako je to zvanicno onda lagano prebaciti temu na podforum "medjunarodna kosarka"... Ovdje samo zauzima mjesto pravim reprezentativcima.
tacno
Nešto sam propustio, neko mu je u BiH uzeo državljanstvo ili ga natjerao da ga se odrekne?!filip13 je napisao/la:bhsport je napisao/la:Konkretno da konkretnije ne moze, lik nema nas pasos i ne moze igrati na EB. Odrekao ga se sam, dobrovoljno!Volvic je napisao/la:Konkretno: Kakva je trenutna situacija snjim?
niđe veze
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja sam do sada tri interview procitao sa Djedovicem i na svakom je bilo pitanje u vezi igranja za reprezentaciju. Svaki put je odgovorio da mu je ta polemika dosadila vise i da jedino moze da ne igra za repku ako ga ljudi iz strucnog staba ne pozovu a sto se tice papirologije i pravne strane on misli da tu nemam nikakvih problema oko njegovog nastupa za repku.
Budimo malo realni, premalo se posvecuje za ovog momka paznje kako medijski tako i navijacki. Svi nasi uspjesni sportisti su nekakvi ambasadori igara ili su dobili nekakvo priznanje za dosadasnje razultate dok se oko Nihada u velikom krugu zaobilazi. Pod hitno treba biti u konkurenciji za najboljeg sportistu godine jer je to stvarno zasluzio. Po mom nekom misljenju Nihad je ove godine najvise pokazao od sve i jednog sportiste i makar mi koji znamo neke stvari kako stoje u reprezentaciji ruzno je da ga pljujemo i omalovazavamo a znamo koliko je dao i koliko ce tek dati reprezentaciji i ono najzalosnije kad je iz svog dzepa spasavao savez. Ali de sta ces ,valjda smo mi takav narod, brzo zaboravimo lijepe stvari a pamtimo zauvijek nesto ruzno pa makar to i neistina bila.
Joj najmrze su mi ove mahalske price, pa nisu oni Musa i Gegic vec odrasle i formirane osobe koje znaju sta im je ciniti kada zaigraju za sveti dres. Pogledaj video na YT nakon utakmice protiv Makedonije u Jesenicama koliko je Djedovic hvalio kapitena!Volvic je napisao/la:Nemogu da shvatim tog momka. Pa on nije glup, zna on dobro sto on radi![]()
Budimo malo realni, premalo se posvecuje za ovog momka paznje kako medijski tako i navijacki. Svi nasi uspjesni sportisti su nekakvi ambasadori igara ili su dobili nekakvo priznanje za dosadasnje razultate dok se oko Nihada u velikom krugu zaobilazi. Pod hitno treba biti u konkurenciji za najboljeg sportistu godine jer je to stvarno zasluzio. Po mom nekom misljenju Nihad je ove godine najvise pokazao od sve i jednog sportiste i makar mi koji znamo neke stvari kako stoje u reprezentaciji ruzno je da ga pljujemo i omalovazavamo a znamo koliko je dao i koliko ce tek dati reprezentaciji i ono najzalosnije kad je iz svog dzepa spasavao savez. Ali de sta ces ,valjda smo mi takav narod, brzo zaboravimo lijepe stvari a pamtimo zauvijek nesto ruzno pa makar to i neistina bila.
Nešto sam propustio, neko mu je u BiH uzeo državljanstvo ili ga natjerao da ga se odrekne?![/quote]nerminh74 je napisao/la:bhsport je napisao/la:Konkretno da konkretnije ne moze, lik nema nas pasos i ne moze igrati na EB. Odrekao ga se sam, dobrovoljno!Volvic je napisao/la:Konkretno: Kakva je trenutna situacija snjim?
niđe veze
dobio njemacko drzavljanstvo,ne znam je li ostao bez naseg drzavljanstva
Ma covjek ce igrati na EP, pustite pricu neupucenih i pokvarenjaka!
filip13 je napisao/la:Nešto sam propustio, neko mu je u BiH uzeo državljanstvo ili ga natjerao da ga se odrekne?!nerminh74 je napisao/la:bhsport je napisao/la: Konkretno da konkretnije ne moze, lik nema nas pasos i ne moze igrati na EB. Odrekao ga se sam, dobrovoljno!
niđe veze
dobio njemacko drzavljanstvo,ne znam je li ostao bez naseg drzavljanstva[/quote]
Pa iz cipsa potvrdili da se odrekao našeg državljanstva, šta misliš gdje je cjela frka nego u tome da mu se vrati državljanstvo što je jedino moguće ako se odrekne njemačkog jer ne postoji ugovor o dvojnom državljanstvu
E sada se pokušava naći neka rupa ili da se izdejstvuje nešto po specijalnim vezama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Biki je napisao/la:Ma covjek ce igrati na EP, pustite pricu neupucenih i pokvarenjaka!
Hoce hoce, malo morgen

mozda ce i igrati,ak ne za nas mozda za nijemce
Za njemce može igrati samo uz dozvolu ksbihfilip13 je napisao/la:mozda ce i igrati,ak ne za nas mozda za nijemce
nerminh74 je napisao/la:Za njemce može igrati samo uz dozvolu ksbihfilip13 je napisao/la:mozda ce i igrati,ak ne za nas mozda za nijemce
ma znam,zezam se
Ko kaze da nije? Covjek je ranije uspio izgubit pasos u sred kvalifikacija. Onda prica jedno za medije u Njemackoj, a drugo u BiH. Ocito da nije cuo za internet.Volvic je napisao/la:Nemogu da shvatim tog momka. Pa on nije glup![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako ne bude zbog ovog igrao, past će mi u očima. Da je rekao da neće zbog porodice, razumio bih (ali ako se odlučio bavit sportom, porodica nije uvijek na prvom mjestu), ima pravo ali zbog ovog, ili je glup ili se pravi da jest.
Miske je uzeo Njemačko državljanstvo ali se morao našeg odreći, ali je to uradio kad se oprostio od repke (i od fudbala).
Miske je uzeo Njemačko državljanstvo ali se morao našeg odreći, ali je to uradio kad se oprostio od repke (i od fudbala).
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pises glupostiKK_Bosna je napisao/la:to je isto kao da kazes: "bravo lebrone, odlicno si odigrao, jos samo zaigraj za nas na evropskom i to je to"LloriS je napisao/la:Nihad je popravio sut za tri poena i to se vidi u ovom play offu BBL, a to mu je bio jedan od nedostataka, bravo Nihade, jos zaigraj na EP i to je to

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa da, malo je pretjerano porediti Lebrona i Herr Djedovica.LloriS je napisao/la:Pises glupostiKK_Bosna je napisao/la:to je isto kao da kazes: "bravo lebrone, odlicno si odigrao, jos samo zaigraj za nas na evropskom i to je to"LloriS je napisao/la:Nihad je popravio sut za tri poena i to se vidi u ovom play offu BBL, a to mu je bio jedan od nedostataka, bravo Nihade, jos zaigraj na EP i to je to
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ni jedan od njih nema nase drzavljanstvo, tj. osnova da igra za reprezentaciju BiH, ali eto, loris zna bolje...LloriS je napisao/la:Pises glupostiKK_Bosna je napisao/la:to je isto kao da kazes: "bravo lebrone, odlicno si odigrao, jos samo zaigraj za nas na evropskom i to je to"LloriS je napisao/la:Nihad je popravio sut za tri poena i to se vidi u ovom play offu BBL, a to mu je bio jedan od nedostataka, bravo Nihade, jos zaigraj na EP i to je to
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
je li đedović stvarno nema vise nase drzavljanstvo?
Izvini zar ti ja ne napisa da su to potvrdili službeno iz vjeća ministara i cipsa, ne kontam koja ti relevatnija potvrda treba od tefilip13 je napisao/la:je li đedović stvarno nema vise nase drzavljanstvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.