NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jun 2012, 04:33

NEZALAGANJE je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Zanimljiv igrac, Henry Sims, 208 cm, Georgetown...
Key statistics:
11.6 ppg, 6.0 rpg, 3.5 apg, 2.8 tpg, 0.6 spg, 1.4 bpg, 27.53 mpg, .462 FG, .708 FT

slika

http://www.nba.com/draft/2012/prospects/henry-sims/
Vec imao workout za Spurse 8-) Spominje se kao opcija...
Strengths:
*Great passer
*Inside-outside game
*Legit size
*7-foot-4 wingspan

Ovo zvuči idealno :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 jun 2012, 09:49

slika
slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 23 jun 2012, 23:38

delpiero20 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ono mi Spursi 59. pick imaju.Mogli smo opet kakvu krađu napravit :mrgreen:
Ako se pod kradjom podrazumjeva Leon Radosevic ili Nihad Djedovic :D
Sta fali Djedi? novi Ginobii :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 jun 2012, 12:00

kad je draft,ima li kakvih informacija

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 jun 2012, 12:29

dema je napisao/la:kad je draft,ima li kakvih informacija
U cetvrtak u 19h po njihovom vremenu
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 jun 2012, 13:40

Stipe je napisao/la:
stipe,sta mislis hoce li Bullsi uradit kakav trade da dovedu neki visok pick.Ima nekoliko ekipa koje su voljne trade pick za provjerene igrace

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jun 2012, 14:17

scott machado i acy quincy mogli bi biti velike krađe obzirom da će završiti u drugoj rundi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 jun 2012, 15:25

Carlo je napisao/la:scott machado i acy quincy mogli bi biti velike krađe obzirom da će završiti u drugoj rundi.
Ovog malog Machada sa IONE sam gledao na 2 utakmice ove sezone... hm, svi ga fale, od novinara do fanova. Meni, iskreno, se nije bas nesto svidio... prenizak je 178cm, nema suta, ali odlican osjecaj za asistenciju... ne kazem da nece biti igrac ali eto meni je nesto nije svidio...
Quincy Acy, Baylor, gledao sam i njega i mogao bi zaista biti kradja drafta...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 jun 2012, 15:57

dema je napisao/la:
Stipe je napisao/la:
stipe,sta mislis hoce li Bullsi uradit kakav trade da dovedu neki visok pick.Ima nekoliko ekipa koje su voljne trade pick za provjerene igrace
Po internetz kruzi da su bulls-i ponudili luol deng-a i 29 pick za wrighta, biendrasa i 7 pick

a ima i jos jedna opcija luol deng za tyrek evansa i 5 pick

Sve su to spekulacije, al vidjet cemo sta ce na kraju biti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jun 2012, 16:03

Stipe je napisao/la:
Po internetz kruzi da su bulls-i ponudili luol deng-a i 29 pick za wrighta, biendrasa i 7 pick
Ako je ovo istina, ja presretan!!! :D :D :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 jun 2012, 16:45

obe ove spekulacije nisu lose.S tim sto sam citao da Bullsi traze combo guarda kako to oni zove tj da moze obe pozicije igrat.Onda po toj logici bi Evans mogao doc uz onda 5 pick i vjerovatno Barnesa.Onda bi to bila mlada ekipa imali bi sezonu bez DR1 da se malo uigraju i plus bi mogli i kakvog veterana dodat na to.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2012, 16:51

Zsto je Quincy Miller ovoliko pao na mocku? :o

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 jun 2012, 17:06

dema je napisao/la:obe ove spekulacije nisu lose.S tim sto sam citao da Bullsi traze combo guarda kako to oni zove tj da moze obe pozicije igrat.Onda po toj logici bi Evans mogao doc uz onda 5 pick i vjerovatno Barnesa.Onda bi to bila mlada ekipa imali bi sezonu bez DR1 da se malo uigraju i plus bi mogli i kakvog veterana dodat na to.
Na vasu zalost ovo nije 2k12 ili nesto tako vec real life i nece se ljudi odreci igraca koji je bio ROY prije 2 sezone i 5.picka radi Denga koji ima dobre sanse da propusti dobar dio sezone...
Kradja drafta bi mogao biti Drummond,vec je nisko pao na mocku,jos su ljekari rekli da ima problema sa ledjima,ako se to pokaze kao netacno,ekipa koja ga izabere ima monstera...Najveci faliure bi mogao biti Kidd-Gillchrist koji je krilo loseg suta,sa velikom zeljom za pobjedom,sto ga stavlja na visoko mjesto na mocku a igracke kvalitete mu i nisu bas na tom nivou..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2012, 17:24

Drummond je sesti trenutno na mocku, i u odnosu na ono sto je pokazao u jedinoj sezoni na koledzu to je i vise nego odlicno. Nije on spreman za NBA.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 jun 2012, 17:33

Evans i peti pick za Denga??'? WTF???

Malo realnosti ne bi skodilo jer nisu ni Kingsi sisali vesla :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jun 2012, 17:36

delpiero20 je napisao/la:Evans i peti pick za Denga??'? WTF???

Pa nismo mi to izmislili, vec se tako pise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 jun 2012, 17:42

BIHfan je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Evans i peti pick za Denga??'? WTF???

Pa nismo mi to izmislili, vec se tako pise.
Pa dobro..naravno da niste ;)

Mada je Evans u padu iz sezone u sezonu...Ja ga npr ovu sezonu nisam ni primjetio
Onaj trade sa Warriorsima je logican jer bi vi preuzeli Biedrinsov losi ugovor na dvije godine po 9 miliona (inace imao je najgoru sezonu proslu u karijeri) i dali bi Denga...Mada opet nisam siguran koliko su Warriorsi spremni da se odreknu picka kada vec godinu dvije pricaju samo o rebildingu? Mislim onda ne znaju sta rade, dali bi pick, a idu u obnovu tima...malo nelogicno

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 jun 2012, 17:47

Slatinash_7 je napisao/la:
dema je napisao/la:obe ove spekulacije nisu lose.S tim sto sam citao da Bullsi traze combo guarda kako to oni zove tj da moze obe pozicije igrat.Onda po toj logici bi Evans mogao doc uz onda 5 pick i vjerovatno Barnesa.Onda bi to bila mlada ekipa imali bi sezonu bez DR1 da se malo uigraju i plus bi mogli i kakvog veterana dodat na to.
Na vasu zalost ovo nije 2k12 ili nesto tako vec real life i nece se ljudi odreci igraca koji je bio ROY prije 2 sezone i 5.picka radi Denga koji ima dobre sanse da propusti dobar dio sezone...
Kradja drafta bi mogao biti Drummond,vec je nisko pao na mocku,jos su ljekari rekli da ima problema sa ledjima,ako se to pokaze kao netacno,ekipa koja ga izabere ima monstera...Najveci faliure bi mogao biti Kidd-Gillchrist koji je krilo loseg suta,sa velikom zeljom za pobjedom,sto ga stavlja na visoko mjesto na mocku a igracke kvalitete mu i nisu bas na tom nivou..
ma ne znam tako se pise.vjerovatno su samo tracevi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jun 2012, 18:29

ukoliko Fieldsu ne bude ponuđen novi ugovor on bi mogao u GSW u zamjenu za 30. pick.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 jun 2012, 09:36

Zanimljiv igrac..

Full Name: Moe Harkless
Position: Small Forward
Height/Weight: 6-9 / 190
Birthdate: May 11, 1993
College: St. John's

Key statistics:
15.3 ppg, 8.6 rpg, 1.4 apg, 2.4 tpg, 1.6 spg, 1.4 bpg, 36.1 mpg, .445 FG, .202 3PT, .678 FT

slika

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.