OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Brcko87 » 18 jul 2012, 23:57

nino hrastek je napisao/la:Cao komsije,ovo danasnje izdanje gradine sto sam ja gledo jadna vam majka u premier ligi,vrati vama bratstvo dugove heheh ,vidim igrali ste sa 1 postavom i imali ste jedan sut u go ja mislim neprimjetni smajlovic,iskreno zadnja linija vam je katastrofa nije sto navijam za bratstvo ali zadnja linija bratstva je duplo bolja od vase,imate smajlovica,turbica,dzafica,hamzica itd a jad i bijeda dobro ste i prosli danas,ovako da je muslimovic postavio kad se igralo u gracanici primili bi 5 komada ali sve u svemu vratili smo vam,i puno vam srece zelim.
cuj ovog vratili nam neke dugove sto su nas dobili u pripremnoj utakmici,smijesan lik.. :D danas za gradinu nisu nastupali husic,huseinbasic,malik smajlovic,mikelini...nesmijes probat u pripremnoj neke igrace i taktike,izgubit ces od nekih levata i odmah se umisle da su bolji,kao vratili neke dugove.. :lol: cuj primili bi 5 komada da je postavio taktiku u gračanici,izgubili ste zato sto ste bili dosta losija ekipa , niste boda mogli uzet na svom terenu protiv one gradine koja je dosta slabija od ove danasnje..Druze moj da smo igrali danas protiv vas neku znacajnu utakmicu primili bi vi 5 komada.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 19 jul 2012, 13:20

Brcko87 je napisao/la:
nino hrastek je napisao/la:Cao komsije,ovo danasnje izdanje gradine sto sam ja gledo jadna vam majka u premier ligi,vrati vama bratstvo dugove heheh ,vidim igrali ste sa 1 postavom i imali ste jedan sut u go ja mislim neprimjetni smajlovic,iskreno zadnja linija vam je katastrofa nije sto navijam za bratstvo ali zadnja linija bratstva je duplo bolja od vase,imate smajlovica,turbica,dzafica,hamzica itd a jad i bijeda dobro ste i prosli danas,ovako da je muslimovic postavio kad se igralo u gracanici primili bi 5 komada ali sve u svemu vratili smo vam,i puno vam srece zelim.
cuj ovog vratili nam neke dugove sto su nas dobili u pripremnoj utakmici,smijesan lik.. :D danas za gradinu nisu nastupali husic,huseinbasic,malik smajlovic,mikelini...nesmijes probat u pripremnoj neke igrace i taktike,izgubit ces od nekih levata i odmah se umisle da su bolji,kao vratili neke dugove.. :lol: cuj primili bi 5 komada da je postavio taktiku u gračanici,izgubili ste zato sto ste bili dosta losija ekipa , niste boda mogli uzet na svom terenu protiv one gradine koja je dosta slabija od ove danasnje..Druze moj da smo igrali danas protiv vas neku znacajnu utakmicu primili bi vi 5 komada.. ;)

pa ako vam nisu igrali ovi igraci sto si spomenuo onda sam se zajebo,mozda ste igrali sa drugom ekipom :lol: jer smajlovic,hamzic,zoletic,turbic,dzafic ja mislim da oni igraju za drugu ekipu gradine a ovaj malik smajlovic je nosioc igre :lol: pa i sami ste za njega govorili da nema mjesta a sad on odjednom fali :lol: ,vec ovi jucerasnji levati vama ocitase bukvicu bgm,a po meni je bolje igrala proslogodisnja gradina nego ova sada jer gdje ima puno zvjezdica tesko to ide ili sto narod kaze JEDNOKRATNA UPOTREBA ha jel tako :lol: vi jucer da ste igrali protiv bratstva kvalifikacije za ligu prvaka ne bi opet sutnuli dvaput na gol kako 5 komada sto kazes,vec budite zadovljini sa 3 komada i da li ste gol 6 m opsajd ali hajdi neke i usli ste na osnovu stimanja utakmica ali dobro vidim i radovi vam dobro napreduju ona nova tribina,vec ste i stolice postavili :lol: :lol: :lol:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 19 jul 2012, 13:35

haha jesi smijesan tip,idi na forume prve lige i neprovaljuj se..aj razguli i obrisi sline..aj aj..
MOdric..MOdric..MOdric..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 jul 2012, 14:05

I da je druga ekipa ,puno je da izgubimo od Gracanlija onim rezultatom...
Sve u svemu,ne treba se plaho obazdirat na pripremne utakmice,mada nije dobro gubit zbog optimizna u ekipi..
Ako je trener izvukao pouku koja ce mu posluzait nesto kasnije to je ok..

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 jul 2012, 17:01

FK GRadina predstavljena na portalu Radio sarajevo . b a . Interesantni ste i sarajevskim medijima. : )

Samo naprijed!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 jul 2012, 21:48

partibrejker1921 je napisao/la:FK GRadina predstavljena na portalu Radio sarajevo . b a . Interesantni ste i sarajevskim medijima. : )

Samo naprijed!
Kad vam svake godine po igrača damo :P

U subotu , Gradina - Ugljevik .. 18:00 u ''nas''.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 jul 2012, 21:49

Benjo_AFC86 je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:FK GRadina predstavljena na portalu Radio sarajevo . b a . Interesantni ste i sarajevskim medijima. : )

Samo naprijed!
ma nije samo to, većina vas voli Želju poslije Gradine, pa zato :D :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2012, 00:41

nino hrastek je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

pa ako vam nisu igrali ovi igraci sto si spomenuo onda sam se zajebo,mozda ste igrali sa drugom ekipom :lol: jer smajlovic,hamzic,zoletic,turbic,dzafic ja mislim da oni igraju za drugu ekipu gradine a ovaj malik smajlovic je nosioc igre :lol: pa i sami ste za njega govorili da nema mjesta a sad on odjednom fali :lol: ,vec ovi jucerasnji levati vama ocitase bukvicu bgm,a po meni je bolje igrala proslogodisnja gradina nego ova sada jer gdje ima puno zvjezdica tesko to ide ili sto narod kaze JEDNOKRATNA UPOTREBA ha jel tako :lol: vi jucer da ste igrali protiv bratstva kvalifikacije za ligu prvaka ne bi opet sutnuli dvaput na gol kako 5 komada sto kazes,vec budite zadovljini sa 3 komada i da li ste gol 6 m opsajd ali hajdi neke i usli ste na osnovu stimanja utakmica ali dobro vidim i radovi vam dobro napreduju ona nova tribina,vec ste i stolice postavili :lol: :lol: :lol:
nisam rekao da nije bilo igraca sto igraju prvu postavu nego da je falilo gotov pola ekipe sto ce da igra prvu postavu..kao npr husic,huseinbasic,mikelini,savic...sta ljubomora radi..frajer pise nebuloze..neznam kako zaluta na forum PL..kakvo bratsvo i te nizerazredne ekipe..niste nas nivo..imas forum federalne lige i tamo je vas nivo.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2012, 00:49

Samo naprijed!

U subotu , Gradina - Ugljevik .. 18:00 u ''nas''.

evo tekst s tog portala :)
Predstavljamo: FK Gradina Srebrenik

Gradina iz Srebrenika do Premijer lige Bosne i Hercegovine stigla je nakon impresivne sezone i šampionske titule osvojene u 1. ligi Federacije BiH. Bit će ovo prvi nastup srebreničkog kluba otkako se Premijer liga igra u aktuelnom formatu.
Omladinski fudbalski klub Gradina osnovan je 1953. godine i najstariji je sportski kolektiv na području općine Srebrenik. Većih uspjeha u svojoj historiji nije imao. Zlatne trenutke doživljava ostamostaljenjem naše zemlje, kada je Gradina nekoliko godina nastupala u najvišem rangu domaćeg fudbala.
Konsolidacija i ulazak u Premijer ligu
Posljednjih nekoliko godina, klub se konsolidovao i ulazak u Premijer ligu bilo je samo pitanje vremena.

Proteklu sezonu suvereno su završili prvoligašku kampanju uvjerljivo osiguravši plasman u viši rang par kola prije kraja prvenstva.
Okosnica tog šampionskog tima ostala je ista, a klub je doveo i nekoliko renomiranih pojačanja.
Kvalitetna pojačanja
Trener Samir Adanalić sada raspolaže snažnim igračkim kadrom a od novajlija u dresu Gradine, vrijedi izdvojiti Damir Tosunovića, Nikolu Mikelinija, Muamera Zoletića i Amira Hamzića. Sve su to prekaljeni fudbaleri s velikim iskustvom nastupa u Premijer ligi. Defanzivac Mikelini je za vrijeme Ćire Blaževića nastupao i za nacionalni tim.

Ambiciozni Srebreničani svoje redove namjeravaju pojačati s još nekoliko poznatih fudbalera, a finansijska stabilnost koja ih krasi, garant je još jedne dobre sezone bez mnogo turbulencija.
Rekonstrukcija stadiona
Svoje domaće utakmice, Gradina igra na Gradskom stadionu u Srebreniku, koji još uvijek ne ispunjava uvjete za takmičenje u najvišem rangu. Stoga će novajlije u Premijer ligi svoje domaće susrete igrati na stadionu u Gradačcu a rekonstrukcijom Gradskog stadiona odnosno postavljanjem odgovarajućeg broja stolica, steći će uvjete i za nastupe u svom gradu.
Kvalitetno obavljene pripreme uz nekoliko obećavajućih rezultata, pokazale su da Gradina neće igrati sporednu ulogu u Premijer ligi i da se ostanak u društvu najboljih čini sasvim realnim za novog premijerligaša.
Najjači tim: Zukić – Savić, Mikelini, Hodžić, Alić – Zoletić, Sadović, Husejnbašić, Hamzić – Tosunović, Smajlović.
Raspored jesenjeg dijela prvenstva: Gradina - GOŠK, Gradina - Olimpic, Sarajevo - Gradina, Gradina - Velež, Leotar - Gradina, Gradina - Široki Brijeg, Travnik - Gradina, Gradina - Borac, Zvijezda - Gradina, Gradina - Željezničar, Slavija - Gradina, Gradina - Zrinjski, Radnik - Gradina, Gradina - Čelik, Rudar - Gradina.
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 jul 2012, 09:23

anonimni je napisao/la:

Samo naprijed!
I to što kažeš. :D

A ovaj text, ima dosta netačnih info :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 20 jul 2012, 15:06

anonimni je napisao/la:

Samo naprijed!
to si u pravu druze, zato ih samo vi i volite 8-) 8-) :*

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2012, 15:48

kad je čitav grad/općina/selo/naselje/mjesto uz tebe, kako da ne voliš ljude koji te bodre ? :lol: (doduše, meni jest Gradina simpatična, a te vaše komšijske svađe (bar meni) nisu bitne jer ne navijam ni za njih ni za vas) :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 20 jul 2012, 15:51

anonimni je napisao/la:kad je čitav grad/općina/selo/naselje/mjesto uz tebe, kako da ne voliš ljude koji te bodre ? :lol: (doduše, meni jest Gradina simpatična, a te vaše komšijske svađe (bar meni) nisu bitne jer ne navijam ni za njih ni za vas) :D

nemamo mi svadja :mrgreen: hahah xD

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jul 2012, 16:52

jel istina ovo sto pisu po forumu nk zvijezda da je husic presao u zvijezdu?? ;)
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 20 jul 2012, 17:26

Haman da je istina,po pisanju sport.ba lik nas je izigrao..izjave husare i nedze po rpvi put mi se cine iskrene...ovaj prelazak je u reziji rore i samog husica,nek se stide obojica kao je ovo istina..mada mozemo mi i bez njega,naprijed plavo ceto..grad srebrenik je uz vas...
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:30

bez ljutnje ,nije vas izigrao covjek je otisao tamo gdje mu nude vise para ugovor premije penzijsko zdravstveno .neki dan cujem kod vas slabo ko ima profi ugovor tako da svi mogu otici kad hoce.i zalosno je vi ste po imenima slozili dobru ekipu ali ce vecina na polusezoni u bolje klubove odnosno u one koji im ponude vise para :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 20 jul 2012, 17:34

ma nema ljutnje,samo sta ja znam,ja misli mda nisu pare kap koja je prelila casu ima tu mnogo toga,mada gledajuci ovako mozda mu zvijezda nije toliko puno vise ponudila od gradine,mada gledajuci sad te igrace husic je dijete gradine,gradina je napravila igraca od njega,i on sam zna da nema para u gradini bas toliko da se sad placa,mogao je odigrat barem polusezonu pomoc klubu na neki nacin,da se bodovi dobiju..sramotna odluka ,mene je ovo sve iznenadilo..mada cudna mi je ova izjava husare kako nije nista znao...
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2012, 17:37

ma husara je znao smijem glavu dat al et.jedna je istina husic je potpisao dvogodisnji ugovor i samim tim husara ima procenat a isto tako postoji mogucnost da se husic proda iz zvijezde i tu bi husara bio dobar....mislim za husica i za husaru je bolje imat dvogodisnji ugovor nego polugodisnja posudba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 20 jul 2012, 17:39

hahahahahahah al vam uvali husic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 jul 2012, 17:43

Nisam iznenađen nimalo.

Nije to prvi put sa NAŠIM igračima da se dešava.
Svi smo mislili da će se oni nama vratiti, tj da vole igrati u svom klubu. I nije nas ranije čudilo to, jer smo bili u nižim ligama, pa logično da će igrati u Premieri. Al sad nemaju izgovora.

Očito je da smo pogriješili, svaka čast Damiru Smajloviću .. to je veličina, trebamo mu ugravirati zabilježiti ime na tribini na stadionu, to je nešto najmanje što možemo uraditi da mu se zahvalimo. Najzaslužniji je za naš ulazak (ne kažem da ostali nisu). Momak je i kao osoba extra, nemam riječi. Damire hvala! I nadam se da će nas svojim golovima ostaviti u ligi, pa makar 14 mjesto, ništa više ne tražim :P i tako pokazati kako se igra za svoj grad!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.