Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal - Stoke 2:0
A.Arshavin
Ramsey
A.Arshavin
Ramsey
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Španska 'Marca'
Real za Fabregasa daje 50 miliona eura?
Španski sportski dnevnik Marca doznaje da su vodeći ljudi Reala voljni ponuditi 50 miliona eura za Arsenalovog veznog igrača i španskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa.
Marca piše da Realovi stručnjaci u 22-godišnjem playmakeru vide idealnog partnera Xabiju Alonsu u veznom redu ''kraljevskog kluba''. Možda oni tako to i vide, ali Fabregas je još ranije odbacio mogućnost za odlazak iz Arsenala.
Dobro je poznato da je ovaj sjajni nogometaš odrastao u Barceloni, ali je već sa 16 godina prešao u Arsenal. Barcelona se u niz navrata spominjala u kontekstu Fabregasovog povratka na Camp Nou. Tako su iz Barcelone tvrdili da su već stupili u kontakt sa Fabregasom i njegovim savjetnicima. Međutim, sam Fabregas je za Daily Mail izjavio:
- Definitivno želim ostati u Arsenalu. Da nije tako, već bih napustio ''topnike'' kada sam imao priliku, prije tri godine, prije dvije godinje, pa i prošle sezone. Vjerujem u Arsenalovu ekipu, vjerujem da s njom mogu ostvariti velike stvari. Naš trener vjeruje u nas više nego bilo ko drugi, osjećam se kao dio momčadi u koju on polaže velike nade.
pitanje vremena kad ce otici iz arsenala samo je pitanje gdje real ili barca hahahah
vidjecemo vas onda
Real za Fabregasa daje 50 miliona eura?
Španski sportski dnevnik Marca doznaje da su vodeći ljudi Reala voljni ponuditi 50 miliona eura za Arsenalovog veznog igrača i španskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa.
Marca piše da Realovi stručnjaci u 22-godišnjem playmakeru vide idealnog partnera Xabiju Alonsu u veznom redu ''kraljevskog kluba''. Možda oni tako to i vide, ali Fabregas je još ranije odbacio mogućnost za odlazak iz Arsenala.
Dobro je poznato da je ovaj sjajni nogometaš odrastao u Barceloni, ali je već sa 16 godina prešao u Arsenal. Barcelona se u niz navrata spominjala u kontekstu Fabregasovog povratka na Camp Nou. Tako su iz Barcelone tvrdili da su već stupili u kontakt sa Fabregasom i njegovim savjetnicima. Međutim, sam Fabregas je za Daily Mail izjavio:
- Definitivno želim ostati u Arsenalu. Da nije tako, već bih napustio ''topnike'' kada sam imao priliku, prije tri godine, prije dvije godinje, pa i prošle sezone. Vjerujem u Arsenalovu ekipu, vjerujem da s njom mogu ostvariti velike stvari. Naš trener vjeruje u nas više nego bilo ko drugi, osjećam se kao dio momčadi u koju on polaže velike nade.
pitanje vremena kad ce otici iz arsenala samo je pitanje gdje real ili barca hahahah

FK Pjetlovi
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Nema teorije da Cesc ode,bar ne dok je AW trener.Previše duguje Wengeru da bi otišao,a i ta Marca godišnje napiše jedno 50 tekstova vezanih za Cescov odlazak 

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
Upravu si sve je pitanje vremena, pitanje vremena je kad ćemo mi umrijeti, pitanje vremena je kad će Luzerpol osvojiti EPL ili proći grupnu fazu LP
Proćitaj klocu šta Fabregas kaže...

Proćitaj klocu šta Fabregas kaže...
Fabregas ako zeli osvajati trofeje a mislim da zeli onda ce i doci u Barcelonu pitanje je samo vremena..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto ti znaš šta momak misli. Svi ste vidoviti ali ne vidite samo šta momak čitavo vrijeme izjavljuje. Imat će on trofeja i u Arsenalu, i to ako ne ove sezone iduće sigurnoSaurman je napisao/la:Fabregas ako zeli osvajati trofeje a mislim da zeli onda ce i doci u Barcelonu pitanje je samo vremena..

- majestic24
- Kontakt:
Henry Arsenala...ma to su samo gluposti. Nevjerujem ja da ce on otici,posebno da ode u real. nema od toga nisGunnerS je napisao/la:Eto ti znaš šta momak misli. Svi ste vidoviti ali ne vidite samo šta momak čitavo vrijeme izjavljuje. Imat će on trofeja i u Arsenalu, i to ako ne ove sezone iduće sigurnoSaurman je napisao/la:Fabregas ako zeli osvajati trofeje a mislim da zeli onda ce i doci u Barcelonu pitanje je samo vremena..A i kapiten je, navedi mi jedan tim gdje je kapiten napustio ekipu ?!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jest kapiten Arsenala ali sto bi rekao Laporta Fabregas ima Barsin DNK
...inace gotivim topnike jer poslije Barse igraju najljepsi nogomet a sto nemaju rezultata to je vec nesto drugo...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Henry je sporazumno otišao u Barcu, mislim, dogovorio se sve sa Wengerom, sa klubom i otišao, nebi sigurno otišao da mu je Wenger govorio da ostane, jer ipak on je najbolji Arsenalov igrač zadnju deceniju kao što je njemu najbolje bilo u Arsenalu.
Fabregas, kažem vam. Niko neće, bar normalna osoba, ujest ruku koja te hrani. Njega Wenger je "napravio" kao igrača. Od njega je on napravio sve, a to što je on počeo igrati se u barcinoj školi i što su ga pustili to nema nikakve koristi. Pa u Arsenalu takvih igrača možeš nabrojat koliko hočeš. Znači, Theo će se vratit u Sunderland ( mislim da je tamo počeo ) ako ga oni budu tražili jer ima "DNK" njihov ?! Van Persie će se vratit u Ajax ako ga oni budu tražili jer ima "DNK" njihov ?! itd itd... to su samo priče, novine moraju prodavati se a ovakve priče su idealne za to
Fabregas, kažem vam. Niko neće, bar normalna osoba, ujest ruku koja te hrani. Njega Wenger je "napravio" kao igrača. Od njega je on napravio sve, a to što je on počeo igrati se u barcinoj školi i što su ga pustili to nema nikakve koristi. Pa u Arsenalu takvih igrača možeš nabrojat koliko hočeš. Znači, Theo će se vratit u Sunderland ( mislim da je tamo počeo ) ako ga oni budu tražili jer ima "DNK" njihov ?! Van Persie će se vratit u Ajax ako ga oni budu tražili jer ima "DNK" njihov ?! itd itd... to su samo priče, novine moraju prodavati se a ovakve priče su idealne za to

-
- Kontakt:
Gubis se,,Wallcot je Southamptonovo dijete i velki navijac LiverpoolaGunnerS je napisao/la:Henry je sporazumno otišao u Barcu, mislim, dogovorio se sve sa Wengerom, sa klubom i otišao, nebi sigurno otišao da mu je Wenger govorio da ostane, jer ipak on je najbolji Arsenalov igrač zadnju deceniju kao što je njemu najbolje bilo u Arsenalu.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ma isti đavo, bitno je šta sam htjeo reći... Mislio sam da je RVP Feynoordov al reko prosut ću se ako to kažem pa reko bolje ovako
hehe

- jalehordas
- Kontakt:
cesc sigurno nece otici jer je Arsen Wenger rekao ako ode Cesc da ce otici i on ali to sumnjam da ce se desiti
jos evo posljednih dana se govoei o mogucem dolasku Edina Dzeke u nas arsenal
kakav bi to bio tandem Fabregas ubaci a Dzeko glavom da go
jos evo posljednih dana se govoei o mogucem dolasku Edina Dzeke u nas arsenal
kakav bi to bio tandem Fabregas ubaci a Dzeko glavom da go
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Sada nam Chelsea bježi nekih 8 bodova, pobjeda u zaostaloj tekmi nas vraća na zaostatak od 5 bodova... Hmm, ima se tu još šanse... 

A kao što oni manchesterovci kažu, sada ide Decembar najteže razdoblje, ovdje ako prođemo bez izgubljene, odnosno sa što više pobjeda, a ja sa ih izračunao 5-6 onda možemo mi se ubaciti u itekakvu trku za titulom 

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Uvijek sam volio tvoju matematiku GunnerS.GunnerS je napisao/la:A kao što oni manchesterovci kažu, sada ide Decembar najteže razdoblje, ovdje ako prođemo bez izgubljene, odnosno sa što više pobjeda, a ja sa ih izračunao 5-6 onda možemo mi se ubaciti u itekakvu trku za titulom

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Pazite samo da se ne preracunate kao i obicno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nećemo, jer protiv luzerpola možemo sigurno do boda, ako ne i sav plijen odnijeti sa njihove rupe
Porstmouth, Burnley, Hull i Villa za nas su timovi na kojima poboljšavamo razliku

- Omerbavarac
- Kontakt:
Visa matematika....Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Uvijek sam volio tvoju matematiku GunnerS.GunnerS je napisao/la:A kao što oni manchesterovci kažu, sada ide Decembar najteže razdoblje, ovdje ako prođemo bez izgubljene, odnosno sa što više pobjeda, a ja sa ih izračunao 5-6 onda možemo mi se ubaciti u itekakvu trku za titulom![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa nismo mi Bayern da se zadovoljavam sa tim... Mi uvjek idemo na titulu...jbg, samo što nas uvjek povrede hebu al nema veze... Ugl.za vas smo izmislili fudbal u pravom smislu te riječi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.