EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
hrvatska i island u polufinalu
kakav je ovaj balic namazan igrac hebo sliku svoju samo se valja simulira iritira
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
vise nego zasluzena pobjeda hrvatske...buntic i alilovic najbolji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nije samo dobivena utakmica, reklo bi se razvaljotka
IVANO BALIĆ ! 

Zadnja izmjena: defender, dana/u 28 jan 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Potpis!bh hrvat je napisao/la:povlačim sve ruzne stvari izrečene protiv denisa buntića koga ja prozvah tarabom, zbog njega ću morati na ispovijed u nedjelju. i sta reci jos osim mirko, mirko, mirko..........
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
samo da sebe citiram19TM87 je napisao/la:sve osim laganoreds je napisao/la:Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta.
Sala mala.
Veceras Danska lagano dobija Hrvatsku.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Velika, prevelika pobjeda Hrvatske. Bili su najbolji kad je to bilo najpotrebnije i kad se, moze se reci, to najmanje ocekivalo.
Alilovic fenomenalan. Busntic isto tako, ucinio je da se odsustvo Metlicica u par utakmica usopste ne osjeti. Duvnjak konacno proradio, Vori isto vrlo dobar.
O Balicu je suvisno trositi rijeci, on je za mene i veceras bio najbolji igrac
Alilovic fenomenalan. Busntic isto tako, ucinio je da se odsustvo Metlicica u par utakmica usopste ne osjeti. Duvnjak konacno proradio, Vori isto vrlo dobar.
O Balicu je suvisno trositi rijeci, on je za mene i veceras bio najbolji igrac
Svaka cast !
Mirko sjajan,Balic svi redom.
Nadam se da ce nasi susjedi osvojiti ovaj EURO idemo ale ale ale ale ale le ale ale
Mirko sjajan,Balic svi redom.
Nadam se da ce nasi susjedi osvojiti ovaj EURO idemo ale ale ale ale ale le ale ale

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
kome?
- __Liedson__
- Kontakt:
drugim rijecima...igra na iskustvo i jos uvijek je jedan od najboljih igraca svijeta !!tax je napisao/la:kakav je ovaj balic namazan igrac hebo sliku svoju samo se valja simulira iritira
sto se tice utakmice,Hrvati su najlakse dosli do ove pobjede od svih ostvarenih na ovom sampionatu,iako je bila od velikog znacaja.to samo pokazuje mentalitet,volju i zelju ove ekipe koja po mom misljenju moze doci do finala i tamo savladati Island

Svaka cast nasim zapadnim susjedima. Iskreno nadam se da ce na kraju uzeti zlato, jer je to ova generacija i stvarno zasluzila, i navijat cu za njih. Jedino bi mi u tom slucaju bilo zao Pere Metlicica.
Kome je ono Lino Cervar uputio one psovke ? Ja predpostavljam da su u pitanju Hrvatski novinari koji ga samo kritikuju.
Kome je ono Lino Cervar uputio one psovke ? Ja predpostavljam da su u pitanju Hrvatski novinari koji ga samo kritikuju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, WUHUUUUUU
ajde sad po medaljuuuu
dajte Poljake da se igramoooo, igramooo, igramooooo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- TheManiacs
- Kontakt:
Nije da se hvalim da je rodjakOffside je napisao/la:Ne podsjeća, nego imitira, ali Mirza je neponovljiv...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Hrvatskoj je večeras sve išlo od ruke, imaju kvalitet otići do kraja. A Lino kad ode iz Hrvatske bujrum mu na klupu naše reprezentacije. Čovjek u 7-8 godina osvoji sve što se može osvojiti, ali opet Hrvatima ne valja, podmeću mu nogu, ali frajer fura svoje. Svaka mu čast.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- __Liedson__
- Kontakt:
ja kolko sam skonto zapisnickom stolu,ili stozeru Danske reprezentacije !kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
kome?
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Hrvatima na plasmanu u polufinale.Zaslužili su ga extra igrom protiv večeras jako loših Danaca.Još jednom,svaka čast i puno sreće protiv Poljaka!
Jest,čuo sam i ja to.Baš ga kamera prikazuje u krupnom planu,a on to govori,vjerovatno nekome iz publike.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ko cuo sto je Lino Cervar rekao dok se radovao, isto ko da je rekao :" Da ti **** Mater, **** jedna" ?
kome?
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 jan 2010, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
koliko su zeljeli pobjedu vidi se po raspolozenju u tunelu kada su davali izjave htv-om novinaru. za gojuna novinar izgleda poput kepeca. tri junaka veceras- mirko, buntić, publika
-
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Svaka cast nasim zapadnim susjedima. Iskreno nadam se da ce na kraju uzeti zlato, jer je to ova generacija i stvarno zasluzila, i navijat cu za njih. Jedino bi mi u tom slucaju bilo zao Pere Metlicica.
pa vjerovatno je njima,i ja kontam da su u pitanju novinari,fakat je dokazao da je uspješan trener,i više od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.