2 puta superkup spanije
1 kup spanije MVP FINALNOG TURNIRA TELETOVIC
1 prvak spanije
mada mislim da mora otici u bolji klub ako zeli euroligu osvojiti ili druga solucija NBA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
saberu se i oduzmu svi pogodjeni sutevi ,skokovi i asistencije sa izgubljenim loptama,faulima,promasenim sutevima .... i dobije se taj indekspintol_TM87 je napisao/la:Zanima me kako se računa ovaj index? hvala
I iznuđeni fauli se dodaju na index.Institut13 je napisao/la:saberu se i oduzmu svi pogodjeni sutevi ,skokovi i asistencije sa izgubljenim loptama,faulima,promasenim sutevima .... i dobije se taj indekspintol_TM87 je napisao/la:Zanima me kako se računa ovaj index? hvala
npr ako imam na utakmici 3 skoka (+3) , 2 asistencije (+2), i 3 izgubljene lopte (-3) ,ukupni indeks ce biti +2
e hvala puno na objasnjenjuStNash je napisao/la:I iznuđeni fauli se dodaju na index.Institut13 je napisao/la:saberu se i oduzmu svi pogodjeni sutevi ,skokovi i asistencije sa izgubljenim loptama,faulima,promasenim sutevima .... i dobije se taj indekspintol_TM87 je napisao/la:Zanima me kako se računa ovaj index? hvala
npr ako imam na utakmici 3 skoka (+3) , 2 asistencije (+2), i 3 izgubljene lopte (-3) ,ukupni indeks ce biti +2
Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
rogeRF je napisao/la:Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
San Emeterio je sjajan igrac ali ove godine igra previše promjenljivo (toplo-hladno), a centar je definitivno najveci problem, 2 NBA centra koja zajedno skupe manje skokova od Mirze.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
nemaju ni pravog centra
San Emeterio je sjajan igrac ali ove godine igra previše promjenljivo (toplo-hladno), a centar je definitivno najveci problem, 2 NBA centra koja zajedno skupe manje skokova od Mirze.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
nemaju ni pravog centra
mora doci do zamora, ev onaj kerol sto je ubacio haman dvadeset za real, danas nije 2 kosha daoStNash je napisao/la:Mirza danas neprepoznatljiv.
Admir_Sa je napisao/la:mora doci do zamora, ev onaj kerol sto je ubacio haman dvadeset za real, danas nije 2 kosha daoStNash je napisao/la:Mirza danas neprepoznatljiv.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 15 gostiju.