FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 18 jan 2010, 14:35

Sedam novajlija koji su tokom ovog prelaznog roka došli u Crvenu zvezdu plaćeni su ukupno 100 hiljada evra. Svi fudbaleri, Nikola Mikić, Stevan Reljić, Miloš Reljić i Miloš Trifunović, Marko Mugoša, Milan Jeremić i Bojan Đorđević potpisali su ugovore na tri i po godine, a kao što je uobičajeno klubovima ovih igrača zagarantovan je procenat od njihove sledeće prodaje.
U tekstu objavljenom u Sportskom žurnalu navodi se da je na "Marakani", odlučeno da se prvo kupe željeni igrači, a da se kasnije prodaju neki od prvotimaca. Tu se prvenstveno misli na Pavla Ninkova i Vladimira Bogdanovića koji su dobili "zeleno svetlo", u slučaju dobre ponude. Nezvanično, "vagaju" se tri ponude za Ninkova, iz Anderlehta, Moskve i Tuluza, a gotovo izvesno je da će Bogdanović karijeru nastaviti u Rusiji. Deo obeštećenja biće isplaćen samo za Mugošu, mada je i za njega određen izvestan procenat od narednog transfera. Istovremeno, crveno-beli neće doći u ranije situacije da zbog neizmirenih obaveza gube igrače, kao što je bio slučaj sa Bernardom Parkerom ili da ih klubovi tuže. Na primer, Rabotnički je tužio Zvezdu zbog Ivana Tričkovskog.
Ostaje da se vidi da li će ova taktika "uroditi plodom" i šta će se uopšte desiti na proleće.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jan 2010, 01:02

Zvezda sada ispašta zbog nepromišljensoti i kardinalnih grešaka koje je napravila prethodna uprava.Situacija je dosta loša,klupski račun blokiran,dugovanja prema Iviću :evil: ,Šišiću,Đurovskom i drugima su tu,ona se moraju vratiti kako-tako.Lukić radi dobro.Nek samo nastavi,Zvezda će isplivati kad-tad.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 19 jan 2010, 19:51

Velika je gužva u ekipi, treba se polako rješavati pojedinih igrača.
Danas je raskinut ugovor sa Tutorićem, Obrić ode u Ameriku, red bi bio da i Bogdanovića nekome uvalimo, , Ninkova, Ranđelovića, Radivojevića, Banovića,Cvetkovića, Blažića i Subašića.
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jan 2010, 19:56

Ja Blažića ne bih dirao,solidan je igrač,neka ga može nam poslužiti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 19 jan 2010, 20:01

alan_kardec je napisao/la:Ja Blažića ne bih dirao,solidan je igrač,neka ga može nam poslužiti.
Dvoumio sam se dal da ga napišem :)
Nije bio loš ovu polusezonu ali me ipak nešto nervira.
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2010, 22:33

Ne bih ja jos Blazica dirao bas kao ni Ninkova do leta kada ce mu cena jos porasti.Trebamo se resiti bar 3 golmana jer ih trenutno imamo 6 pod ugovorom i bar jednog zadnjeg veznog,ja bi tu poslao Bogdanovica negde na pozajmicu pa nek se vrati na leto.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 21 jan 2010, 10:08

Po pisanju Bg štampe Palermo je poslije utakmice u Ivanjici sa Javorom nudio Zvezdi 8,5 mil.E za Lekića.
Lukić odbio. Ne znam šta da mislim ( nedavno je Adzić izjavio da su odbili nepristojnu ponudu za Lekića i da su im mnogi rekli da su ludi što to odbiše)
Ako do 31 marta ne izmirimo obaveze prema bivšim igračima ostašmo bez evrope ( dug oko 2 mil.)
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2010, 14:04

Dug je oko 3 mil. E,sto znaci da bi trebali prodati samo Ninkova i da nam pristigne 1 mil.koji nam duguje Kocaeli za Dusana Andjelkovica.Nego danas gledam u novinama kakvim mutantima mi dugujemo novac,sve sami olos koji nista nije uradio za Zvezdu (izuzev Calasana koji je prodao sve one igrace za dobre pare,i Djurovskog koji je donekle nesta uspeo) i sada oni hoce da im vratimo novac.Prije svih mislim na onog Ivica koji je i glavni krivac ovolikih potrazivanja ovakvih igraca,pa zatim Mirnes Sisic nista nije postigao a trazi 450000,pa Takayuki Suzuki nije 2 utakmice kako treba sastavio u ekipi i dodjemo mu 150000,pa Lucas koji je morao prekinuti karijeru trazi 100000,pa Molina 150000 ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2010, 18:22

Prosto ne mogu da vjerujem da smo odbili jednu takvu ponudu za Lekića :shock: ,naravno ako je istina.Jest da nam je on najbolji igrač,ali brate takva ponuda se ne odbija,pogotovo kad smo u velikim finansijskim problemima.
Što se tiče dugovanja,Ivić i Toplica su "odradili" posao bolje od bilo kog grobara.Unazadili su Zvezdu bar jedno 5 godina.Strašno :!: Šišić traži ogromnih 450000 evra.Još smo čak sa njim i dobro prošli,jer mu je po ugovoru pripadalo čitavih 750000,ali ga je na jednom od sastanaka, Kleut uspio "prelomiti" za čitavih 300000,tako da je sad dug prema Šišiću skoro upolovljen.Što se Moline tiče,on je bio samo takva igračina koji nije naišao na razumjevanje kod Jankovića,a kasnije i Kosanovića.Ni Lucas nije bio loš igrač i mogao se višestruko isplatiti,ali imao je nekih problema sa srcem.
Ne znam šta bi rekao,eto imamo više od dva mjeseca da saniramo ta dugovanja i nadam se da ćemo uspjeti,u suprotnom,slijedi katastrofa.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2010, 19:54

Ja cisto sumnjam da je bila ponuda od 8.5 mil.za Lekica.Za pola godine nema sanse da mu je toliko skocila cena pa makar da je dao 50 golova u polusezoni,a pogotova sto je ta ponuda dosla od Palerma koji se i ne rasipaju mnogo sa novcem.Mislim da je njegova realna vrednost sada negde kao i kod Ninkova oko 3 mil.
Ev pocela je prodaja drugih 10000 kalendara za ovu godinu koja ce verovatno ponovo se rasprodati za 5-10 dana i eto sigurno novih 100000 u klupsku kasu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2010, 20:08

Ima li gdje u BiH kupiti te kalendare? Koja mu je cijena?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2010, 20:15

alan_kardec je napisao/la:Ima li gdje u BiH kupiti te kalendare? Koja mu je cijena?
Imas i u RS moj rodjak je kupovao bas u Istocnom Sarajevu.Probaj u Tomu imaju one dve prodavnice i mislim da je prosle godine bilo u onoj prvoj trafici kada se krene dole prema autobuskoj sa leve strane.Inace cena je kod nas 4E,tako da bi u BIH trebala biti oko 7-8KM.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2010, 20:57

Vidim dobro poznaješ Istočno Sarajevo. :) Probaću u Tomu,a ta prodavnica prije autobuske lijevo,to je kako mi se čini neka knjižara.Ma uglavnom pretresti ću sve,valjda ga negdje nađem.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2010, 21:00

alan_kardec je napisao/la:Vidim dobro poznaješ Istočno Sarajevo. :) Probaću u Tomu,a ta prodavnica prije autobuske lijevo,to je kako mi se čini neka knjižara.Ma uglavnom pretresti ću sve,valjda ga negdje nađem.
Svake godine od pocetka maja do kraja septembra sam tamo,s tim da idem u Bg kad Zvezda igra jace evropske utakmice tako da znam vecinu Istocnog Sarajeva a poznajem i glavna mesta dole Sarajeva.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2010, 23:42

Osam meseci posle stupanja na čelo kluba sa "Marakane", Vladan Lukić deluje kao zadovoljan čovek. Zvezda će prezimiti na prvom mestu Superlige, na dovođenje pojačanja potrošeno je svega 100.000 evra, a eventualni odlasci neće oslabiti Pižonovu ekipu - uveren je predsednik crveno-belih u razgovoru za Blic.

Ko je od fudbalera koji su dobili odrešene ruke najbliži odlasku?

- Svi prvotimci treniraju i na raspolaganju su treneru Petroviću. Iz kluba mogu da odu Ninkov i Bogdanović, u slučaju povoljne ponude pridružio bi im se Perović. Što se tiče Isaha, ne znam otkud ta priča. U ovom trenutku Bogdanović nije u Saturnu, ni za Ninkova nismo dobili adekvatnu ponudu, a o tome brine sportski direktor Ivan Adžić.

Zar odlazak ovih igrača nije rizičan u vreme kad Zvezda juri titulu?

- Broj igrača koji će otići zasad se ne zna. Ipak, podsetiću vas da su nam se letos svi smejali kad smo pustili čitav tim, a doveli nepoznate igrače. Zvezda razmišlja o perspektivi i zna šta radi.

Šta smatrate najvećim ličnim uspehom?

- To što je Zvezda vraćena srpskom narodu, od koga je bila oteta nekoliko godina. To se vidi po posetama na našem stadionu i po novoj energiji kluba i navijača. Klub ponovo pripada narodu Srbije i na to sam ponosan.

Šta je zapelo sa "Gaspromom", koliko ste daleko od generalnog sponzora?

- Politika Crvene zvezde je da ne objavljuje informacije o pregovorima koji su u toku. Već dugo nemamo generalnog sponzora, ali smo dosledni u stavu da reklamu na dres može da stavi samo kompanija adekvatna veličini i istoriji kluba.

Da li je tačno da ste se sa nekim igračima i trenerima dogovorili o nadoknadi duga?

- Kontaktirali smo s trenerom Đurovskim, igračima Pekarićem, Gvozdenovićem i još nekim i na putu smo ka kompromisu. Razgovaramo i sa drugima kojima smo dužni, sa nekima ćemo se tek dogovoriti. To je naša tajna, sve ćemo objaviti kad bude rešeno.

Dug prema njima od dva miliona evra izgleda veliki?

- Taj iznos nije tačan, manji je i izmirićemo ga u skladu sa dogovorima koje postižemo. Većina bivših igrača Zvezde je korektna u zahtevima, što znači da imaju poverenje u nas.

Račun je često u blokadi, kako klub funkcioniše?

- Prethodnih meseci račun nam je više puta bio blokiran i uvek smo nalazili izlaz. Za nas to nije više vest, nastavićemo da se borimo sa dugovima koji su nam ostavljeni.

Koliko kasne plate igračima i zaposlenima na "Marakani"?

- U Zvezdi ne kasne ni plate igrača, ni rate za njihove ugovore, ni plate zaposlenima.

Koliki će biti klupski budžet za 2010. godinu?

- Klub pravi sezonski budžet, a ne za kalendarsku godinu. Od leta, na početku sezone 2010/11 tačno ćemo znati koliki će nam biti budžet.

Da li finansijski problemi s kojima se crveno-beli stalno bore mogu izmeniti plan priprema?

- Sve će biti kako smo se dogovorili. Od 1. do 16. februara stručni štab i 27 igrača boraviće u Antaliji, za to vreme odigrati tri do četiri utakmice, a onda se vraćamo u Beograd - zaključio je Lukić.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 jan 2010, 10:57

Treba dati šansu mladom Lazoviću, to je budućnost Zvezde i Srpskog fudbala.
Doveli smo pojačanja za male pare, daće Bog da se to u budućnosti dobro unovči
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2010, 19:41

Au brate propade nam 900000E od transfera Andjelkovica i Tutorica u Kocaeli.Naime Kocaeli je trenutno u velikoj krizi i zauzima poslednje mesto u rurskoj 2 ligi. a ako ispadne u 3 brisu mu se svi dugovi prema svima posto je 3 rang amaterski.Nadam se da ce u sledecih nekoliko meseci naci resenja za ovo da uzmemo bar pola od ovoga.
SA druge strane najkasnije do kraja meseca bi trebale da stignu rate od transfera Zigica u Lans 1.2mil eura i od prodaje Dexa u Lans 1mil eura sto bi uz eventualnu prodaju jos jednog igraca znacilo i odlican korak ka umanjenju minusa.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2010, 20:04

Da,pročitao sam to danas u Pressu.Jbg šta da se radi,pehovi smo.

A još nešto zanimljivo sam pročitao u današnjem Pressu.Navodno u Zvezdi razmišljaju da podignu krivične prijave protiv Ivića, a najvjerovatnije i Stojanovića zbog prodaje supertalentovanog Uroša Ćosića CSKA Moskvi za mizernih 96000 evra.Kazna za nesavjesno poslovanje i nanošenje štete privrednoim društvu je između 6 mjeseci i 5 godina.Da Bog da dobili maksimalnu kaznu,debili.Ivić nije želio da daje mladom talentu 1000 evra mjesečno na ime plate.Taj mediokritet mu je davao samo 500 i insistirao na tome dok Uroš nije konačno pobjegao iz Zvezde.Sad Uroša traži Mančester i Ferguson,a Zvezda duguje Ivićevom pulenu,Šišiću 450000 evra.Da nije tužno,bilo bi smješno.

p.s.

nisam znao gdje da stavim ovu vijest pa ću ovdje.Zvezda pobijedila Nimbirka u gostima 65:60. :D :D Gazimo!!!!
Taylor 19 p.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2010, 20:17

Nemoj se previse nadati za Urosa Cosica njemu je istekao stipendijski igovor sa Zvezdom ali onaj "pajser" Ivic nije hteo da mu ponudi novi tako da je tu sve cisto.
A Nimbruk-Zvezda je bila sjajna utakmica koju gde smo nekako uspeli uzeti vaznu pobedu u gostima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 19:23

Branimir Subasic otisao u Diyabakir do kraja sezone.Sada se nadam da ce imato dobro prolece u Turskoj i da se onda na leto vrati i zameni Perovica kojio ce verovatno otici.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.