Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 12:28

Jack Trbosjek je napisao/la:Sušić će biti samo izloženi "exponat",dok će veći dio posla obavljati Barbarez,što će njemu samom poslužiti kao priprema za mjesto selektora nakon Sušića ako se ovo ispostavi kao tačno.
Kamo sreće - pozlatila Ti se svaka!
Ali, Pape (igračka legenda) godinama pokazuje i kakav je (ne)trener a pogotovo osoba...
Plaho njemu stalo do BiH, 'MasterCard (platinasati po mogucnosti)' je njegovo 'veličanstvo'...samoziv, prepotentan i kalkulant (mali)...
Ipak, bi ja više volio da on zaobiđe BiH u 'velikom luku' kao što je i do sad radio.... :mrgreen:

Gagi ja za selektora
, ali da se 'troglava aždaha' pomakne u stranu, :twisted: ako već ne može (legalno) da se smakne iz 'fotelja'
Bosno moja poharana....

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 12:30

Trigger je napisao/la:
dujo je napisao/la:Ppogledajte biografije svih kanidata,pa procenite ko ima iskustvo i znanje,Stepanović je idealno rešenje,neverovatno pozitivan čovek koji poseduje harizmu,i mogao bi ujediniti državu,ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah,koga je to treniro baka,dakdža,pape,barabrez
Drugar!

Prelaziš sve mjere 'dobrog ukusa' u svom bijesu što bilo ko osporava zaboravljenog, "harizmatičnog" Stepija, tvog ljubimca!
Pretjerao si, i ako Te se može zamoliti - nemoj ovdje spominjati "...ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah..." :twisted:

Ljudi ovdje pišu o svemu i svacemu (s pravom, njihovim) - mnoga 'imena' su i igri, a ti ni manje ni više nego odmah udri po 'niskim zicama, ispod pojasa - 'vlah' ! Sramota i jadno.
Sta onda da na tvoje mud(r)olije kaze Jedan Dusko Bajevic, Sergej Barbarez, Ljupko Petrovic...?
Najradje bi ti napisao adekvatnu rijec za tvoju nebolozu ( i Tebe samog), ali necu da silazim na tvoj "nivo" - E, Duje... :evil:

PS:
Takvi kao Ti bi bilo da 'slušaju' 3PM nego MP3 turbo....
Ne znam otkud ti da je stepi ''zaboravljeni'',potrudi se malo i nadji kako je cenjen trener u nemačkoj,pronašao je jednog okoču,sumnam da znaš ko je okoča,antić nije ništa uradio od 96 godine,ali odveo je srbiju na sp pre francuske,ja govorim da razmišljate šire malo,njegova pozitivnost i haraznatičnost učinile bi da bi bih dobila dosta navijača iz republike srpske a svakako i iz srbije,zbog vašeg lokal patriotizma bih je tu gde je kao i država tako i sport

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 12:42

dujo je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
dujo je napisao/la:Ppogledajte biografije svih kanidata,pa procenite ko ima iskustvo i znanje,Stepanović je idealno rešenje,neverovatno pozitivan čovek koji poseduje harizmu,i mogao bi ujediniti državu,ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah,koga je to treniro baka,dakdža,pape,barabrez
Drugar!

Prelaziš sve mjere 'dobrog ukusa' u svom bijesu što bilo ko osporava zaboravljenog, "harizmatičnog" Stepija, tvog ljubimca!
Pretjerao si, i ako Te se može zamoliti - nemoj ovdje spominjati "...ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah..." :twisted:

Ljudi ovdje pišu o svemu i svacemu (s pravom, njihovim) - mnoga 'imena' su i igri, a ti ni manje ni više nego odmah udri po 'niskim zicama, ispod pojasa - 'vlah' ! Sramota i jadno.
Sta onda da na tvoje mud(r)olije kaze Jedan Dusko Bajevic, Sergej Barbarez, Ljupko Petrovic...?
Najradje bi ti napisao adekvatnu rijec za tvoju nebolozu ( i Tebe samog), ali necu da silazim na tvoj "nivo" - E, Duje... :evil:

PS:
Takvi kao Ti bi bilo da 'slušaju' 3PM nego MP3 turbo....
Ne znam otkud ti da je stepi ''zaboravljeni'',potrudi se malo i nadji kako je cenjen trener u nemačkoj,pronašao je jednog okoču,sumnam da znaš ko je okoča,antić nije ništa uradio od 96 godine,ali odveo je srbiju na sp pre francuske,ja govorim da razmišljate šire malo,njegova pozitivnost i haraznatičnost učinile bi da bi bih dobila dosta navijača iz republike srpske a svakako i iz srbije,zbog vašeg lokal patriotizma bih je tu gde je kao i država tako i sport
E, ti mi kaži ko je Jay Jay Okocha, Nigerijac, veznjak koji kad uzme loptu svi ostali mogu sjest' na travu...i baš ga gospodin 'zaboravljeni' otkrio! :o
I gdje ce bolannebio, porediti Radomira Antića i 'šminkera' (nekad je davnooo bio trener - duze bio neka vrsta klupskog menadzera, administracija) - boze sacuvaj...jedino ako si mu rodbina :mrgreen:

Morao sam ti odgovoriti na ovo - ali prvo se IZVINI (svima) za onaj BEZOBRAZLUK koji si napisao - "...vlah..." :evil:

Zavrsili smo dok to ne uradis, ma sta ti ubuduce pisao....
Bosno moja poharana....

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 12:48

Izvinjavam se za ono ''vlah','kako neko ko je trenirao ajntraht,bajer leverkuzen,aek,atletiko bilbao,vojvodina,može biti šminker,ko zna da radi svoj posao zna ga čitav život,ja u njemu vidim boljitak za bih sveukupno,ne poznaješ dovoljno stepija,čovek je tako pozitivan da bi uticao na čitavu bosnu,ovo je malo više od igre,uporedi ekipe ostalih kandidata pa mi odgovori

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 12:54

MA ko će znati tko će biti izbornik, ima više zavrzlama nego u meksičkoj sapunici
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2009, 12:57

Jack Trbosjek je napisao/la:Sušić će biti samo izloženi "exponat",dok će veći dio posla obavljati Barbarez,što će njemu samom poslužiti kao priprema za mjesto selektora nakon Sušića ako se ovo ispostavi kao tačno.
Ne vjerujem da ce Susic dopustit da Barbarez odlucuje. Ipak je i on ogromno ime u nasem nogometu i sigurno da ima veliko samopouzdanje, iako nije nista pokazo kao trener.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 13:12

dujo je napisao/la:Izvinjavam se za ono ''vlah','kako neko ko je trenirao ajntraht,bajer leverkuzen,aek,atletiko bilbao,vojvodina,može biti šminker,ko zna da radi svoj posao zna ga čitav život,ja u njemu vidim boljitak za bih sveukupno,ne poznaješ dovoljno stepija,čovek je tako pozitivan da bi uticao na čitavu bosnu,ovo je malo više od igre,uporedi ekipe ostalih kandidata pa mi odgovori

OK.

Lijepo je sto si se izvinio - ja prihvatam tvoje izvinjenje, makar i s rezervom.

Sto se tice g. Stepanovica nema svrhe više polemisati - u današnjim štampanim medijima možeš pročitati da je g. Bogdan Čeko izjavio da, nakon Ćire, za selektora BiH nema šanse da dodje 'stranac' - i automatski su otpali kao kandidati Petrović, Štimac, Katabec (neko izmislio njegovu kandidaturu :shock: )....

Čeko preferira Sušića kojeg je upravo on (Bogdan Čeko) i predložio :?
Da, i Barbarez je izgleda 'otpao' zbog one revijalne-protestne utakmice na Koševu dok je savezova repka igrala u Zenici... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 24 dec 2009, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2009, 13:13

Pa sta je bio Blazevic ili Baka? Ili Barbarez. Nisu valjda hodze? :D
Kada bih Bajevic htio ili mogao, bez problema, sta je ko je svejedno ako je strucnjak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2009, 13:17

A Susica isto nebih zelio, dovoljan mi je bio njegov interview da mi izgubi na simpatiji, isto kao Bazdarevic. Barbarez, Barbarez i jos jedanput Barba.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 13:17

Da li stavarno misliš da sušić ili barabrez može odvesti bih na ep,nema šanse,bih treba trener sa autoritetom na koga ne mogu uticati,ovi klošari iz saveza hoće domaćeg da bi se oni pitali,dosta lokal patriotizma,bosni trebaju rezultati,a li sa ovim razmišljanjem ih neče nikad biti,izbor stepija bi bio više od igre,kolko bogdan čeko voli bih,voli da prima platu i nije mu interes da jača savez bih već savez rs

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 dec 2009, 13:30

Najviše bih volio da na mjesto selektora dođe Barbarez, ali to je teško da se desi. Najveće izglede ima Sušić, ali neznam dali je on pravo rješenje.

Uglavnom, ko god bude izabran, neka mu je sretno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2009, 14:19

Ćirin nasljednik: Safet Sušić novi selektor fudbalske reprezentacije BiH!
24. 12. 2009. • 14:00 S. B.

24SI - Safet Sušić, proslavljeno krilo Sarajeva, najbolji igrač svih vremena francuskog PSG-a, koji je bio trener nekoliko turskih klubova, po svemu sudeći novi je selektor fudbalske reprezentacije BiH.

List "San" iz pouzdanih izvora saznaje da bi Sušić najlakše sakupio potrebnih 12 glasova. Iako zvanično ne žele potvrditi, čelnici N/FSBiH već su dobili Papetovo "da"!

"Razgovarao sam sa Sušićem prije i poslije sjednice u Tesliću. Safet je dao načelni pristanak i narednih dana trebali bi postići konačan dogovor", izjavio je za "San" jedan član Izvršnog odbora N/FSBiH.

Nije tajna da su predstavnici FSRS u Izvršnom odboru NSBiH izrazili želju da Papeta vide na selektorskoj poziciji. Ako se tome dodaju bošnjački glasovi, jasno je da bi on najlakše prošao za selektora.

Sušić je prije odlaska u PSG proglašavan najboljim igračem ex-jugoslavenske lige, a bio je i reprezentativac bivše države.

Osamdesetih je godina slovio kao jedan od najboljih igrača u Evropi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2009, 14:22

List "San" iz pouzdanih izvora

Eh koliko sam puta ovo procito :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 dec 2009, 14:23

Ja sam da nam Laka bude selektor !
A C A B !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 dec 2009, 14:28

Nista ja ne vjerujem dok ga ne vidim na klupi.Ovim da nasnjim novinama ne treba vjerovati.Svaki put neko novo ime.Al ako bude Susic za mene je to iznenadjenje...Zasto?Pa jednostavno zato mogli smo cuti njegove izjave u kojima je izjavljivao da ne zeli biti selektor dok su ovi ljudi u savezu i, d an ezeli biti popljuvan i svasta jos nesto.Takodjer je izjavio neki dan da zeli biti selekor zato sto imamo vrlu mladu i perspektivnu ekipu koju mozes odvest na neko veliko takmicenje.Eh sad, da li bi i on bio dobar komad na selektorskoj poziciji ja ne znam, vec je bio trener u turskoj nekim klubovima, ako ne barem ima neko iskustvo sto se tice trenera i vneke vizije i taktiku koju bi mogao prenijet nasim zmajevima.O igrackoj karijeri ne trebam ni da pricam jednostavno Legenda!

Ako je ovo stvarno istina ja mu zelim puno srece i da nas odvede na to Europsko prvenstvo i da konacno prisustvujemo jednoj velikoj smotri.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 14:29

Principatus je napisao/la:Ćirin nasljednik: Safet Sušić novi selektor fudbalske reprezentacije BiH!
24. 12. 2009. • 14:00 S. B.

24SI - Safet Sušić, proslavljeno krilo Sarajeva, najbolji igrač svih vremena francuskog PSG-a, koji je bio trener nekoliko turskih klubova, po svemu sudeći novi je selektor fudbalske reprezentacije BiH.

List "San" iz pouzdanih izvora saznaje da bi Sušić najlakše sakupio potrebnih 12 glasova. Iako zvanično ne žele potvrditi, čelnici N/FSBiH već su dobili Papetovo "da"!

"Razgovarao sam sa Sušićem prije i poslije sjednice u Tesliću. Safet je dao načelni pristanak i narednih dana trebali bi postići konačan dogovor", izjavio je za "San" jedan član Izvršnog odbora N/FSBiH.

Nije tajna da su predstavnici FSRS u Izvršnom odboru NSBiH izrazili želju da Papeta vide na selektorskoj poziciji. Ako se tome dodaju bošnjački glasovi, jasno je da bi on najlakše prošao za selektora.

Sušić je prije odlaska u PSG proglašavan najboljim igračem ex-jugoslavenske lige, a bio je i reprezentativac bivše države.

Osamdesetih je godina slovio kao jedan od najboljih igrača u Evropi.
Vela havle novinara :o
Kad je Safet Sušič bio krilo!? Je li ovaj pobrko Sejo i Saju!?

I čuj ga - "...najbolji igrač svih vremena francuskog PSG-a." - Halooo, novinar - Safet Sušić - Pape je proglašen najboljim fudbalerom Bosne i Hercegovine svih vremena :!:
A za PSG - makar malo otidji na njihovu zvanicnu web-stranicu pa pogledaj ko je ko tamo...ima i Safeta, ali ne lupetaj 'pera' ti (koli ti ga dade u ruke :mrgreen: )!
Bosno moja poharana....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2009, 14:37

Cartman je napisao/la:List "San" iz pouzdanih izvora

Eh koliko sam puta ovo procito :lol:
:mrgreen:

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 24 dec 2009, 14:38

Ma kakav crni Safet, pa kakve rezultate on ima za sebe??? kao igrač svaka čast, ali kao trener??? Da ne palamudimo dalje Sergej i kapak.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 14:40

Ja sam za Kataneca
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 dec 2009, 14:44

Safet Susic ili Barbarez,ko god od njih dvojice bude selektor necu imati nista protiv! Susic ima ogromno iskustvo..mozda bi on bio najbolje rjesenje, a da mu pomocnik bude Barbarez!..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.