EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

harry_90
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 15:44

Mi smo takav narod da nam niko od nasih ne valja,kad ste govorili hocemo asove u savezu,sad vam doso Baljic ni on vam ne odgovara,najbolje da vas PROFESIONALCE I STRUCNJAKE ZA FUDBAL dovedu na mjesto pomocnika selektora,tad bi sve osvajali i EP i SP :D manite prazne price vise.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 15:48

bolji bi im ja od baljica bio... ionako ce zagrijavat ekipu samo... :))

ja bih bar dokaze sprotiv ovih iz saveza skupljo, ovaj ce samo da pjeva...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 15:52

Evi vrijednosti repke prema transfermarktu.

Francuska 383.000.000 €
BiH 100.550.000 €
Rumunija 72.750.000 €
Albanija 38.700.000 €
Bjelorusija 29.550.000 €
Luksenburg 3.900.000 €

I ovdje smo drugi ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 15:54

Cartman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta ce biti sa onim Borce ili kako se vec zove?
Pa i on i Balja ce bit asistenti. Ne znam hoce li bit jos jedan hrvat ili samo jos trener golmana...
Nek Piplica bude trener golmana :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 feb 2010, 16:05

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta ce biti sa onim Borce ili kako se vec zove?
Pa i on i Balja ce bit asistenti. Ne znam hoce li bit jos jedan hrvat ili samo jos trener golmana...
Ima Mirsad Dedić, zvani Dino Zoff :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 feb 2010, 16:06

Piplicina metoda rada bi bila pokazivanje golmanima kako ne treba braniti, po uzoru na sebe. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 feb 2010, 16:17

Neutral je napisao/la:Evi vrijednosti repke prema transfermarktu.

Francuska 383.000.000 €
BiH 100.550.000 €
Rumunija 72.750.000 €
Albanija 38.700.000 €
Bjelorusija 29.550.000 €
Luksenburg 3.900.000 €

I ovdje smo drugi ;)
ma znalo se ovo već i prije nego što su objavljene vrijednosti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 feb 2010, 16:20

MinistaR je napisao/la:
harishp je napisao/la:[quote="Cartman
Ima Mirsad Dedić, zvani Dino Zoff :D[/quote]

Edin Prljaca bi trebao biti trener golmana, tako se barem govorilo kad je Pape tek izabran

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 16:22

Ne gleda se vrijednost ekipe,vec igra,za to vam je dokaz spanski kup,jedan REAL MADRID sa tolikim proracunom i toliko zvijezdama u ekipi ispadne od jednog treceligas u kupu,u kojeg je igraca plata kao Cr.Ronalda vrijednost kopacki,a sam Cr.Ronaldo ima mjesecnu platu,koliko ovi igraci dobiju za jednu godinu i pomnozis sa 10.Djaba vrijednost ako ti ne igras dobro

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 16:24

Ma Piplo bi to ''rascero''sve i on stao na gol :shock:
Mogu misliti onu traku na celu a na tjemenu aerodrom :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 feb 2010, 16:27

ma tomin "look" je pravo in :lol:

slika

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 08 feb 2010, 17:09

Tek sada sam skontao da nas savez,sve ama bas sve radi planski samo da sto vise ostanu u svojim foteljama :( nisu oni toliko glupi koliko mi mislimo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 17:23

pik je napisao/la:Tek sada sam skontao da nas savez,sve ama bas sve radi planski samo da sto vise ostanu u svojim foteljama :( nisu oni toliko glupi koliko mi mislimo ;)
:lol: Sta god da urade oni rade planski.Jedino neplanski bi bilo da odu sa tih mijesta. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 17:27

Ja kad se ovog sjetim pravo se ismijem :D

[youtube][/youtube]

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 17:30

ne rade oni nista planski...

to je masa guzovanera koja se nasla u foteljama dok niko nije obraco paznju na fudbal... sad povlace poteze kako situacija nalaze u doticnom momentu, a primarni cilj je zadrzavanje pozicija (strasno im pomaze nacionalni kljuc)... to nisu pametni ljudi, pametni ljudi imaju bar pricu... al glupima su i takvi dovoljni da se iz godine u godinu ponovo necemu nadaju i naravno uvijek izvise...

zbog cega?

zato sto se nista planski ne radi... i zato sto se ljudi kad nesto ne rade dobro, u svim normalnim drustvima, mjenjaju sa svojih pozicija... ali ne, kod nas predsjednik kaze javno na tvu da ne zna koliko je ugovora potpisano, isto da tebi sef na poslu kaze: "ma ne znam ja...".. **** te taka firma... ako si direktor onda i odgovaras za sav poso, ljudi rade, ali ti odgovaras...

nakon kodre je bila sansa da ih skinemo,svi su bili skupa protiv njih ali je onda doso onaj mamlaz Ciro, satro bosanac, reko dvije i sta bi?

nista dobro naravno...

i sta se zakljucuje?

da ni u ovim kvalifikacija ma nema nista od plasmana. pogotovo kad znate da entuzijazma vise nema ni kod igraca jer entuzijazam brzo prolazi... kad se stvari ponavljaju entuzijazam nestaje, samo radom i organizacijom se moze naprijed...

Ko ce radit?

ko ce organizovat?

pa oni sa pocetka price. oni sto su pokazali da su najbolji u neradu i neorganizaciji...

kolo bez kraja...

niko nece da ga presjece (oni sto mogu i trebali bi to da rade, prodaju se za dva nastupa, za mjesto selektora jer ce tako napredovat kasnije, libo ih za bosnom dzon)...

uzivajmo onda dalje u daljnim neuspjesima...

sa srecom nacijo...

PS. i kad pape izvisi, zapamtite na koga ce se vadit... pa ko i ciro, na savez... prvo s elizu pa se optuzuju kad propadnu... pun bh fudbal ****...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 17:48

Da zamijenis dio,potreban ti je novi.Ako nemas gledaj odakle vedri.
Mi ti djelova nemamo niti ce ih biti.Zasto,zato jer vecina koja bi mogla to uciniti ne vidi veliku zaradu.Ili puno posla malo profita.Niko sad na ovom svjetu ne radi djabe.Ti koji bi htjeli bili bi u samo maloj mjeri bolji ali fakat veoma slicni.
A cak da se desi cudo i da se to zamijeni sa boljim to jest vrhunskim.
Nas ebeni mentalitet igraca a i naroda bi to na kraju zglajzo.
Nama je dusa prosuti ono na zadnjem koraku.Zato su Slovenci gdje su a mi nigdje.
I onda bi i ta vrhunska ekipa u savezu bila posrana i popisana.Jer bi zaboga oni bili krivi sto Miske ne moze tekmu odigrati iako nakon dva i po dana trci ko navijen u BL.Ili sto bi mogli igrati deset dana protiv Danske a nebi imali rezultat koji nama pase u onakvoj atmosferi.
Suma sumarijum nije samo do saveza vec i do mentaliteta nasih igraca koji po nepisanom pravilu zaebu sve na samom kraju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:03

mentalitet se u fudbalu pravi tradicijom.... pogledaj ekipe sa tradicojom lakse opstaju kad je skriza nego one koje to nisu uspjele izgraditi... fazon je sto se kod nas ne pravi nista da nema veze sa novcem i guzovanerstvom...

pogledaj ovaj moderni fudbal, veliki su se davno rastalili, igraju lige prvaka, djele zaradu kojom kupuju igrace od slabijih i uvijek u zadnjih deset godina gledamo iste ekipe sa povremenim bljeskovima drugih i manjih koji opet brzo potonu... u reprezentacijama vise ne igraju oni koji su drzavljani te zemlje, nego se navlaci, kroje se zakoni, popusta onima koji znaju igrat a sirotinja su pa prodaju svoje porijeklo... veliki bi jos vise para, a jado u dusi ce prodat ganu, bosnu, zambiju za platu...

mi svoju sansu trebamo graditi na borbenosti, srcanosti i ljubavi prema dresu... a to krece iz saveza, tako razmisljau samo pravi sportisti, zato sam ja bio za barbareza, jer se dokazao srcem na terenu pa i kada bude grijesio, mi na tribini znamo da mu je tesko i da pati kao i mi jer voli ovaj dres i to je dokazao... i zasluzio je sansu zbog toga, ako nista jer djeci trebamo dokazat da se srcem moze nadoknadit lova (ionako je nikad necemo imati), da se borbom moze nadoknaditi ono sto nemamo, a francuska npr. ima... uticaj i moc... tako je uvijek bilo u fudbalu, ali sad nam i to uzimaju ove profitabilne organizacije kao fifa i uefa... da o ovim nasim nesposobnjakovicima ne pricam...

sad imamo susica, legenda isto, ali nije nikad ni pogledo reprezentaciju dok nije posto selektor... hajd nek nije, legenda jest 100% i on zasluzuje sansu... samo mi para dusu kad kaze sad imamo dobru reprezentaciju pa je zato dos'o, ja u savezu nisam vidio nikakve vukove i tako te price... a sto para? pa zato sto legende trebaju da budu primjer novim generacijama, a on nije primjer koji ce ih nauciti da se za svoju zemlju treba i zrtvovat, a ne uvijek na gotovo dolazit...

nadam se da grijesim, mada cisto sumnjam...
Zadnja izmjena: kriska, dana/u 08 feb 2010, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 08 feb 2010, 18:06

kriska je napisao/la:ne rade oni nista planski...

to je masa guzovanera koja se nasla u foteljama dok niko nije obraco paznju na fudbal... sad povlace poteze kako situacija nalaze u doticnom momentu, a primarni cilj je zadrzavanje pozicija (strasno im pomaze nacionalni kljuc)... to nisu pametni ljudi, pametni ljudi imaju bar pricu... al glupima su i takvi dovoljni da se iz godine u godinu ponovo necemu nadaju i naravno uvijek izvise...

zbog cega?

zato sto se nista planski ne radi... i zato sto se ljudi kad nesto ne rade dobro, u svim normalnim drustvima, mjenjaju sa svojih pozicija... ali ne, kod nas predsjednik kaze javno na tvu da ne zna koliko je ugovora potpisano, isto da tebi sef na poslu kaze: "ma ne znam ja...".. **** te taka firma... ako si direktor onda i odgovaras za sav poso, ljudi rade, ali ti odgovaras...

nakon kodre je bila sansa da ih skinemo,svi su bili skupa protiv njih ali je onda doso onaj mamlaz Ciro, satro bosanac, reko dvije i sta bi?

nista dobro naravno...

i sta se zakljucuje?

da ni u ovim kvalifikacija ma nema nista od plasmana. pogotovo kad znate da entuzijazma vise nema ni kod igraca jer entuzijazam brzo prolazi... kad se stvari ponavljaju entuzijazam nestaje, samo radom i organizacijom se moze naprijed...

Ko ce radit?

ko ce organizovat?

pa oni sa pocetka price. oni sto su pokazali da su najbolji u neradu i neorganizaciji...

kolo bez kraja...

niko nece da ga presjece (oni sto mogu i trebali bi to da rade, prodaju se za dva nastupa, za mjesto selektora jer ce tako napredovat kasnije, libo ih za bosnom dzon)...

uzivajmo onda dalje u daljnim neuspjesima...

sa srecom nacijo...

PS. i kad pape izvisi, zapamtite na koga ce se vadit... pa ko i ciro, na savez... prvo s elizu pa se optuzuju kad propadnu... pun bh fudbal ****...
A ko je doveo tog mamlaza Ciru,da mozda nisu celnici saveza,koji su znali da im u tom trenutku treba covjek poput Cire,opet kazem da je to sve smisljeno samo da se ostane u foteljama ;)

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:09

pa ja...

ali nisu to oni planirali... to njima iskrsne i oni povuku potez, a zar ti ciro ne lici na covjeka koji zna uvalit dupe na pravo mjesto u pravo vrijeme... kladim se da im se prvi javio... jer jos je on dok je muzur vodio reprezentaciju vrzmo se oko nas, pjevo po hotelu novinarima i trenerima (medzu kojim je i Borce bio) kako bi ispo simpatican... bio je bas spreman da nas uzme... pa mi smo ga iz mrtvih izvadili jer je on kao trener prije nas mrtav bio...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 08 feb 2010, 18:11

Francuzi- Da je ovo takmicenje dje se gleda cije zene mogu pustit duze dlake ispod pazuha onda bi se brino.
Rumuni - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko ima vise vampira onda bi se brino.
Bjelorusi - Da je ovo gimnastika onda bi se brino.
Albanci - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko moze vise ljudi strpat u jednoj kuci u Americi onda bi se brino (znam iz izkustva)
Luxembourg- Da je ovo takmicenje dje se gleda koja je najmanja drzava onda be si brino
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.