Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Momak prvo u Sarajevo (da budes jedan od losijih pojacanja), pa u Kisvardu da zabijes 3 gola, pa promijeni agenciju (nek te zastupa Husara zvani Macan), pa tek onda repka !!! Moraju se jasno znati prioriteti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Info iz prve ruke!

Hajde Saide, ko yebe MadaFaku. Svakako je prolazan.
@igrajlopte 🐦
Kakva kretenska objava, čuj kamp... 
Hvala ti švedska izbjeglice, sad možemo mirno spavati zahvaljujući tvojoj vijesti.

Hvala ti švedska izbjeglice, sad možemo mirno spavati zahvaljujući tvojoj vijesti.
Zadnja izmjena: MoodyHank, dana/u 08 mar 2023, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Na kakav kamp se misli?
Nije poenta u tome, mozda se on pokajao zbog tih rijeci i spreman je odazvati se neki drugi put, ali sad se postavlja pitanje ko ce ga pozvati drugi put. Ovi nasi selektori i strucnjaci iz saveza jedva cekaju da im neko da i najmanji razlog da ga ne pozivaju, kako bi spiskove mogli natrpati Mesanovicima, Duljevicima, Danilovicima itd.
Nije poenta u tome, mozda se on pokajao zbog tih rijeci i spreman je odazvati se neki drugi put, ali sad se postavlja pitanje ko ce ga pozvati drugi put. Ovi nasi selektori i strucnjaci iz saveza jedva cekaju da im neko da i najmanji razlog da ga ne pozivaju, kako bi spiskove mogli natrpati Mesanovicima, Duljevicima, Danilovicima itd.
Saidu puna podrska. Tako su menadzerski talovi sa savezom otjerali i Vladana, a otjerat ce i jos puno perspektivnih igraca. Zalosno je da postoje ljudi koji takvim igračima psuju, a savezu i Hadzibegicu niko ni rijeci
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
HAHA HAHAHAHA
TO KRALJU
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Menadzer, fudbaler…Ghuraba je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:19Na kakav kamp se misli?
Napisao sam ovdje sinoc da bi se raja mogla razocarati jer sam dobio info da nista ne znaju. A pretezno se pozivi par dana minimalno posalju na adresu kluba.
@forgen
Da, vidio sam to malo prije i spomenuo je da je prico s roditeljima i da bi trebalo sve biti okej!

@igrajlopte 🐦
Igrac, otac i mati.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ovaj kad dodje bit ce samaranja cak ni kapiten nije siguran, nece biti kafana, sisa, kurvi, kolaca i familije...ovaj odmah šamara ne pita sta je bilo.
A dobit ce i rukfas odmah u brk ono sto zasluzuje.
A dobit ce i rukfas odmah u brk ono sto zasluzuje.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Najviše se u životu bojim da mi kažu da neko moj ima ovo što brigada ima...
Samo da pojasnim post od ranije, mada je to donekle napisano. Info koji sam dobio je taj da nije 100 % izgubljen odnosno da nije odustao od dresa. Ali hoce li zaigrati je druga stvar. To je vec sada i do naseg Rukfasa i saveza.
U glavnom, dosta ih je negativno dotuklo danasnje ignorisanje jer postoje kontakti vec od jesenas i bila je neka vrsta gentleman agreement unazad, da ce dobiti poziv za ove meceve. Zbog toga su izmedju ostalog i otvoreno govorili o nastupu za BiH.
Mozda ce ovo biti lekcija i mnogim navijacima prije nego sto budu prozivali potencijalni igrace i zasto ne zeli svako da se izjavi (tipa Gigovic naprimjer) dok ne dobijes zvanican poziv.
U glavnom, dosta ih je negativno dotuklo danasnje ignorisanje jer postoje kontakti vec od jesenas i bila je neka vrsta gentleman agreement unazad, da ce dobiti poziv za ove meceve. Zbog toga su izmedju ostalog i otvoreno govorili o nastupu za BiH.
Mozda ce ovo biti lekcija i mnogim navijacima prije nego sto budu prozivali potencijalni igrace i zasto ne zeli svako da se izjavi (tipa Gigovic naprimjer) dok ne dobijes zvanican poziv.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 08 mar 2023, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Svi smo u istom vagonu ne bitno iz kojeg dijela drzave,protiv bagre je tesko posteno..Imajednabrigada je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:30Said ?? Tamo neki Krajisnik, prosao trnje i kamenje da dodje do Liga petice, javno se izjasnio da zeli igrati samo za BIH, repka ga nije prodala, ma on je siguran ima vremena za njega, ma ne zna Krajisnik izdati...ali ovaj put namjerili su se na pravog Krajišnika koji sigurno nece izdati ali NE DA se ni ponizavat nikad.
Da je bio iz nekog drugog dijelea drzave siguran sam da bi dobio poziv mozda cak i u prvoj postavi zaigrao
Ocekivao sam da ce ga strpat u ovom ciklusu, jer Tuluz je respektabilan klub..Imao je i neku minutazu.
Zadnja izmjena: Pozitivanstav, dana/u 08 mar 2023, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Saidov otac nije medju zivima nazalost, izgleda da ima dosta godina otkako je preselio. Tim prije je Saidov uspjeh za jos veceg divljenja i postovanja. Vidi se da je tvrdoglav i impulsivan, to mu kao napadacu u fudbalu samo moze donijeti dobro.
Treba bit optimistican, nesto mi govori da bi mogao biti veliki, veliki igrac.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Faruk je smrad i gnjida posebne vrste, korumpiran i pokvaren. Cim je dosao na mjesto selektora napisao sam da ce to biti veliki problem. Lik je zbog licne koristi stavio na spisak Mesanovica koji polahko zavrsava karijeru, poigrali se zajedno sa mesetarima mladim Hamulicem pred kojim je najmanje 10 godina vrhunskog fudbala. Hamulic treba da mirno razmisli o svemu, Faruk ce otici i doci neko drugi, a pred njim su godine i godine igranja. Uvijek pisem da nam na prvom mjestu moraju biti igraci u svim sportovima, ne selektori. Faruk bi g.uzice dao svima samo da bude na mjestu selektora, to je covjek bez obraza i casti. Njemu nije na prvom mjestu reprezentacija, njega zanima promocija i licni interes. Ko sa onim g.ovnetom Husaricem tabiri politiku i sport, taj je isti kao i on. Faruk ima malo prostora za vlastite odluke i pozive nekih fudbalera jer mu spisak kroje Vico i kompanija kao i sve odluke, i on se na tako malom manevarskom prostoru odluci za Mesanovica ispred Hamulica. To je dokaz kakvo je to đubre
Nije imao manevarskog prostora kod Mešanovića jer mu, kako si i sam napisao, Husara suflira. Prati malo svoj tok misli.retromoos je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:03Faruk je smrad i gnjida posebne vrste, korumpiran i pokvaren. Cim je dosao na mjesto selektora napisao sam da ce to biti veliki problem. Lik je zbog licne koristi stavio na spisak Mesanovica koji polahko zavrsava karijeru, poigrali se zajedno sa mesetarima mladim Hamulicem pred kojim je najmanje 10 godina vrhunskog fudbala. Hamulic treba da mirno razmisli o svemu, Faruk ce otici i doci neko drugi, a pred njim su godine i godine igranja. Uvijek pisem da nam na prvom mjestu moraju biti igraci u svim sportovima, ne selektori. Faruk bi g.uzice dao svima samo da bude na mjestu selektora, to je covjek bez obraza i casti. Njemu nije na prvom mjestu reprezentacija, njega zanima promocija i licni interes. Ko sa onim g.ovnetom Husaricem tabiri politiku i sport, taj je isti kao i on. Faruk ima malo prostora za vlastite odluke i pozive nekih fudbalera jer mu spisak kroje Vico i kompanija kao i sve odluke, i on se na tako malom manevarskom prostoru odluci za Mesanovica ispred Hamulica. To je dokaz kakvo je to đubre

Mešanović nije trebao biti pozvan prije Hamulića, amaterski potez Hadzbegića i saveza.Momak je trebao biti pozvan jer je potencijal i mogao bi proigrati u budućnosti.S druge strane momak je prilično burno reagovao. Ne znam šta su mu obećavali u razgovorima i jesu li ga izigrali, ali sa ovih 40-tak minuta odigranih za Tuluz u tri utakmice, poziv nije zaslužio ako bi se gledalo šta je i kako odigrao, ali normalno pametan selektor bi ga pozvao jer prostora u 23 igrača ima, bar kao zalog za budućnost.Čini se da je Said ozbiljno naložen i da bi bio nezadovoljan i da je pozvan a da ne bude u prvih 11 igrača, mora se imati malo i sabura, ne igra ni u Tuluzu pa nije odmah tražio transfer nego šuti i čeka hoće li dobiti 10-15 minuta ili ne.Priča da će čekati poziv Holandije je cirkus, to neće dočekati da 100 goodina fudbal igra, jwr ta klasa nije niti će ikad biti.
Nažalost, mnogo što šta je do selektora i ekipe iza njega. Mislim da se Hamulić uopšte nije ispratio od strane selektora i Misketa, kao Denis i Tahirović.
Ne zam zašto je to tako. I ovo Farukova priča oko njega je obično šupljiranje. Momak nije igrao u ligi Federacije, već u Poljskoj prvoj ligi i to je dovoljno da se pozove, a ne da se nešto šupljira oko njegovog trenera i da se iznose priče odakle je potekao kao fudbaler. Mora od nekuda da krene, pa makar to bila i kantonalna liga.
Ne zam zašto je to tako. I ovo Farukova priča oko njega je obično šupljiranje. Momak nije igrao u ligi Federacije, već u Poljskoj prvoj ligi i to je dovoljno da se pozove, a ne da se nešto šupljira oko njegovog trenera i da se iznose priče odakle je potekao kao fudbaler. Mora od nekuda da krene, pa makar to bila i kantonalna liga.
Sredit ce to Faruk sa svojim kucnim prijateljem 
Prvo malac je nedokazan igrac da bi javno pisao da nece igrat za reprezentaciju. Dosao je u Tuluz kao pojacanje i odigra 60 minuta(ne znam jel i toliko) za prvi tim.

Prvo malac je nedokazan igrac da bi javno pisao da nece igrat za reprezentaciju. Dosao je u Tuluz kao pojacanje i odigra 60 minuta(ne znam jel i toliko) za prvi tim.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Faruk je jedna velika hinja i smrad od covjeka. Govori za Hamulica da se mora jos dokazati, a onda pozove Duljevica koji je zadnji gol zabio prije yebene 4 godine...izostanak Zolotica i Barisica necu ni spominjati. Faruk ce biti omrazeniji trener i od PetevaSarmica je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:35Nažalost, mnogo što šta je do selektora i ekipe iza njega. Mislim da se Hamulić uopšte nije ispratio od strane selektora i Misketa, kao Denis i Tahirović.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎