Kakve ja veze imam sa ovim Huseinom?Rajaz je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:21Ti si svoje rekao @Goretzka HusejneMadagaskar je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:12Viking je nezaustavljiv,City ove sezone osvaja EPL i ligu prvaka
A Haaland ce zasluzeno osvojiti zlatnu loptu
![]()
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Madagaskar
Re: Champions League 2022/2023
- Shategabri
- Kontakt:
Nabijač prazne statistike.Madagaskar je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:12Viking je nezaustavljiv,City ove sezone osvaja EPL i ligu prvaka
Kad ga dočeka Milivoje Čarapić u 1/4 i ugasi ko opušak o dlan
Koševo Zapad
- Centre forward
- Kontakt:
Za nekog dobrog revizora, istina.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Još jedna kaotična sezona u najavi: smrt kraljice, svjetsko prvenstvo...dakle Bayern osvaja Ligu Prvaka ove godine.
- Shategabri
- Kontakt:
Samo da nas zdravlje posluži pa da dočekamo.
Jednostavno Nijemci su majstori organizacije, krizu iskoriste kao oportunitet
Pogledaj se u ogledalo i shvatit ćešMadagaskar je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:43Kakve ja veze imam sa ovim Huseinom?Rajaz je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:21Ti si svoje rekao @Goretzka HusejneMadagaskar je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:12Viking je nezaustavljiv,City ove sezone osvaja EPL i ligu prvaka
![]()
![]()
Jedno je sigurno, Englezi vec imaju novi izgovor spreman za jos jedan fail u LP. Dosad su to bili nekakvi Copacabana kupovi ili kako se vec zovu, sad ce smrt kraljice i poremeceni raspored biti krivi.
Uvođenjem multiprenosa na utakmicama engleske Premijer lige, TV Arena sport je visoko podigla standarde, koji će od utorka, 13. septembra, biti na još višem nivou. Tada će, prvi put na ovim prostorima, na isti način biti realizovan multiprenos svih utakmica Lige šampiona koje počinju u 21.00 sat.
Svi golovi, šanse i najinteresantniji detalji večernjih utakmica biće prikazani na jednom kanalu, TV Arena 1 Premium, i to u realnom vremenu, bez odlaganja i čekanja. Slikom ćemo se seliti sa terena na teren i gledaoci najveće sportske televizije u ovom delu Evrope će dobiti užitak kakav i zaslužuju, poručili su iz ove TV kuće.
ArenaFinn je napisao/la: ↑12 sep 2022, 21:55Uvođenjem multiprenosa na utakmicama engleske Premijer lige, TV Arena sport je visoko podigla standarde, koji će od utorka, 13. septembra, biti na još višem nivou. Tada će, prvi put na ovim prostorima, na isti način biti realizovan multiprenos svih utakmica Lige šampiona koje počinju u 21.00 sat.
Svi golovi, šanse i najinteresantniji detalji večernjih utakmica biće prikazani na jednom kanalu, TV Arena 1 Premium, i to u realnom vremenu, bez odlaganja i čekanja. Slikom ćemo se seliti sa terena na teren i gledaoci najveće sportske televizije u ovom delu Evrope će dobiti užitak kakav i zaslužuju, poručili su iz ove TV kuće.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šta bulazne ovi? Pa već su radili multiprenose evropskih takmičenja.
Ali svaka čast i njima i GreenBuildu.
Ali svaka čast i njima i GreenBuildu.
41:34
U realnom vremenu sad, bez odlaganja i cekanja.
Pa onaj multi prije sto su radili u LP je bio bolji nego sad ovaj sa EPL. Snimi situaciju pa ti je pokaze, a sad trci tamo trci ovamo, u pola jedne situacije iskoci druga i nekad se ne zna ko pije ko placa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam vala ni ko gleda te multiprenose.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti multiprenosi su najveće njesra koje postoji, gledaš gotovo isključivo highlightse ko da si na tiktoku. Poslije potrošenih 2 sata se ne sjećaš 90 % svake utakmice. Ako ti se toliko gleda više mečeva jedan na TV, drugi na komp strim, treći na mob i mirna bosna
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad se zna potrefiti da nema nijedan zanimljiv mec onda upalim ovo, inace ne bih nista ni gledaoBosniaBoston je napisao/la: ↑13 sep 2022, 02:56Ti multiprenosi su najveće njesra koje postoji, gledaš gotovo isključivo highlightse ko da si na tiktoku. Poslije potrošenih 2 sata se ne sjećaš 90 % svake utakmice. Ako ti se toliko gleda više mečeva jedan na TV, drugi na komp strim, treći na mob i mirna bosna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Veceras cemo peracima guzova zgaditi fudbal.Istovarit cemo im se u njihovoj avliji do kraja.Oporavit se nece deceniju.Poljska izbjeglica ce im 3komada povratnicki zabiti.
Bayernove sanse su sudije kao i inace.
Bayernove sanse su sudije kao i inace.
- Shategabri
- Kontakt:
A to,
ma bolje je ono kao prije da sačekaju pa ubace gol. Mirnije je.
41:34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.