Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Ovaj Saničanin ko nekad Mravac, da imamo Sergio Ramosa, ovaj bi igrao u prvih 11 : )
Ima li neki link za tekmu večeras?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Još 3 sata i 45 min.
Zmajevi su najjači onda kada treba, nek se pjesma širi i čuje do neba... Naprijed Bosno, Bosno i Hercegovino, samo naprijed moja, moja domovino!
Zmajevi su najjači onda kada treba, nek se pjesma širi i čuje do neba... Naprijed Bosno, Bosno i Hercegovino, samo naprijed moja, moja domovino!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Imal uzbudjenja kod vas??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jasta su drug, to su pokazali u nekoliko baraza koje smo igrali do sada. Fala Ibisevicu i Hajrovicu sto su dali golove kad je trebalo, inace ni Brazila ne bi vidjeli.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:59Još 3 sata i 45 min.
Zmajevi su najjači onda kada treba, nek se pjesma širi i čuje do neba... Naprijed Bosno, Bosno i Hercegovino, samo naprijed moja, moja domovino!![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma ovo je samo citiranje podrinjske pjesme o Zmajevima. Svi mi dobro znamo da smo u haosu, ali eto, nadamo se, bodrimo, hoćemo bolje rezultate.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:11Jasta su drug, to su pokazali u nekoliko baraza koje smo igrali do sada. Fala Ibisevicu i Hajrovicu sto su dali golove kad je trebalo, inace ni Brazila ne bi vidjeli.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:59Još 3 sata i 45 min.
Zmajevi su najjači onda kada treba, nek se pjesma širi i čuje do neba... Naprijed Bosno, Bosno i Hercegovino, samo naprijed moja, moja domovino!![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Goalgetter
- Kontakt:
1:0 za Finsku veceras, uz malo srece mozda 1:1. 

Ma znam. Ja bih isto volio da je sve drugacijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:15Ma ovo je samo citiranje podrinjske pjesme o Zmajevima. Svi mi dobro znamo da smo u haosu, ali eto, nadamo se, bodrimo, hoćemo bolje rezultate.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:11Jasta su drug, to su pokazali u nekoliko baraza koje smo igrali do sada. Fala Ibisevicu i Hajrovicu sto su dali golove kad je trebalo, inace ni Brazila ne bi vidjeli.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:59Još 3 sata i 45 min.
Isti sam

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj nam Demirovića konačno, dvije godine ga čekam
Walk on
Koliko puta obećam da neću pa opet gledam,ali večeras definitivno u slučaju negativnog rezultata (poraz pa čak i remi) definitivno završavam sa reprezentacijom do nekih boljih vremena
Rodjeni su pitarske picke!
Čemu te crtice, objasni mi? U kojoj se školi uči da pišeš crticu kad riječ stavljaš u odgovarajući padež?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nadam se da ce Hadzikadunic zapocet
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 48 gostiju.