NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Volim sto se raspadaju iskreno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Luka je stvarno fenomen. Vidi se da je malo zapusten, ali opet dominira u nekom laganom ritmu. Citanje situacija perfektno.
Prava steta sto Porzingisa necemo skoro vidjeti na parketu.
Prava steta sto Porzingisa necemo skoro vidjeti na parketu.
Djeluju mi kao ekipa kojoj se sva igra svodi na, baci loptu Leonardu i Georgeu i skloni se
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Oikamid Takva je era druze da se dizu trojke kao na traci.Jednostavno vise nemas prostora da igras previse na visokog igraca, osim ako bas nije sila.
Sto se tice saradnje njega i Paula, nadoce to.Tek su poceli igrati.Pravi glupe faulove, ali je popravio odbranu.Vidicemo sta ce od svega biti!?
Sto se tice saradnje njega i Paula, nadoce to.Tek su poceli igrati.Pravi glupe faulove, ali je popravio odbranu.Vidicemo sta ce od svega biti!?
Ma ok jeste, ali zar nije retardirano silovati i dalje iako su na npr 2-18? Nije da nema opcija u napadu. Slažem se i da je mali uzorak za sada, ali ako ovako bude i u idućih desetak tekmi onda jbg...
On se vraća u januaru, vjerovatno u prvoj polovici januara.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Hahaha nea Kawhia al nea ni pika Lou Harrel da nadomjeste poene u ovim RS utakmicama,ipak mislim da ce u PO biti jaci nego prosle sezone,al ovo je sega za gledat bar do sad 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je ta trenerska velicina Luea.Ne igra najbolji igrac i 30 razlike za protivnika u cetrvrtinu.
Potpuno identicna igra u ove 3 tekme koju je imao i Doc, s tim da Lue sad ima Ibaku koji itekako daje novu dimenziju i Georgea koji je usao bolje u ovu sezonu.
Medjutim, sistem je i dalje daj je u ruke Kawhi/George/Williamsu, pa sta bude....

Potpuno identicna igra u ove 3 tekme koju je imao i Doc, s tim da Lue sad ima Ibaku koji itekako daje novu dimenziju i Georgea koji je usao bolje u ovu sezonu.
Medjutim, sistem je i dalje daj je u ruke Kawhi/George/Williamsu, pa sta bude....
PG pravi lider.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovi Klipani djeluju kao da su tek iz kreveta ustali
Jedva cekam nocas uzivanje sa Brooklynom 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nazovite me ludim ali D’Antoni je bio odlicno rjesenje za LAC a pisao sam to i na forumu. Barem ne bi izgledali kao raspustena banda
#Punoljetstvo
Što se njega tiče on bi sad igrao

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nek klipe prekinu utakmicu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pisaj po sirotinji!!!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kakvo pisanje po Clippers ima 
Kontam vjerovatno je i ovo Curry kriv hahaha

Kontam vjerovatno je i ovo Curry kriv hahaha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Doduse nedostaje im iMorris pored Kawhia,al 56 poena za manje od cetvrtinu i po 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:

Došao sa treninga , napravio smoothie i da gledam NBA , palim TV , ide 355 Arena 56:16

Pa šta je bilo ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.