Kakve veze državnost ima sa smještanjem migranata u centre gradova?
Dodik im ne da u RS. Zašto ih ti puštaš u FBiH?
Sad je već kasno. Ali trebalo se jasno kazati da ih nećemo ni mi, neka ih kod vas.
Ne može me niko ubijedit da bi migrant prije bio u ne znam Lukavcu nego li u Bosanskom Novom koji je kraj granice.
Ovaj hamza je najveci SDA bot i ti pokusavas ispraviti krivu Drinu
Sad je već kasno. Ali trebalo se jasno kazati da ih nećemo ni mi, neka ih kod vas.
Ne može me niko ubijedit da bi migrant prije bio u ne znam Lukavcu nego li u Bosanskom Novom koji je kraj granice.
Meni na cinjenoce sta je SDA sve zasrala u vezi migranata izbjegao odgovoriti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Meni na cinjenoce sta je SDA sve zasrala u vezi migranata izbjegao odgovoriti.
Eto nešto i pozitivno.Kratko snimak traje,ali uglavnom spasili su zenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto protjeraše šestoricu migranata. Znači mogu ako hoće
Jesul fakat to uradili? Presedan u BiH, ali i dokaz da mogu kad hoce, a ocito da stoji ta "pozadina" koja im ne dozvoljava tek tako ilegalce vracati kucama.
Jesul fakat to uradili? Presedan u BiH, ali i dokaz da mogu kad hoce, a ocito da stoji ta "pozadina" koja im ne dozvoljava tek tako ilegalce vracati kucama.
Jesu. Bit ce u prihvatnom centru dok ih se ne protjera. Imaju osnova da vrate sve jer su ilegalno usli i nemaju dokumente. Ko god nema dokumente moze biti vracen. Ali kao sto kazes ima tu nesto u pozadini.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Imaju oni sporazum sa srbijom da mogu legalno ih vracati u srbiju. Taj sporazum je od 2013.
Jednako kao sto hrvatska sa BiH ima. Onaj lik iz granicne policije tvrdio da nema sporazuma a ima. A tada kad je hrvatska u BiH vracala tvrdio je kako ih moraju primiti, a sad se pravi glup.
Znaci komotno mogu vracati da hoce.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Hrvati su pokazali sta rade kad su one studente iz Nigerije ni krive ni duzne uhvatili u Zagrebu i protjerali u Veliku Kladusu. Blamaza samo takva. Isto tako svakog migranta kojeg uhvate na podrucju Hrvatske, bez obzira da li je dosao iz Crne Gore, Srbije, ili su ga vratili Italijani ili Slovenci bez ikakve provjere samo proslijede u Bihac/Kladusu kroz neke sumske puteve. Ali to je nazalost jedini ispravni nacin sa ovom bagrom, nikakvi sporazumi o readmisiji ni diplomatija. A nasa granicna policija njih uhvati kako prelaze Drinu i odvede ih sluzbi sa poslove za strancima
Hrvati su pokazali sta rade kad su one studente iz Nigerije ni krive ni duzne uhvatili u Zagrebu i protjerali u Veliku Kladusu. Blamaza samo takva. Isto tako svakog migranta kojeg uhvate na podrucju Hrvatske, bez obzira da li je dosao iz Crne Gore, Srbije, ili su ga vratili Italijani ili Slovenci bez ikakve provjere samo proslijede u Bihac/Kladusu kroz neke sumske puteve. Ali to je nazalost jedini ispravni nacin sa ovom bagrom, nikakvi sporazumi o readmisiji ni diplomatija. A nasa granicna policija njih uhvati kako prelaze Drinu i odvede ih sluzbi sa poslove za strancima
Pa odvedu i oni u Srbiju i sta? Eto ih opet za sat-dva. Mislis da ce migranti reci: jao pa oni nas vratili u Srbiju! Ne idemo tamo vise! Hajmo nazad kuci u Pakistan, Afganistan...
Ljudi za noc jednu te istu grupu po tri puta vrate
Pa odvedu i oni u Srbiju i sta? Eto ih opet za sat-dva. Mislis da ce migranti reci: jao pa oni nas vratili u Srbiju! Ne idemo tamo vise! Hajmo nazad kuci u Pakistan, Afganistan...
Koga briga šta hoće, glavno da ih neće biti jer će ih stalno hvatati i vraćati nazad odakle su došli u BiH a s vremenom će probati preko neke druge zemlje. To Hrvati rade i nemaju nigdje problema kao USK ili KS. Oni se u svakom intervjuu žale kako su pokušali po 10-15 puta preći BH/HR granicu ili su čak došli do Slovenije, Austrije, Italije, ali svi vraćaju nazad sve do BiH. A u BiH onda pitaju za hjuman rajts i zahtjevaju open ap border
Meni je jos smjesnije vidjeti ih npr. u Gracanici ili Srebreniku, prose tamo, vjetovatno ni oni nemaji habera gdje su i sta dalje. Sad je cilj prezimiti pa onda u nove pokusaje, a sta raditi u tom mjestima nego obijati kuce ili vokendice i stacionirati se tokom zime. Opet na stetu dpmacih gradjana.
To je sve stvar politike i sporazuma. Najveći problem su te njihove zemlje.
Da ga vratiš u Pakistan, ne bi se taj lako više odlučivao da krene.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!