Allah dž š ih nagradio najobilatijom nagradom i njih i roditelje aminDrape je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:31Jezik je vrhunski.AirRamiz je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:24kakavi su momci sa jezikom??
cestitke Mirsi i od mene![]()
mislim da bi bilo zeznutije da debituju protiv Holandije....pritisak i sve na jednu stranu,ne znam kako je lakse igrati protiv Holandije nego protiv drvosjeca iz Sj.Irske. bar jedan od njih dvojice treba biti u prvoj postavci u cetvrtak.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Samo Sloboda | COYG
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Rax Anel je prvi potpis na dresu poklonio mom sinu prije mozda 6 god na turniru u Hollandiji jest da je od Malme ali godinama sam znao da ce vrijedit
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Svaka cast

@igrajlopte 🐦
- robertkosar
- Kontakt:
Adi ce biti veliki igracinaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 23:57
evo ga sa saigračem iz tima Adijem Nalićem, sinom Zlatana Nalića

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ljudi moji nesto kontam, ova dvojica momaka Ahmedhodzic i Hadzikadunic sigurno su im roditelji patriote i gledale su se utakmice repke u svojim domovima i zato je velika zelja ovih patriota da igraju za bh repku....siguran sam da se njihovi roditelji tresu od uzbudjenja , pogotovo Mirso legenda...ja skoro da se tresem a niko mi ne igra u repci a kako bi tek bilo da mi sin igra, na tabletama za smirenje bi zavrsio sigurno
previse bi to bilo emotivno za mene.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ima li negdje highlightsa Ahmedhodzica da se moze pogledati?
Mirsu znam ... Poslo zenu i anelovu sestru kao bebu u swedsku osto u Sarajevu do kraja rata borio se dva puta ranjavan bio... nikad nikog Mirso nije ostavio na liniji... Mirso je igro fudbal i jako je miran covijek koji skoro nikad ne prica iako ovdje na forumu malo iz sale napravise galamdziju od njega.Deniseve roditelje ne poznajem ali svaka im cast da im sin bude ziv i zdrav kao i Anel nas i da im karijera bude ko DZEKINA i boljaaaKonzerva je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:56Ljudi moji nesto kontam, ova dvojica momaka Ahmedhodzic i Hadzikadunic sigurno su im roditelji patriote i gledale su se utakmice repke u svojim domovima i zato je velika zelja ovih patriota da igraju za bh repku....siguran sam da se njihovi roditelji tresu od uzbudjenja , pogotovo Mirso legenda...ja skoro da se tresem a niko mi ne igra u repci a kako bi tek bilo da mi sin igra, na tabletama za smirenje bi zavrsio sigurnoprevise bi to bilo emotivno za mene.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
na prvoj slici ko da anel drzi cigaru i pametuje uz kafuDrape je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:31Jezik je vrhunski.AirRamiz je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:24kakavi su momci sa jezikom??
mislim da bi bilo zeznutije da debituju protiv Holandije....pritisak i sve na jednu stranu,ne znam kako je lakse igrati protiv Holandije nego protiv drvosjeca iz Sj.Irske. bar jedan od njih dvojice treba biti u prvoj postavci u cetvrtak.

zeljovac21 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:12Ima li negdje highlightsa Ahmedhodzica da se moze pogledati?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne daj Boze da sta zezne veceras, u sta bi se ova tema pretvorila 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mirso brate ako citas forum, napisi koju rijec kako se osjecas, kad nas ovako trema puca nesmijem ni zamisliti tvoje osjecaje sad 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Cestitke Mirsi i da Bog da Anelaga pokidao na debiju 

- robertkosar
- Kontakt:
Drug ti odmah sutra idi kod kakvog opticara nek ti propise troduplu optiku kakva crna cigarazeljovac21 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:13na prvoj slici ko da anel drzi cigaru i pametuje uz kafuDrape je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:31Jezik je vrhunski.AirRamiz je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:24kakavi su momci sa jezikom??
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Hahahah ma znam prijatelju zajebajem serobertkosar je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:58Drug ti odmah sutra idi kod kakvog opticara nek ti propise troduplu optiku kakva crna cigarazeljovac21 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:13na prvoj slici ko da anel drzi cigaru i pametuje uz kafu![]()
Momak ima znak na trenerki
![]()
![]()
![]()
![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
ANELE SVAKI HAJR VEČERAS IDEMO MOMČINO PIŠAJ BEĆIRA OMERAGIĆA SEREMO MU SE U ŽUTE BRKOVE
Samo Sloboda | COYG
Pita voditelj Slavena Musu jeste li psihički pripremili Anela za utakmicu
Musa kaže da je on u najboljoj formi od svih igrača 

- robertkosar
- Kontakt: