Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Biko#1
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Biko#1 » 10 jul 2009, 13:01

Kralj_Tvrtko je napisao/la:
Ili možda ti to radiš...
Nidje veze, kako covjek katolik iz Sarajeva, koji nema nikoga iz Hrvatske moze biti Hrvat :x

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 10 jul 2009, 13:16

Minche je napisao/la:uhhh umalo da me strefi hvala Allahu pa ovaj krenzibil nece igrati za nas ionako mu se po faci vidi da je Hrvat inace bi nas obrukoooo bilo bi me stid gledati ga pored onih nasih ljepotana.... ;)

Sta to tebe privlaci isti spol..a?....hhahaahahahahahahaha

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 10 jul 2009, 13:30

torca je napisao/la:
Minche je napisao/la:uhhh umalo da me strefi hvala Allahu pa ovaj krenzibil nece igrati za nas ionako mu se po faci vidi da je Hrvat inace bi nas obrukoooo bilo bi me stid gledati ga pored onih nasih ljepotana.... ;)

debilu pa valjda sam onda zensko,ali nema veze znam da tebi treba malo vise vremena da skuzis .... :lol:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jul 2009, 13:48

Minche je napisao/la:
torca je napisao/la:

debilu pa valjda sam onda zensko,ali nema veze znam da tebi treba malo vise vremena da skuzis .... :lol:
Hhahaha ova je dobra. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 10 jul 2009, 13:57

Kad procitas ovakve komentare,lako je skontatati da je Goran napravio pravu odluku...i sto se tice karijere i odabira zemlje.pljujete momka bez razloga
PA NAJRADJE BI IGRAO ZA SAD,posto to nije moguce odabao je kvalitetniju reprezentaciju od nase ,do duse u kojoj je pola igraca imalo sanse da nastupa u bih.
Kad mogu tamnoputi igraci (da ne gazem crnci ,da ne ispadnem rasista) igrati u ovim nasim reprezentacijama,sto ne bi i katolik iz bih mogao igrati za Hrvatsku.pogotovo ako se osjeca Hrvatom.
Ajvatar

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 10 jul 2009, 13:59

ebat mu mater djaba je Hrvati vole nase igrace i neka ih kad nemaju bolje 8-)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 10 jul 2009, 14:22

ma mi smo krivi za ovo jer za njega se nije ni culo dok ga neno nije pozvao i sad kad smo mu napravili reklamu on igra za hrvatsku jer kao on je nesto pokazao hehehe zavrsice kao i barac jer je on prosjecan igrac a nba ce vidjeti samo na tv a u biti ko ga ebe zatvorite ovu temu o suton nije on vise bitan zasto da ga reklamiramo beze nosi **** napolje :D :D

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 10 jul 2009, 14:35

neka ga u Hrvatskoj
ne gine mu Vrankovića B selekcija ;)

nego vidim ovaj naš zove Vasiljevića
bolje nek zove Mršića da se časno oprosti od reprezentacije

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 16:03

Ma neka Sutona Hrvatima, zna on da ce tamo igrati. Vujicic, Kasun, Prkacin, Nicevic, Banic. Jarane pa prije cemo se mi plasirati na Europsko nego sto ce on zaigrati na istom u ovoj konkurenciji.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 jul 2009, 17:16

Ovi što bi sve i svakoga POBOSNILI (ne nalazim niti jednu riječ koja bi bolje opisala želje pojedinaca) de malo do tuša prošetajte i lagano hladna voda i po glavi . Suton izabrao Hrvatsku i šta je odjednom (kreten,dabogda crko,đubre....) , zašto ? Zato što je Hrvat ili ? Preleđiću su krivi Slovenci a ne on jer je izabrao Sloveniju također i Rizviću zašto ? Zato što je Bošnjak ili? De se malo saberite i vidite na što sliči rep.BiH , na okupljanju 10 igrača umjesto 20 zbog koga?zbog čega? de se malo zapitajte koje će respektabilno ime više obući dres reprezentacije koju vodi trener kojem je maximum u karijeri 1.Liga BiH . Zašto zatvarate oči pred tim da bilo tko bio on Hrvat (a ne bosanski Katolik kako netko reče )Srbin ili Bošnjak ako drži do svoga imena neće da igra za rep. koja nema za pripreme i koju vode raznorazni šarlatani . I za kraj de se zapitajte koji to od vas ima pravo nekome određivati kako će se on osjećati ili deklarirati , prošlo je vrijeme totalitarizma kad čovjek nije imao pravo biti ono što želi biti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 jul 2009, 17:28

ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole :D

slika

@ op.a kkširoki_ne rise ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 jul 2009, 18:11

no rules je napisao/la:ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole :D

slika

Obuzeli te argumenti kontra mog posta pa na ovaj način odgovaraš ;) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 jul 2009, 18:21

no rules je napisao/la:ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole :D

slika

Rizvic..eh sad koji od familije Rizvic tesko, svi su isti :mrgreen:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 10 jul 2009, 18:45

fanatic je napisao/la:

slika

Rizvic..eh sad koji od familije Rizvic tesko, svi su isti :mrgreen:
Esmir Rizvic: Rodzen 26/1/1982 u Zenici, Igrao u SAD za Texas Tech Koledz. Prosjek 10 min, 1,1 poen, 1.5 skokova
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 19:06

Nema jarane statistika mu odlicna, kakav goran suton, ne treba nam on

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 10 jul 2009, 19:18

The Game je napisao/la:Nema jarane statistika mu odlicna, kakav goran suton, ne treba nam on
Trebali su mene pozvati, mogao sam i ja napunit jedno mjesto na klupi. Kladim se da znam bolje navijat s klupe nego sto ce ovaj Rizvic 8-) :lol:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 19:20

A mogao sam i ja, nisam ni ja los. Znam pokoju tricu ubost, al i ja bi se bolje snasao u navijanju

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jul 2009, 20:19

Ovdje se prica da Suton nece da igra, da onaj ima onu statistiku itd., a niko od Vas da uvidi pravi problem zvani MB. Ja vam garantujem da mi imamo CP3, Kobe-a, Jamesa, Gasola i Howarda u ekipi, on se ne bih uspio plasirati na EP, jer bi njemu pored ovih igraca igrali Bremer, Kenan Bajramovic, a ovi gore navedeni bi dobijali po minutu kada bi gubili 20 razlike. Moje licno misljenje je ko zeli uspjeh nase repke nek moli Boga da se ne plasiramo na EP, pa ce mozda tada ljudi u KSBiH napraviti taj rez i dati tu funkciju covijeku koji ima neko znanje iz kosarke, u protivnom samo ce zamazati oci javnosti i u sljedecim kvalifikacijama gubiti od Ceske, Portugala i sl. po 20 razlike. Samo da vas podsjetim da smo mi bili ti koji smo nekad dobijali veliku Litvaniju, Hrvatsku, Grci nas dobijali uz pomoc sudija, dobijali jednu Njemacku u gostima itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jul 2009, 23:56

amerosm je napisao/la:Ovdje se prica da Suton nece da igra, da onaj ima onu statistiku itd., a niko od Vas da uvidi pravi problem zvani MB. Ja vam garantujem da mi imamo CP3, Kobe-a, Jamesa, Gasola i Howarda u ekipi, on se ne bih uspio plasirati na EP, jer bi njemu pored ovih igraca igrali Bremer, Kenan Bajramovic, a ovi gore navedeni bi dobijali po minutu kada bi gubili 20 razlike. Moje licno misljenje je ko zeli uspjeh nase repke nek moli Boga da se ne plasiramo na EP, pa ce mozda tada ljudi u KSBiH napraviti taj rez i dati tu funkciju covijeku koji ima neko znanje iz kosarke, u protivnom samo ce zamazati oci javnosti i u sljedecim kvalifikacijama gubiti od Ceske, Portugala i sl. po 20 razlike. Samo da vas podsjetim da smo mi bili ti koji smo nekad dobijali veliku Litvaniju, Hrvatsku, Grci nas dobijali uz pomoc sudija, dobijali jednu Njemacku u gostima itd.
Ma jarane mozemo mi moliti Boga koliko hocemo, al kad Mensu nisu lani otjerali nakon onakvih igara onda vjeruj mi nece nikad, jedino da se on sam smiluje pa ode

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.