Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
bas sam malo ceprkao po google-u, izgleda transfer rekord millwalla je kad su platili £800.000 za goddarda 1989 godine. znaci ovo(austin) ce biti jedan od najznacajni transfera u povijesta kluba ako se ostvari..
Pa voli raja Millwal FC ima i nekoliko nas koji volimo LUFCCitizen-X je napisao/la:Je l mogu da postavim pitanje jedno ako nije problem vezano za FC Millwall?
Zasto je FC Millwall posebno omiljen od svih ostalih engleskih nizeligasa na ovom forumu te ima 45 stranica komentara![]()
Eto kratko ako moze bez zezancije zivo me interesuje![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Napolitano
- Kontakt:
Tada je Millwall igro u Premiershipu, jelde, bar ja tako mislim!?steve-o je napisao/la:bas sam malo ceprkao po google-u, izgleda transfer rekord millwalla je kad su platili £800.000 za goddarda 1989 godine. znaci ovo(austin) ce biti jedan od najznacajni transfera u povijesta kluba ako se ostvari..
Prema tome i necudi transfer, al kad skontas prije nekih 20 godina, puno je i to!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
da, uskoro je 20 godina od kada je millwall zadnji put igrao u najvecem rangu engleskog nogometa. izgleda da je klub dobio ca. £4 mio. za pobjedu u playoffs, znaci ako uspijemo dobro ulozit bar dio te svote, mozemo dovesti par sasvim solidni igraca.Napolitano je napisao/la:Tada je Millwall igro u Premiershipu, jelde, bar ja tako mislim!?steve-o je napisao/la:bas sam malo ceprkao po google-u, izgleda transfer rekord millwalla je kad su platili £800.000 za goddarda 1989 godine. znaci ovo(austin) ce biti jedan od najznacajni transfera u povijesta kluba ako se ostvari..
Prema tome i necudi transfer, al kad skontas prije nekih 20 godina, puno je i to!
- Napolitano
- Kontakt:
Neznam na sta drugo bi ulagali, jedino stadion, plate su davali i prije dobitka ove svote 

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
hehe stadion je vec placen ja mislim. al' klub je u minusu ca. £5 mio. svake sezone, znaci dok se to sad malo nadoknadi(plus veca zarada u championshipu od sponzora i tv prava), mislim da ce jackett dobit mozda £1.5 mio. za transfere. danas sam citao da klub hoce da dovede stoper mkandawire(ili kako li se vec zove ovaj crnjo) iz leytona, licno nevidim potrebu za novog stopera kad vec tu imamo robinsona i warda koji su beton. kazu da je leeds vec ponudio ovom mkandawire placu £7.000 sedmicno!Napolitano je napisao/la:Neznam na sta drugo bi ulagali, jedino stadion, plate su davali i prije dobitka ove svote

- Napolitano
- Kontakt:
Tamam za Austina pola miliona, ostane milion, za milion može pojačat klub da rade ko singerica!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
treba pojačati tek toliko da slijedeće godine zadrže drugoligaški status, pa tek za 2-3 godine napadati PL, mislim da je to realno očekivati...Napolitano je napisao/la:Tamam za Austina pola miliona, ostane milion, za milion može pojačat klub da rade ko singerica!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Napolitano
- Kontakt:
A normalno, nisam ja ni spominjao da napadnu odma na Premiership, to je malo neskromno, mada nije nemoguće, lopta je okrugla, a Millwall zna igrat fudbal to je sigurno.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
ma znam razumijem, ja sam mislio sad sa tih relativno malo para što imaju dovesti pojačanja tek toliko da ne ispadnu, konkurencija je velika... pa kad se malo ustabile sve je moguće...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
nemojte samo PL molim vas
ovaj klub bi umro zasigurno kad bi zaigrali u PLu, barem ovaj komercijalni PL koji je skroz bez duse.

To si upravu steve, klub bi se vjerovatno ugasio, finansijski propao tačnije propo ko žeton. Koliko znam da je tako i Protsmouth propo finansijski, sad sta i kako nebi ulazio u detalje. Tuzno je to koliko se love izdvaja za neki napad, odbranu, sredinu, naravno mislim na ove lovatore.
to je to. klub bi da prezivi u PLu izdvojio novac(koji nema) za placenike, ispao bih odmah(ovo ce se desiti i blackpoolu) i na kraju zavrsio isto ko' pompey ili crystal pala*se.. pravi navijaci kluba bi svoje mjesto na stadionu izgubili jer bi dosli gloryhuntersi lokalni koji nikad nisu vidjeli the new den i s svojim parama preskocili obicne navijace u redu za karte. zato kazem PL= no thanks!Gazija< je napisao/la:To si upravu steve, klub bi se vjerovatno ugasio, finansijski propao tačnije propo ko žeton. Koliko znam da je tako i Protsmouth propo finansijski, sad sta i kako nebi ulazio u detalje. Tuzno je to koliko se love izdvaja za neki napad, odbranu, sredinu, naravno mislim na ove lovatore.
- Citizen-X
- Kontakt:
Zanimljivo razmisljanjesteve-o je napisao/la:to je to. klub bi da prezivi u PLu izdvojio novac(koji nema) za placenike, ispao bih odmah(ovo ce se desiti i blackpoolu) i na kraju zavrsio isto ko' pompey ili crystal pala*se.. pravi navijaci kluba bi svoje mjesto na stadionu izgubili jer bi dosli gloryhuntersi lokalni koji nikad nisu vidjeli the new den i s svojim parama preskocili obicne navijace u redu za karte. zato kazem PL= no thanks!Gazija< je napisao/la:To si upravu steve, klub bi se vjerovatno ugasio, finansijski propao tačnije propo ko žeton. Koliko znam da je tako i Protsmouth propo finansijski, sad sta i kako nebi ulazio u detalje. Tuzno je to koliko se love izdvaja za neki napad, odbranu, sredinu, naravno mislim na ove lovatore.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
izgleda gillingham odbio ponudu tesku £250.000 za njihovog napadaca simeon jacksona!
- !Twist of Cahill!
- Kontakt:
hahah...ovo ti je dobro gdje si ovo našao?toffee je napisao/la:Dvojica klinaca u parku negde u istochnom londonu igraju fudbal, niotkuda se pojavljuje pas i napada jednog klinca, drugi klinac umesto da pobegne, pochinje da shutira dzukelu do smrti i spasava drugara! prilazi im chovek i kaze kako je odushevljen hrabroshcu klinca, da je je novinar i da zeli da napishe chlanak o malom heroju... klinac pristaje.
novinar uzima blokche i pochinje da pishe:
mali fan west ham-a spasao druga od krvozednog psa...
klinac ga prekida i kaze: "izvinite chiko, ja nisam fan west ham-a"...
novinar u chudu odgovara: "ali pretpostavio sam da si fan west ham-a, jer ipak je ovo istochni london... za koga navijash?"
klinac odgovara: "millwall!"
novinar ce na to: odvratno derishte bez razloga ubilo obozavanog kucnog ljubimca...
And it's Everton,
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...
Everton <3
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...
Everton <3
[youtube][/youtube]
U kratkom prevodu.steve-o je napisao/la:to je to. klub bi da prezivi u PLu izdvojio novac(koji nema) za placenike, ispao bih odmah(ovo ce se desiti i blackpoolu) i na kraju zavrsio isto ko' pompey ili crystal pala*se.. pravi navijaci kluba bi svoje mjesto na stadionu izgubili jer bi dosli gloryhuntersi lokalni koji nikad nisu vidjeli the new den i s svojim parama preskocili obicne navijace u redu za karte. zato kazem PL= no thanks!Gazija< je napisao/la:To si upravu steve, klub bi se vjerovatno ugasio, finansijski propao tačnije propo ko žeton. Koliko znam da je tako i Protsmouth propo finansijski, sad sta i kako nebi ulazio u detalje. Tuzno je to koliko se love izdvaja za neki napad, odbranu, sredinu, naravno mislim na ove lovatore.
Digne te do visina,i onda te razbije od ledinu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bas tako, a ionako me neinteresuje toliko PL, **** PL daj ti nama championshipharishp je napisao/la:U kratkom prevodu.steve-o je napisao/la:to je to. klub bi da prezivi u PLu izdvojio novac(koji nema) za placenike, ispao bih odmah(ovo ce se desiti i blackpoolu) i na kraju zavrsio isto ko' pompey ili crystal pala*se.. pravi navijaci kluba bi svoje mjesto na stadionu izgubili jer bi dosli gloryhuntersi lokalni koji nikad nisu vidjeli the new den i s svojim parama preskocili obicne navijace u redu za karte. zato kazem PL= no thanks!Gazija< je napisao/la:To si upravu steve, klub bi se vjerovatno ugasio, finansijski propao tačnije propo ko žeton. Koliko znam da je tako i Protsmouth propo finansijski, sad sta i kako nebi ulazio u detalje. Tuzno je to koliko se love izdvaja za neki napad, odbranu, sredinu, naravno mislim na ove lovatore.
Digne te do visina,i onda te razbije od ledinu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.