Lingard, Delle Ali, Henderson, Maguire, Delph.. pa onda golmani Pickford, Butland,BosniaBoston je napisao/la:Stones i Barkley jos jedni u nizu nahajpanih engleskih prevara
UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League 2018/19
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
It'S cOmInG hOmE
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To ti je kad otocani hoce igrati tehnicki nogomet. Igraj svoju igru kao i uvijek, izbij, nabij duga lopta i to je to.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ne zna se koja je veca.Primjer kojeg se posebno sjecam je bio kad je jedan mladi igrac Oxford jednu tekmu zakljucao Ozila,tad bio masocni hajp oko njega par godina kasnije nista od njegove karijerebhpremierliga12 je napisao/la:Lingard, Delle Ali, Henderson, Maguire, Delph.. pa onda golmani Pickford, Butland,BosniaBoston je napisao/la:Stones i Barkley jos jedni u nizu nahajpanih engleskih prevara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Apsolutno nijedne jedine klase oni nemaju u timu. Najbliže tome su Sterling i Kane, ovaj prvi je obični igrač sistema, nikakva klasa, dok ni o Kaneu nemam tako visoko mišljenje, al' njega bih još i progurao u to odabrano društvo, ovo ostalo golima panjeva.bhpremierliga12 je napisao/la:Lingard, Delle Ali, Henderson, Maguire, Delph.. pa onda golmani Pickford, Butland,BosniaBoston je napisao/la:Stones i Barkley jos jedni u nizu nahajpanih engleskih prevara
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo što je Southgate igro je zaosto fudbal u odnosu na ovo od Holandije, ni Holandjani nisu vanzemaljci a izgledali su duplo odlučnije i uigranije.
Vala mu ni de Light nije ostao duzan.Osim13 je napisao/la:
Twice in a week. Next.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidi ovoStevieG8 je napisao/la:Vala mu ni de Light nije ostao duzan.Osim13 je napisao/la:
Twice in a week. Next.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nego, šta se dešava sa osvajačem ove Lige Nacija, kako dalje nastavlja kvalifikacije? Npr ako Portugal osvoji, šta se onda dešava sa njihovom grupom, da li se rezultati protiv njih brišu ili se nastavlja sve normalno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako sam dobro upratio ne plasira se na EURo, samo dobije pare i pehar. A ako se kroz kvale ne plasiraju (ovi pobjednici grupa) onda igraju baraž za Euro.Raonffa je napisao/la:Nego, šta se dešava sa osvajačem ove Lige Nacija, kako dalje nastavlja kvalifikacije? Npr ako Portugal osvoji, šta se onda dešava sa njihovom grupom, da li se rezultati protiv njih brišu ili se nastavlja sve normalno?
Sve to u jednoj godini sa samo 19 godina.
Matthijs De Ligt
Portugal vs. Nizozemska, Finale Lige nacija
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pobjednik se LN se ne plasira na Euro?sljivo je napisao/la:Ako sam dobro upratio ne plasira se na EURo, samo dobije pare i pehar. A ako se kroz kvale ne plasiraju (ovi pobjednici grupa) onda igraju baraž za Euro.Raonffa je napisao/la:Nego, šta se dešava sa osvajačem ove Lige Nacija, kako dalje nastavlja kvalifikacije? Npr ako Portugal osvoji, šta se onda dešava sa njihovom grupom, da li se rezultati protiv njih brišu ili se nastavlja sve normalno?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Frenkie de Jong was chosen as the MOTM of tonight's game between the Netherlands and England.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad gledate Sterlinga u dresu Engleske, shvatite koliko je zapravo Pep Guardiola veliki trener.
Lik je uspješno nestajao na terenu svih 90 minuta, plus produžetak
nevjerovatno.
Lik je uspješno nestajao na terenu svih 90 minuta, plus produžetak

Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jun 2019, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Englezi u regularnih 90 min nadigrali Holandiju i samo su ih 2 milimetra dijelila od finala. Pojedince ovdje ne mogu da shvatim i postaje mi već muka od sličnih. Samo su čekali kraj da odjednom kompletnu naciju proglase balvanima. Smiješno previše.
Barkley i Stones su prodali tekmu, ne vidim drugo objašnjenje. Kriminalne partije. Direktno su svojim greškama uticali na rezultat.
Barkley i Stones su prodali tekmu, ne vidim drugo objašnjenje. Kriminalne partije. Direktno su svojim greškama uticali na rezultat.

Evertonova škola fudbala ti okosnica ekipe. Neozbiljno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam na osnovu čega su ih nadigrali, ako ne računaš penal imali su samo dva šuta u okvir gola, ništa nisu pokazali.Poligon10 je napisao/la:Englezi u regularnih 90 min nadigrali Holandiju i samo su ih 2 milimetra dijelila od finala. Pojedince ovdje ne mogu da shvatim i postaje mi već muka od sličnih. Samo su čekali kraj da odjednom kompletnu naciju proglase balvanima. Smiješno previše.
A da ne kažem što je još jednom pao mit o fizički dominantnim Englezima, Holanđani ih ubili trkom u produžecima.
Blijeda utakmica, ali bih rekao da su Englezi bili konkretniji, samim tim da su ih nadigrali barem za nijansu. Produžetke su ona dvojica debila prodali svakako i nije bilo prilike da se ostatak ekipe iščupa pored onakvih kikseva.Raonffa je napisao/la:Ne znam na osnovu čega su ih nadigrali, ako ne računaš penal imali su samo dva šuta u okvir gola, ništa nisu pokazali.Poligon10 je napisao/la:Englezi u regularnih 90 min nadigrali Holandiju i samo su ih 2 milimetra dijelila od finala. Pojedince ovdje ne mogu da shvatim i postaje mi već muka od sličnih. Samo su čekali kraj da odjednom kompletnu naciju proglase balvanima. Smiješno previše.
A da ne kažem što je još jednom pao mit o fizički dominantnim Englezima, Holanđani ih ubili trkom u produžecima.
Holandija ima finu perspektivu i talentovane igrače. U napadu moraju dobiti još nekog igrača jer su tu trenutno najtanji. De Jong večeras najbolji bez dileme, sjajna budućnost je pred njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.