Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Smail Prevljak
Jedini plus tom klubu i jeste Europa liga inace bi taj potpis bio bezveze.
Ovako je ok.
Ovako je ok.
Meni ovo i nije neki transfer, s obzirom da je on jos davno pokazao da je prevazisao austrijsku BL. Poslije toga je napravio gresku dolaskom u RB (ili bar gresku sto se toliko zadrzao kod njih), ali vjerovatno novac igra glavnu ulogu u svemu tome.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Užasan užasan transfer. Prije godinu ga je Sporting tražio, kako ne može naći neki osrednji Bundesligaški klub????
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jer nema kvalitet za bundeslige,mogo bi jedino u 2 njemacku liguDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:41Užasan užasan transfer. Prije godinu ga je Sporting tražio, kako ne može naći neki osrednji Bundesligaški klub????
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne može ni igrati u Salzburgu i ti bi da ide u osrednji bundesligaš?

Loše, loše, nadam se da to nije definitivno.
Ne bi me čudilo da hoće da izmuze zadnji euro od RB, pa ide đe ga šalju.
Siguran sam da može otići barem u pristojan belgijski ili holandski klub.
Ne bi me čudilo da hoće da izmuze zadnji euro od RB, pa ide đe ga šalju.
Siguran sam da može otići barem u pristojan belgijski ili holandski klub.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Onda smo došli do zaključka da nije br 2 napadač reprezentacije.
⚜️~⚜️~⚜️
Njegov najveći problem jeste nekonstantnost, sto zbog povreda sto zbog konkurencije u napadu...tesko da ima neke aman preporuke i ovaj ili slicni transferi su očekivani.
Da Wolfsberger ne igra EL rekao bih da je transfer nula poena...ovako je ok...ako ce vec na zimu ici dalje uz pretpostavku da ce odraditi dobru polusezonu..eventualno dogodine.
On se i dalje mora dokazivati za nesto vise...dzaba je, takva je situacija.
Da Wolfsberger ne igra EL rekao bih da je transfer nula poena...ovako je ok...ako ce vec na zimu ici dalje uz pretpostavku da ce odraditi dobru polusezonu..eventualno dogodine.
On se i dalje mora dokazivati za nesto vise...dzaba je, takva je situacija.
Mihret Topčagić za bogate.
Izgleda da će i Smaila na metli iznijet iz Red Bulla, ko Bešića iz Evertona.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo nek ide tamo gdje ce igrati. Nije idealno ni po meni sto ide u Wolfsberger, ali ostati pod ovom konkurencijom u RB gdje Marsch ocito ne racuna na njega, bolje da ode.
Sto se tice Wolfsbergera imali su fenomenalnu proslu sezonu, tesko da ce to ponoviti i ove sezone.
Sto se tice Wolfsbergera imali su fenomenalnu proslu sezonu, tesko da ce to ponoviti i ove sezone.
Ma ima WAC solidnu ekipu i ocekujem i ove god medju prve 4 !Goalgetter je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:25Samo nek ide tamo gdje ce igrati. Nije idealno ni po meni sto ide u Wolfsberger, ali ostati pod ovom konkurencijom u RB gdje Marsch ocito ne racuna na njega, bolje da ode.
Mislim da je prava ekipa za Smaila, da se smiri , da igra konstantno i da za 1-2 god napravi pravi transfer! Bitno je samo da igra po 90min i da nema povreda..
Ide u slabiju ligu, slabiji (ili tu negdje) tim nego prošle sezone, ne vidim po čemu je ovo dobro?
Ok igraće Europu, ali najvjerovatnije kvalifikacije i gotovo.
U austrijskoj ligi moraš zabit barem 20 golova da te neko primijeti, pogotovo ako nisi mlad.
Nadam se da se ovo neće realizovati, ne dopada mi se nimalo.
Ok igraće Europu, ali najvjerovatnije kvalifikacije i gotovo.
U austrijskoj ligi moraš zabit barem 20 golova da te neko primijeti, pogotovo ako nisi mlad.
Nadam se da se ovo neće realizovati, ne dopada mi se nimalo.
Pa šta hoćeš, da ide u Leipzig ili Dortmund?
Ako je istina, ovo je odličan transfer i klub po mjeri gdje može redovno igrati i još ima priliku igrati u Evropi. Šta ima od toga da igra svaku petu utakmicu za Salzburg?
Ako je istina, ovo je odličan transfer i klub po mjeri gdje može redovno igrati i još ima priliku igrati u Evropi. Šta ima od toga da igra svaku petu utakmicu za Salzburg?
Ma ne znam, po meni je bolje da je otišo u ambiciozni Ferencvaroš

Očekivo sam nešto kao prošle sezone, da ode u neki pristojan belgijski, holandski, ruski klub...
Dosta više austrijskih osrednjih ekipa, tu po meni stagnira.
Pišem ovo jer sam siguran da Smail ima kvalitet za viši nivoo, što je i pokazao u onih nekolko tekmi u Eupenu.
Wolfsberger igra grupnu fazu EL i to je jedini koliki toliki plus i ono zbog cega mogu prezvakati eventualni transfer u taj klub.
Prevljak dobio pola sata protiv ajaxa. Imao je jednu priliku, gdje mu je odbrambeni ajaxa izbio loptu prije suta, inače blijed, ali kao i skoro čitav salzburg tih pola sata.
Po meni je najbitnije da nadje klub gdje će igrati redovno, pa taman to bio neki malo slabiji klub po imenu. Svi bi mi htjeli da on ode u neki bolji klub, ali kad pogledaš karijeru, imao je 2 dobre polusezone, inače se uglavnom mučio sa povredama, i rijetko kad je imao konstantnost.
Po meni je najbitnije da nadje klub gdje će igrati redovno, pa taman to bio neki malo slabiji klub po imenu. Svi bi mi htjeli da on ode u neki bolji klub, ali kad pogledaš karijeru, imao je 2 dobre polusezone, inače se uglavnom mučio sa povredama, i rijetko kad je imao konstantnost.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Smajketa još nema na terenu protiv Liverpoola.
Smajke ako ne ode, novi je Bešić

Smajke ako ne ode, novi je Bešić

⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta, cijeli prvi sastav zamjenili ali nema Smaila. Jasan signal da pakuje kofere pa ako treba i u Wolfsberger neka ide, jer nije ni medju prvih 5 napadaca.
Ostani Smaile, ima još jedan euro ispod metle.
Valja udarit termo fasadu na štali.
Valja udarit termo fasadu na štali.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Chony533, DjaniTarik, hurem, L-Train, sagitarius i 48 gostiju.