Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
prosinecki insistira na nenapucavanju lopte na dzeku, sto nas je moglo kostati jedno 3-4 gola sa ovakvom odbranom
Zarathustra
Kakvi giganti u studiju
Ja bih Besica na stopera stavio

Ja bih Besica na stopera stavio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- diplomatija
- Kontakt:
Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
Nema potrebe nikakve da Dzeko igra drugo poluvrijeme na ovome volio bih vidjeti Prevljaka odmah
besica gdje god stavis bice jedan od tri najbolja igraca.
bihuzur je napisao/la:kodro, duljevic i saric najbolji..dzeko najlosiji, ufuro se da je zvijezda, nadam se da ce ga izvesti na poluvremenu..ostali ispodprosjecni

Besic na stoperu,svaka druga crveni i penal

Sta ste cobani navalili na momka,mozda mu je prvo javljanje uzivo,zbunio se pa sta,joj papanske ajmo se drugom smijati

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
diplomatija je napisao/la:Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
A sta li je ako nije zvijezda? Da nisi mozda ti kakva zvjezdica? Nova?bihuzur je napisao/la:kodro, duljevic i saric najbolji..dzeko najlosiji, ufuro se da je zvijezda, nadam se da ce ga izvesti na poluvremenu..ostali ispodprosjecni
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
evo vec je neko bio stavio link https://flixtc.com/w/vgzcZu1diplomatija je napisao/la:Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
Ne seri.bihuzur je napisao/la:kodro, duljevic i saric najbolji..dzeko najlosiji, ufuro se da je zvijezda, nadam se da ce ga izvesti na poluvremenu..ostali ispodprosjecni

Ima vec na temi Sport i tvdiplomatija je napisao/la:Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
Max Allegri
https://flixtc.com/w/vgzcZu1diplomatija je napisao/la:Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
jeste, prvi put mu je...mma_hz je napisao/la:
Sta ste cobani navalili na momka,mozda mu je prvo javljanje uzivo,zbunio se pa sta,joj papanske ajmo se drugom smijati![]()
- diplomatija
- Kontakt:
Mislim da smo mi svi mladi bili kad nam je baho bio top komentator
kace uci ma boi bayano da nas sve ponisti
Zarathustra
Evoooo Deniaaa! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- diplomatija
- Kontakt:
Bas ti hvala, joj majko hahagjosipmusa je napisao/la:https://flixtc.com/w/vgzcZu1diplomatija je napisao/la:Može li nam neko onu provalu sa face-a onog novog kolega Azerbajdžanca isjeći i postaviti, ono je nevidjeno
Kodro igra i kad izadje. Bravo Baho! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ja bih tukao ove što pjevaju "ko ne skače ... Bosnu"
nikad nismo niti ćemo imati debilniju pjesmu.
nikad nismo niti ćemo imati debilniju pjesmu.
Semper Fidelis