Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
E moj Nemanja
Goni se Nemanja. Koji ti je qurac ba. Nemoj ni dolaziti na okupljanje ako ces igrati sa qurcoboljom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
odbrana savrsena i to je ono do duleta sto on moze uraditi....ali treba biti iskren tako smjesno izgledamo u napadu....totalno nemocno sreca ni ovi nisu neka pljacka pa mozemo dobiti....i da **** ti bacanja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Dobra odbrana u napadu slabo valjda realizuju ovo pa odu sa +6 na poluvrijeme.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
kurcobolja? ponajbolji u prvom polsajo10 je napisao/la:Goni se Nemanja. Koji ti je qurac ba. Nemoj ni dolaziti na okupljanje ako ces igrati sa qurcoboljom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ostaviš ih na 11 u cervrtini, to je odbrana
Andrija i slobodna bacanja 

Da ponajbolji statisticki, ali previse turnovera ovakvih. Nemozes sam._dreamer_ je napisao/la:kurcobolja? ponajbolji u prvom polsajo10 je napisao/la:Goni se Nemanja. Koji ti je qurac ba. Nemoj ni dolaziti na okupljanje ako ces igrati sa qurcoboljom.
Kroz ove kvalifikacije trenutno nas najbolji igracsajo10 je napisao/la:Da ponajbolji statisticki, ali previse turnovera ovakvih. Nemozes sam._dreamer_ je napisao/la:kurcobolja? ponajbolji u prvom polsajo10 je napisao/la:Goni se Nemanja. Koji ti je qurac ba. Nemoj ni dolaziti na okupljanje ako ces igrati sa qurcoboljom.
-
- Kontakt:
Bravo Stipane, nije ovo lose s obzirom na ulog, dosta i Dule rotira sto dovodi do malo lošije ofanzive, a bolje odbrane. Stipan, Gordic i Musa solidni nadam se da ce jedan iskocit i preuzet ulogu najboljeg igraca utakmice, od ostalih dosta solidni svi Gegic, Halilovic i Buza dosta dobro djeluju. Atic i Lazić izgubljeni za sada.
Samo 4 TO sto je odlično poznavajući nas, dosta se pametno igra, jos samo da se poprave slobodna i uđe koja trojka.
Samo 4 TO sto je odlično poznavajući nas, dosta se pametno igra, jos samo da se poprave slobodna i uđe koja trojka.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 23 feb 2018, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Izgleda da je Musa ok, nije mi ono na prvu izgledalo dobro kad je pao na ulazu.
Odbrana je zaista dobra, tu se nema što dodati, napad šteka, slobodna su baš loša. Morat će svi bolje u drugom poluvremenu u fazi napada i mislim da neće biti problema.
Odbrana je zaista dobra, tu se nema što dodati, napad šteka, slobodna su baš loša. Morat će svi bolje u drugom poluvremenu u fazi napada i mislim da neće biti problema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa kakvu ekipu imamo i ocekivano je da je najbolji nas igrac. Inace bi bilo bas katastrofa
Salu na stranu, dobar je Nemanja.

Musa preloš u posljednja dva meča.Fakt.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Čudi me da nema mjesta za Lazica koji je standardan i dobro igra u Megi ove sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sve nekako na silu, mora ovo bolje u nastavku.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- svrakino1921
- Kontakt:
Momci jel zna neko od vas jel ovo novi parket ili su mu nesto radili
Ovo meni izgleda ko vrhunski travnjak u Engleskoj
Ovo meni izgleda ko vrhunski travnjak u Engleskoj
Covjek bukvalno srce ekipe, dok veliki musa los na obje strane parketa_dreamer_ je napisao/la:kurcobolja? ponajbolji u prvom polsajo10 je napisao/la:Goni se Nemanja. Koji ti je qurac ba. Nemoj ni dolaziti na okupljanje ako ces igrati sa qurcoboljom.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
i da neka trojka uleti,red je

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najmanje deset razlike smo morali imati. Mene iskreno zivciraju ove silne rotacije, bez obzira sto u odbrani djelujemo gotovo savrseno. Vrijeme je da Musa proigra, a trebao bi i vanjski sut kompletne ekipe proraditi. Atic je u 5-6 minuta na parketu djelovao strasno izgubljeno i ja ga vise ne bih uvodio. Sulejmanovic i Halilovic mi se svidjaju u odbrani i na skoku na obje strane parketa. Belgijanci su bezidejni i doslovno nam se nude, ali ako se ne odlijepimo moglo bi biti velikih problema. Hajde momci, rijesite ovo! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma vala i nema nešto puno loptu u rukama, uspije izmisliti neki koš ili faul na ulazu plus ova tri pokušaja za tri poena od kojih nijedan nije bio otvoren, ok je iako mora bolje naravno.Rokoko87 je napisao/la:Musa preloš u posljednja dva meča.Fakt.
Ono što ga vadi, konkretno večeras, je to što je pokretljiv i dobar (za njegove uslove jbg) u odbrani i pokupio je sigurno 3,4 defanzivna skoka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.