lumani je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Nemoj nas vrijeđati @lumani više s ovim oko Luke, shvatamo imaš neki retardirani pik na njega, ali imamo i mi oči i vidimo kakva je igračina Luka.
Nemam ja nikakav pik nego kazem ono sto jest,ja sve kontam ovo je forum valjda je otvoren za diskusije..Ali uvijek se nade neko uvrijeden,Pa lakse je igrati u Realu,sada je on u prilici da pokaze malo vise pored Dragica.Vi samo skocite kada odigra dobro ,a kada je los sve je OK...
@save nisam Musu uopste spomenuo,opet ides sa teme Ali nista novo,ti jedva cekas da Doncic odigra dobro da Musu spustis,Ali ovo ljeto nisi imao prilliku Musa pokidao.
ja nisam Musu spominjao radi Muse, nego radi tebe, jer ti upravo radiš ono što meni spočitavaš - unizuješ Luku da bi Musa bio bolji. Naravno, ti to ne spominješ ni u jednoj rečenici i kontekstu, ali podsvjesno to radiš. I ja sam fan Muse, ali sam istovremeno i kritičar i istovremeno nisam nacionalista pa da isključivo uživam u partijama i vrednujem nekoga radi toga što je 'naš', a da druge gledam sa omalovažavanjem. Po meni samo osobe koje nisu u redu sa tim, ili da nisu dobre u glavi, mogu negirati Lukin potencijal i igru. Opusti se i uživaj.
Ovaj balkan je pun nacionalista i idiota. Postaviš ovdje temu o Luki - ne može, kad bi stavio temu o Musi na nekom srbijanskom ili hrvatskom portalu isto tako ne bi dali ili bi ismijavali. Opšte ludilo sa izuzecima. Ja gledam kakav je ko ličnost, kako se ponaša i tome slično. Nije mi bitno kako se zove i odakle je. Naravno da mi je drago ako odavde ima dosta momaka koji uspjevaju u košarci i koji su primjer. zato i jesam veliki kritičar jusufa zato što je idiot, a ne mora to biti.