Ne znam da li cu danas moci odigrati mec, budem javio Pozdeu i djoganiju.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
mogu do 16hne_znam_ko_sam je napisao/la:Cekaj, djogani dolazi sebi
Javim ti se danas da odigramo.
Do kad mozes ?
ok, ne smijes izgubiti ako mislis na 4.mjestone_znam_ko_sam je napisao/la:Potrudicu se da se sto prije javim na origin da odigramo
Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?
kakve grupe? Zar necemo normalno ligu igrat? Meni je to bar zanimljivijemirgerr je napisao/la:Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?![]()
Šalim se. Tri grupe sa po 4 tima. To je plan, no u posljednje vrijeme se dosta ljudi javilo pa je moguće da se navuče ovo na 16 ekipa.
Uvodimo neke izmjene u ovu 2. sezonu. Za sad smo imali klasicnu ligu. Sad, s obzirom da ćemo imati veći broj igrača, a samim tim i veći broj utakmica što bi značilo dužu sezonu, skontali smo da je možda bolje ekipe podijeliti u grupe.irfo je napisao/la:kakve grupe? Zar necemo normalno ligu igrat? Meni je to bar zanimljivijemirgerr je napisao/la:Nek to bude supriseUltraSA je napisao/la:Kakav je plan ako nas bude 12, dvije grupe sa po 6 timova ili tri grupe sa po 4 tima?![]()
Šalim se. Tri grupe sa po 4 tima. To je plan, no u posljednje vrijeme se dosta ljudi javilo pa je moguće da se navuče ovo na 16 ekipa.
Ništa se ne brini Ultrase. Piše se pravilnik i u toku sljedeće sedmice ćemo sve obznaniti.UltraSA je napisao/la:I dvije grupe sa po 6 ekipa je ok (10 utakmica u grupi), 4 tima iz grupe da idu dalje u četvrtfinale, ali da pravila budu strožija da se ne mora čekati neko 2 sedmice. Jedno kolo nek se može odigrati od ponedjeljka do četvrtka, drugo od četvrtka do nedjelje, da se jednom u polusezoni moze iskoristiti pravo odgađanja utakmice (najviše 7 dana) ili da se neko određeno kolo odigra ranije ako neko ne bude mogao kasnije. Ako neko ne napiše na temi da iskorištava pravo odgađanja utakmice i ne pojavi se do četvrtka/nedjelje do termina koji se naknadno odredi kao zvanični, protivniku iz tog kola se piše službeni rezultat 3:0.
UltraSA je napisao/la:Dobra je i to ideja, ne kažem ja ništaa kad bi bila liga 12, onda bi se u sred sezone kod onih sto zauzimaju poziciju 10, 11, 12, pojavila nezainteresovanost + čekati 11 sedmica da završi liga, još ako se neko odlijepi na prvom mjestu, čak i oni na sredini tabele bi se počeli smarati. Jedino bi ih kup malo trznuo. Dobra je ideja tako sa grupama, a da li je to 4x3 ili 6x2, to je manje bitno.
Oće biti streama?CROtorious je napisao/la:@Pozde kad cemo odigrat?
Yebi ga brate. Rado bih, al nisam kućiCROtorious je napisao/la:oces samnom prijateljsku da probam streamat da vidimo oce stekat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.