Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Cuj ovog T-MAC dobili sansu protiv Uzbekistana,jesi se zapitao dali su igrali najbolji igraci PL???
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
i da jesu igrali sumnjam da bi sta drukcije biloBIHfan je napisao/la:Cuj ovog T-MAC dobili sansu protiv Uzbekistana,jesi se zapitao dali su igrali najbolji igraci PL???
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ti to vidovita Dzemila pa znas?T-MAC je napisao/la:i da jesu igrali sumnjam da bi sta drukcije biloBIHfan je napisao/la:Cuj ovog T-MAC dobili sansu protiv Uzbekistana,jesi se zapitao dali su igrali najbolji igraci PL???

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
aha zar si sumnjao u meneBIHfan je napisao/la:ti to vidovita Dzemila pa znas?T-MAC je napisao/la:i da jesu igrali sumnjam da bi sta drukcije biloBIHfan je napisao/la:Cuj ovog T-MAC dobili sansu protiv Uzbekistana,jesi se zapitao dali su igrali najbolji igraci PL???

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
samo ne razumijem što npr navijač FK Sarajeva ne predlaže Ćiri da pozove nekog igrača Veleža u Reprezentaciju... nego samo se svoji predlažu...
Koji je to Cinizam da Bog sačuva....
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma kakvi nasi igraci iz premijer lige, kamo srece da tu ima igraca za reprezentaciju ali nazalost nema, i Ciro je u pravu sto nepoziva igrace iz nase lige, bilo je poziva na pocetku i vidjelo se da nemogu igrati ni protiv Slovenije a kamoli da igraju protiv Turske ili nekih jacih reprezentacija i mislim da ce proci dosta vremena da igraci iz nase lige mogu u reprezentaciji igrati zapazenu ulogu osim da odu u nekiklub vani i nakon nekog vremena onda igrati u reprezentaciji.
Zato Ciro nepozivaj nikoga iz BH lige
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ej moj jarane to od njih neces nikad dozivit samo je njihovo dobro a drugo sve je da nekazem staAYAN je napisao/la:samo ne razumijem što npr navijač FK Sarajeva ne predlaže Ćiri da pozove nekog igrača Veleža u Reprezentaciju... nego samo se svoji predlažu...
amir je napisao/la:Ma kakvi nasi igraci iz premijer lige, kamo srece da tu ima igraca za reprezentaciju ali nazalost nema, i Ciro je u pravu sto nepoziva igrace iz nase lige, bilo je poziva na pocetku i vidjelo se da nemogu igrati ni protiv Slovenije a kamoli da igraju protiv Turske ili nekih jacih reprezentacija i mislim da ce proci dosta vremena da igraci iz nase lige mogu u reprezentaciji igrati zapazenu ulogu osim da odu u nekiklub vani i nakon nekog vremena onda igrati u reprezentaciji.
amire jesi ti vidio koga je on zvao,zvao je igrace iz PL koji su dali pare a ne one koji imaju kvalitet,svakakvih ovdje ima Boze sacuvaj.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Mislim,Cocalic Kwalitetniji je od Torlaka NE Navijacki Nikad! A jos onaj Colic iz Veleza i jos Da prebaci iz borca onog bibliju u A-repku....
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- velez_mostar
- Kontakt:
Nema niko iz PLBiH kvalitet da bude dio nacionalnog tima i to je cinjenica!Kakav Colic,pa ja sam veliki navijac Veleza,ali objektivno ,momak je miljama daleko od pravog reprezentativnog kvaliteta!
Dogovorite se vec jednom. Par stranica unazad pisete da je Ciro smrad jer ne zove nikoga iz PL, a sad odjednom ipak ne treba zvati nikoga iz PL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni je problem što se u PL igra sporo i kvalitet je stvarno loš. Evo dajte primjer jednog igrača iz PL koji može otrčati kontru sa centra ući u 16 metara i odmah se vratiti nazad. Možda griješim al' ja ga još nisam vidio.
Znači ili dok se ne pojača kvalitet lige ili dok fifa ne uvede da se tekme igraju 2* 20 minuta umjesto 45 ništa od te ljubavi.
Pjanić jednu tekmu pretrčao 12 i nešto kusur kilometara. To u ovoj našoj ligi neće (nažalost) biti zadugo
Znači ili dok se ne pojača kvalitet lige ili dok fifa ne uvede da se tekme igraju 2* 20 minuta umjesto 45 ništa od te ljubavi.
Pjanić jednu tekmu pretrčao 12 i nešto kusur kilometara. To u ovoj našoj ligi neće (nažalost) biti zadugo
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"S druge strane nas Ibisevic je morfoloski fenomen. On je cudo prirode. Kao da ga je slavni Mikelandjelo pravio. Na njemu ne mozes vidjeti da je pauzirao toliko dugo i da je imao tesku povredu" - Selektor za Avaz.
Fakat nije normalan
Fakat nije normalan

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Raja zasto da ne zove nase igrace iz lige?? To je kao Damjanovic neki bolji ili ovi iz Hrvatske lige??
Vjerujte mi na rijec da je mali Dzakmic iz Sarajeva za repke...i to na poziciji koja nam treba za buducnost...defanzivni vezni...u Zeljeznicaru je Cocalic mali besprjekoran...sjedio sam sa Amarom Osimom kada je rekao da je on nastavio Cocalica trenirati vec bi sada bio u Europskom klubu nekom!
Cujem da je ovaj Bilbija iz Borca zvijer....ostale ne mogu komentarisati igrace jer pratim samo premierligase..a Sarajevo pa i Siroki i Slavija su pkazali ove godine da ne zaostojemo toliko za Europom...
Mene je strah samo Cire da ne podlegne pritisku menadzera....mislim konkretno na Supica...a sve mi se cini da hoce...jer je ocigledno da se MORA PRODATI!
Nije momak neki kvalitete....jeste mi simpatican i ljubimac navijaca...ali Begovic prvo izgleda fizicki 10 x bolje ,a dalje da ne nabrajam!
Kaze Ciro mozda podlegne pritisku,a momak imao utakmice sa Arsenalom i Man. Cityem...sega je fakat nekada!
Vjerujte mi na rijec da je mali Dzakmic iz Sarajeva za repke...i to na poziciji koja nam treba za buducnost...defanzivni vezni...u Zeljeznicaru je Cocalic mali besprjekoran...sjedio sam sa Amarom Osimom kada je rekao da je on nastavio Cocalica trenirati vec bi sada bio u Europskom klubu nekom!
Cujem da je ovaj Bilbija iz Borca zvijer....ostale ne mogu komentarisati igrace jer pratim samo premierligase..a Sarajevo pa i Siroki i Slavija su pkazali ove godine da ne zaostojemo toliko za Europom...
Mene je strah samo Cire da ne podlegne pritisku menadzera....mislim konkretno na Supica...a sve mi se cini da hoce...jer je ocigledno da se MORA PRODATI!
Nije momak neki kvalitete....jeste mi simpatican i ljubimac navijaca...ali Begovic prvo izgleda fizicki 10 x bolje ,a dalje da ne nabrajam!
Kaze Ciro mozda podlegne pritisku,a momak imao utakmice sa Arsenalom i Man. Cityem...sega je fakat nekada!
- NoName
- Kontakt:
Ja ti ne vjerujemsencho je napisao/la:Raja zasto da ne zove nase igrace iz lige?? To je kao Damjanovic neki bolji ili ovi iz Hrvatske lige??

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Atmosfera unutar fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo je odlična, istaknuto je na današnjoj konferenciji za medije.
Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj na livadi pored hotela Hercegovine na Ilidži, prisutnima su se obratili selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, članovi stručnog štaba Borče Sredojević i trener golmana Enver Lugušić, generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović, te kapiten naših Zmajeva Emir Spahić.
"Period u kojem smo se svi nalazili nakon Belgije želio sam da traje vječno. Svi očekujemo od narednih susreta isto. I mi u reprezentaciji, i novinari, i navijači. Međutim, na umu uvijek trebamo imati da za protivnika imamo reprezentaciju koju su jako teško pobijedile selekcije sa mnogo većim rejtingom od našeg, kao što su Španija i Turska. Ja zaista ne želim da u ovom trenutku razmišljamo o Turskoj, već da se koncentrišemo samo na Armeniju. Međutim, činjenica je da nam susret sa Turcima umnogome zavisi od utakmice u Armeniji", rekao je selektor A nacionalnog fudbalskog tima Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević.
Upitan o tome da li se bojim "malih" utakmica, s obzirom da je bh. reprezentacija najčešće znala kiksati upravo na slabijim protivnicima, Ćiro je rekao:
"Ako bi nam neko mjerilo bile tzv. male utakmice, onda bih imao velikog razloga za zabrinutost. Naši igrači nisu za te male utakmice, a to ide na dušu i njima, ali i meni kao selektoru. To nije nikom na čast. Jučer se protiv Famosa vidjelo da bez optimalnog pristupa nema ni igre, pa ko god da se nalazio na drugoj strani terena".
"U ovom trenutku ne mogu definitivno odrediti sastav. Ono što sada mogu reći jeste da će Vladavić započeti utakmicu po desnoj strani. U odbrani neće biti promjena, pa će od prve minute zaigrati Spahić, Nadarević, Jahić i Salihović, koji se dobro snalazi na novoj poziciji. Što se tiče veznog reda i napadu tu još imam nedoumica. Ista je stvar i sa golmanima", kazao je Ćiro.
Pomoćnik selektora Borče Sredojević skautirao je Armence.
"Selekcija Armenije ima sasvim sigurno karakter, želju i snagu za pobjed. U taktičkom dijelu imaju, međutim, dosta nedostaka. Jedna od najvećih vrlina im je brzina, odnosno brzi napadi koje koriste".
Kapiten naše reprezentacije Emir Spahić potvrdio je da se osjeća sasvim dobro i da je spreman za Armence.
"Sve je OK. Osjećam se odlično i potpuno sam spreman. Protiv Famosa sam jučer odigrao jedno poluvrijeme i sve je proteklo u najboljem redu. Sasvim sam spreman i jedva čekam, kao i ostali reprezentativci, gostovanje u Jerevanu".
Ćiro je nedavno sa zagrebačkim Dinamom posjetio stadion na kojem će u subotu gostovati Zmajevi. Blažević je kazao kako je teren fanstastičan, što sasvim odgovora našoj reprezentaciji.
"S obzirom na loše rezultate Armenije u kvalifikacijama za njihove utakmice ne vlada veliko interesovanje. Možemo očekivat slabu posjetu, od možda pet, šest hiljada ljudi, što nam također ide na ruku", dodao je Blažević.
Reprezentacija BiH će večeras u Hrasnici u 18 sati održati posljednji trening pred odlazak u Armeniju, a let za Jereven predviđen je za sutra u 10 sati.
Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj na livadi pored hotela Hercegovine na Ilidži, prisutnima su se obratili selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, članovi stručnog štaba Borče Sredojević i trener golmana Enver Lugušić, generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović, te kapiten naših Zmajeva Emir Spahić.
"Period u kojem smo se svi nalazili nakon Belgije želio sam da traje vječno. Svi očekujemo od narednih susreta isto. I mi u reprezentaciji, i novinari, i navijači. Međutim, na umu uvijek trebamo imati da za protivnika imamo reprezentaciju koju su jako teško pobijedile selekcije sa mnogo većim rejtingom od našeg, kao što su Španija i Turska. Ja zaista ne želim da u ovom trenutku razmišljamo o Turskoj, već da se koncentrišemo samo na Armeniju. Međutim, činjenica je da nam susret sa Turcima umnogome zavisi od utakmice u Armeniji", rekao je selektor A nacionalnog fudbalskog tima Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević.
Upitan o tome da li se bojim "malih" utakmica, s obzirom da je bh. reprezentacija najčešće znala kiksati upravo na slabijim protivnicima, Ćiro je rekao:
"Ako bi nam neko mjerilo bile tzv. male utakmice, onda bih imao velikog razloga za zabrinutost. Naši igrači nisu za te male utakmice, a to ide na dušu i njima, ali i meni kao selektoru. To nije nikom na čast. Jučer se protiv Famosa vidjelo da bez optimalnog pristupa nema ni igre, pa ko god da se nalazio na drugoj strani terena".
"U ovom trenutku ne mogu definitivno odrediti sastav. Ono što sada mogu reći jeste da će Vladavić započeti utakmicu po desnoj strani. U odbrani neće biti promjena, pa će od prve minute zaigrati Spahić, Nadarević, Jahić i Salihović, koji se dobro snalazi na novoj poziciji. Što se tiče veznog reda i napadu tu još imam nedoumica. Ista je stvar i sa golmanima", kazao je Ćiro.
Pomoćnik selektora Borče Sredojević skautirao je Armence.
"Selekcija Armenije ima sasvim sigurno karakter, želju i snagu za pobjed. U taktičkom dijelu imaju, međutim, dosta nedostaka. Jedna od najvećih vrlina im je brzina, odnosno brzi napadi koje koriste".
Kapiten naše reprezentacije Emir Spahić potvrdio je da se osjeća sasvim dobro i da je spreman za Armence.
"Sve je OK. Osjećam se odlično i potpuno sam spreman. Protiv Famosa sam jučer odigrao jedno poluvrijeme i sve je proteklo u najboljem redu. Sasvim sam spreman i jedva čekam, kao i ostali reprezentativci, gostovanje u Jerevanu".
Ćiro je nedavno sa zagrebačkim Dinamom posjetio stadion na kojem će u subotu gostovati Zmajevi. Blažević je kazao kako je teren fanstastičan, što sasvim odgovora našoj reprezentaciji.
"S obzirom na loše rezultate Armenije u kvalifikacijama za njihove utakmice ne vlada veliko interesovanje. Možemo očekivat slabu posjetu, od možda pet, šest hiljada ljudi, što nam također ide na ruku", dodao je Blažević.
Reprezentacija BiH će večeras u Hrasnici u 18 sati održati posljednji trening pred odlazak u Armeniju, a let za Jereven predviđen je za sutra u 10 sati.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Begovic. Pa niko, pa nista pa jos par mjesta nize Supic.
Pa ne moras...to dokazuje koliko pratis fudbal...koliko igraca igra u nasoj selekciji ,a da su prije toga igrali u nasoj ligi??? Reci cu ti ja: Hasagic,Nadarevic,Jahic,Damjanovic,Hrgovic,Berberovic,Vladavic,Muratovic,Mirvic pa i Dzeko donekle...znaci dovoljno da te demantujem!NoName je napisao/la:Ja ti ne vjerujemsencho je napisao/la:Raja zasto da ne zove nase igrace iz lige?? To je kao Damjanovic neki bolji ili ovi iz Hrvatske lige??
Kaze Ciro mozda podlegne pritisku,a momak imao utakmice sa Arsenalom i Man. Cityem...sega je fakat nekada!Igrači iz PL nemaju šta tražiti u ovoj reprezentaciji, to je već dokazano nekoliko puta. Za klupu ih može zvati ali koja je onda korist od toga?

- NoName
- Kontakt:
Na sreću, u domaći fudbal, tačnije prvenstvo, nisam upućen.
Razlozi zbog koga su ovi što si nabrojao sada u reprezentaciji a nisu bili kada su igrali u našoj ligi su jasni: loš kvalitet priprema, kondiciono su nedovoljno spremni i slično. Daleko od toga da na ove igrače treba totalno zaboraviti ali ne treba ih zvati dok se ne podigne nivo kvaliteta kompletne lige, ovo trenutno ne liči ni našta.
Najbolji dokaz su igrači koji su pozivani. Nisu spremni za velike utakmice jer nemaju nikakvo iskustvo u takvim utakmicama.
Rudar iz Kaknja je dobar klub, dao nam je Hasagića. Ali nije moj klub. Kao niti jedan drugi klub iz naše lige
O znanju ili neznanju oko fudbala ne bih jer nisam kompetentan, kao ni ti naravno
Komentarišem onako kako mislim, amaterski, mislim da profesionalci ne stanuju ovdje 
Razlozi zbog koga su ovi što si nabrojao sada u reprezentaciji a nisu bili kada su igrali u našoj ligi su jasni: loš kvalitet priprema, kondiciono su nedovoljno spremni i slično. Daleko od toga da na ove igrače treba totalno zaboraviti ali ne treba ih zvati dok se ne podigne nivo kvaliteta kompletne lige, ovo trenutno ne liči ni našta.
Najbolji dokaz su igrači koji su pozivani. Nisu spremni za velike utakmice jer nemaju nikakvo iskustvo u takvim utakmicama.
Rudar iz Kaknja je dobar klub, dao nam je Hasagića. Ali nije moj klub. Kao niti jedan drugi klub iz naše lige

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
da, al tad je Kodro zvao najbolje sto ima, a sad ciro nezove najboljes to ima vec one koji plate...harishp je napisao/la:E odlicno tu smo.BIHfan je napisao/la:e bravo brate jer Kodro ikad zvao ove rupe od igraca?ZELJO DO GROBA je napisao/la:Sasa Papac
Branislav Krunic
Branimir Bajic
a nezasluzuju:
Saraba, Vasilic, Mikelini, Sadovic, vrlo vjerovatno i Mravac, Radeljic
zvao je igrace iz PL koji imaju potencijala da budu dobri igraci.
Hajde da krenemo sa akcijom Japan.
Igraci pozvani Stanisa Nikolic,Regoje,Vidic,Merzic,Skoro.Zizovic,Jovanovic,Jugo,Stevo Nikolic.Rascic itd.
To su sve puleni Kodre da je vala iz Mionice uzeo igrace bolje bi prosao.Ali eto posto je bilo otkaza tu cemo da progledamo kroz prste.
Idemo dalje akcija Makedonija.
Maletic,Pejic,Huseinovic i gle cuda najbolji strelac tada te utakmice glavom i bradom Damjanovic.
Tu nije bilo otkaza
majstore, nemozes se ti prodati u Werder, tamo ide samo onaj ko ima kvalitet, nek se sutra Ibricic proda u Bundes, ja bi bio presretan...i nebi nikome sekunde progovorio...a nervirame kad igraci tipa Sarabe se prodaju u 2 bjerlrusku...to mi ide na onu stvar...u vec klubove se nemozes prodati...ili imas talenta, il nemozes igrati (opet mislim na vece klubove)Genghis je napisao/la:@BIHfan - Da je Ciro vodio repku u Makedoniju i poveo Husejnovica, sad bi svi pricali da je Ciro dobro "prodao" Husejinovica u Werder, te uzeo pare ... zar nije tako ?
a sto se tice igraca iz nase lige...ja sam za toda se neki igci pozovu...al sao najkvalitetniji...nemoraju igrati, nemoraju biti na klupi...al brate dragi ono malo uz reprezentacij...podize imidz lige...a vecina se ovdje pravi glupa, kao ono nezna sta je BIHfan htio reci...necudi me to od amira, al od ostalih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.