I za koga cemo sutra glasati? Jel nam ijedna stranka/kandidat javno dala obecanje da ce izvuci Slobodu iz g.ovana, da ce vratiti stadion Slobodi (ustvari, ta opcija samo odgovara ako Azmir se vrati, u protivnom nece Denis&co stadion na klub pa da jos i za to moraju pare izdvajati), da cemo gledati Evropsku Slobodu i pokusati vratiti Azmira ili dovesti drugog ulagaca?
Ja koliko znam, NIJE.
Eno vlada SDA u Zenici i Celiku pa im je gore nego nama, u Sarajevu i prolazi SDA jer je glavni grad i sve se tamo sliva, pare, ambasade, turisti, najbitniji dogadjaji i ostalo... vlada SDA nasim kantonom pa je kanton rinaka mrtva, katastrofa.
Kao sto Rimes kaze, da svi mi koji bismo dali glas Bati samo da bi skinuli Jasmina (i to ponajvise radi Slobode, a ne loseg stanja u gradu, infrastrukturi, buducim planovima, odlicnim vezama sa pojedinim evropskim gradovima, sestrinski odnosi i ti fazoni..) dadnemo glas Gadzi, onda bi isti i imao neke sanse da pobijedi. Ovako ce jedni ovako, drugi onako, a Jasmin ce pobijediti i ovaj put, samo malo teze nego ranije.
Koliko god me Jasmin razocarao kao covjek i mrzitelj sporta u nasem gradu, isto tako nikako da sebe ubjedim da dadnem glas SDA/SBB stranci, ne mogu dati podrsku Bakiru pa za lijeka da mi treba. Radije cu "baciti" glas za Gadzu pa makar i ne bio jak kandidat Jasminu. Mozda Bato i nije los covjek, dosta ga raje hvali, znam da nije htio privatnog vozaca imati vec se sam vozi na posao i sl., ali mu je stranka mudo labudovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤