RK Gradacac
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RK Gradacac
Ako neko od vas ima Mojaweb tv imate snimak utakmice veceras (subota) ili sutra oko 20:30 do 21:00 h,pa eto koga zanima moze pogledati.Naravno na RTV Visoko.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- gradacac10
- Kontakt:
Damir Doborac 16, svemirac..
7 sa penala, skopljak 10 ni jedan iz penalagradacac10 je napisao/la:Damir Doborac 16, svemirac..

Da, da, da herojska, čak šta više istorijska, nadljudska pobjeda Visočaka
. Vjerovatno ste podlegli neviđenoj atmosferi koju je napravilo 30-tak najvulgarnijih i najprimitivnijih nazovi navijača, zbog čije bi ljubavi prema svetom klubu i poznavanja rukometne igre bila prava šteta da Bosna izgubi status premijerligaša. Svi pravi ljubitelji rukometa, nadaju se da je ovo vjerovatno sjajna uvertira pred još jedan podvig koji se očekuje naredne subote u Zenici, a valjda će se na vrijeme poradit da Leotar kojim slučajem u posljednjem kolu ne napravi senzaciju...Biće vjerovatno ponovo na sceni (kako ono Vi volite druge optuživati) citiram: neiskusan producent, petorazredni režiser i strašno loš glumac...
Zaželimo visočkoj mladosti puno sreće u borbi za opstanak, a Vama vjere, snage i sabura da se suočite sami sa sobom uz čestitke na plasmanu u ligu 6. Nažalost nećete biti prvi kako sam svojevremeno prognozirao, ali nije ni bitno jer svejedno prvenstvo je neregularno, valjda se nešto u doigravanju promjeni
!

- gradacac10
- Kontakt:
adn sah nadji mi u pl igraca koji ce zabit 7 penala... valja zabit i penal, nije to zafrkancija..
Bukva Goražde.gradacac10 je napisao/la:adn sah nadji mi u pl igraca koji ce zabit 7 penala... valja zabit i penal, nije to zafrkancija..

- gradacac10
- Kontakt:
Dobro, Skopljak i Bukva su bolji igraci od Doborca, da se ne raspravljam. 

Nemoj mješati kruške i jabuke ja koliko znam ti si pitao za sedmerce a ne ko je bolji igrač.gradacac10 je napisao/la:Dobro, Skopljak i Bukva su bolji igraci od Doborca, da se ne raspravljam.

kaca je napisao/la:Nemoj mješati kruške i jabuke ja koliko znam ti si pitao za sedmerce a ne ko je bolji igrač.gradacac10 je napisao/la:Dobro, Skopljak i Bukva su bolji igraci od Doborca, da se ne raspravljam.
de ba damire prestani vise pisat sam o sebi i tim glupostima o gradaccu kao velikom klubu... brate dosadan si.... bukva je super krilo.....
- gradacac10
- Kontakt:
hahahaha ja sam eto damir
prijatelju robi, damir ne zna skoro ni koristit kompjuter i internet, niti on cita ove nase gluposti ovdje.. nikad nisi mogo nigdje procitat nikakvu njegovu izjavu za neke novine tracare, i kad ih daje, tj kad se oglasi u medijima on bude korektan i objektivan, to mozes provjerit kod svih ljudi koji ga znaju, a ovo ovdje siguran sam da nikad nije ni pogledo.. stovise ne vjerujem i da ima vremena, covjek ima familiju, trenira po citav dan, i siguran sam da ga ni najmanje ne zanima misljenje takvog covjeka kao sto si ti
a ja, ko i citav gradacac ga simpatiziramo jer je najbolji sportista u gradu u zadnjih 15 godina, i prije toga, a ja sam odgovorio ovom sto je odgovorio na moje da je damir dao 16 golova, onje napiso da je skopljak dao 10 golova a da nije suto penal nijedan sto meni zvuci ko nesto skopljak je bolji.. bukva je dobro krilo, nisam reko da nije, a ti zenicaninu gledaj te svoje igracice kadica i basica koji kad se porede s damirom nisu ni c od covjeka, a kamoli igracki ih poredit.. Sretno 

Jeste iskusniji i do sada je pokazao puno vise. Skopljak nema jos ni 20 godina. Ja znam da je Doborac jedan od boljih igraaca poslije rata u BiH. Ali nemoj sad ni ti pretjerivat pa rec da je teze dat 7 penala nego 10 sa krilagradacac10 je napisao/la:Dobro, Skopljak i Bukva su bolji igraci od Doborca, da se ne raspravljam.
gradacac10 je napisao/la:hahahaha ja sam eto damirprijatelju robi, damir ne zna skoro ni koristit kompjuter i internet, niti on cita ove nase gluposti ovdje.. nikad nisi mogo nigdje procitat nikakvu njegovu izjavu za neke novine tracare, i kad ih daje, tj kad se oglasi u medijima on bude korektan i objektivan, to mozes provjerit kod svih ljudi koji ga znaju, a ovo ovdje siguran sam da nikad nije ni pogledo.. stovise ne vjerujem i da ima vremena, covjek ima familiju, trenira po citav dan, i siguran sam da ga ni najmanje ne zanima misljenje takvog covjeka kao sto si ti
a ja, ko i citav gradacac ga simpatiziramo jer je najbolji sportista u gradu u zadnjih 15 godina, i prije toga, a ja sam odgovorio ovom sto je odgovorio na moje da je damir dao 16 golova, onje napiso da je skopljak dao 10 golova a da nije suto penal nijedan sto meni zvuci ko nesto skopljak je bolji.. bukva je dobro krilo, nisam reko da nije, a ti zenicaninu gledaj te svoje igracice kadica i basica koji kad se porede s damirom nisu ni c od covjeka, a kamoli igracki ih poredit.. Sretno
samo da ti nesto objasnim, posto vidim da nisi svjestan nekih stvari, omalovazavajuci druge igrace kao sto su bukva ili skopljak, ne dizes sebe ili gradacac, vec naprotiv, hvali ti sebe koliko hoces ali brate pusti druge da zive i rade svoj posao, pun si ba nekih kompleksa ovaj nevalja onaj nevalja a damir ti je prvak svijeta, smijesno.... uzivaj momak u svom gradaccu i kandiduj ga za glavni grad ove nase lijepe bosne i hercegovine pozdrav i zivio.....
Lakse je dati 10 sa krila kada ti neko pusta utakmicu,sada cemo i kod kuce izgubiti od Zrinjskoga,za vasu info necemo u ligu 6,zalosno ali istinito. 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Nadoci ces ti u voznji.Dzin je napisao/la:Lakse je dati 10 sa krila kada ti neko pusta utakmicu,sada cemo i kod kuce izgubiti od Zrinjskoga,za vasu info necemo u ligu 6,zalosno ali istinito.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- gradacac10
- Kontakt:
Ne pisi budalastine...
-
- Kontakt:
Svakakvih budalaština ima na ovom forumu,al ova je biser nad biserima. Džine trenutno si uzeo titulu...
- gradacac10
- Kontakt:
Drz' se ti Dzine Zvijezde i svojih Dragonsa, nije rukomet fudbal 

- gradacac10
- Kontakt:
Damir Doborac 17 golova, joj da hocemo samo dobit ovog Konjuha i u Zivinicama i u Gradaccu a sto se ostalog tice - sta bude! 

nema on veze ni sa Zvijezdo ni sa Dragonsima nezna se gdje vise pljuje po nasim klubovima sve se pravi pametan a sve ispane kontra sto napise tako da ga ne treba uzimat za ozbiljno. sto se tice Gradačca ČESTITKE na plasmanu u Ligu 6 i da abd dogoramo do SEHA ligegradacac10 je napisao/la:Drz' se ti Dzine Zvijezde i svojih Dragonsa, nije rukomet fudbal
-
- Kontakt:
A samo dva penala pucao...znači iz igre 15 golovagradacac10 je napisao/la:Damir Doborac 17 golova, joj da hocemo samo dobit ovog Konjuha i u Zivinicama i u Gradaccu a sto se ostalog tice - sta bude!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.