FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Papilon20
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Papilon20 » 12 jan 2009, 22:34

Jeste Donovan je postigao treci ,sad sam gledao golove ,nisu losi :D...kod prvog gola ,riberi je bacio lika kao na soccer,petom kroz noge i onda lagano za zabio ..veliki majstor ,borowski natrcao na odbitak od golmana i sa 6-7 metara prikucao ,sto se tice Donovanovg gola ..njega nisam vidio...sve u svemu fino teku pripreme samo da ne bude nekih povreda ,valjda ce se oporaviti Bomeel ....

P.S. niko nas ne moze naljutit :D

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 jan 2009, 22:38

i samo jos da kazem da su kod primljenog gola ,smjesno ,al veoma smjesno cijela odbrana bila pobacana od strane jednog lika ,demihelisa je osramotio sta mu je uradio al nema veze :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2009, 01:28

bistrikboy je napisao/la:treci gol je postigao Donovan 8-)
van bommel povrijedio koljeno sutra ce se vise znati...
U pravu si, uzeo sam info iz prve ruke...preko ovog livescora...oni pogrijesili, pa onda i ja. :(
slika

FC Bayern: Rensing (46. Kraft) - Lahm, Breno (46. Van Buyten), Lucio (46. Demichelis), Oddo (46. Lell) - Altintop (46. Schweinsteiger), Van Bommel (29. Ottl), Borowski (46. Zé Roberto), Ribéry (46. Sosa) - Toni (46. Donovan), Klose

Tore: 0:1 Ribéry (31.), 0:2 Borowski (35.), 1:2 (53.), 1:3 Donovan (90.+1)

Evo jos nesto, da se vidi da nije sve tako crno!

Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) iz Kölna donio je popis najboljih nogometnih klubova svijeta u 2008. godini. Očekivano najbolji klub prošle sezone bio je Manchester United, osvajač Premiershipa, Lige prvaka i svjetskog klupskog prvenstva. Sve im je to donijelo 292 boda, odnosno 20 više od drugoplasiranog minhenskog Bayerna. Treće mjesto s 267 bodova drži Liverpool, samo bod udaljen od četvrtoplasirane Barcelone. Argentinski Boca Juniorsi su na petom mjestu.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jan 2009, 09:14

a neznam sto bi bilo crno vec ste ucrnjacili ovom besmislenom raspravom al et... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 13 jan 2009, 17:34

Ribéry und Altintop pilgern nach Mekka

Zu einer Pilgerfahrt in die heilige Stadt Mekka haben Franck Ribéry und Hamit Altintop das kurze Gastspiel des FC Bayern München in Saudi-Arabien genutzt. Nach ihrem 45-minütigen Einsatz am Montag im Testspiel gegen Al Wheda begaben sich die beiden gläubigen Moslems in die Geburtsstadt Mohammeds.

Nach dem Besuch in Mekka stießen die beiden Pilger am Flughafen weit nach Mitternacht wieder zum Bayern-Tross - ganz gehüllt in weiße Pilger-Gewänder.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jan 2009, 18:24

big_amko je napisao/la:Ribéry und Altintop pilgern nach Mekka

Zu einer Pilgerfahrt in die heilige Stadt Mekka haben Franck Ribéry und Hamit Altintop das kurze Gastspiel des FC Bayern München in Saudi-Arabien genutzt. Nach ihrem 45-minütigen Einsatz am Montag im Testspiel gegen Al Wheda begaben sich die beiden gläubigen Moslems in die Geburtsstadt Mohammeds.

Nach dem Besuch in Mekka stießen die beiden Pilger am Flughafen weit nach Mitternacht wieder zum Bayern-Tross - ganz gehüllt in weiße Pilger-Gewänder.
poslije prijeteljske sinoc otputovali u Mekku jer su veliki vjernici i istu noc se avionom vratili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 13 jan 2009, 18:50

Sve uz alahovu pomoc :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2009, 19:32

Evo citam da Bayern ostaje cvrst pri svom stavu...da Bommelu nudi "samo" jednogodisnji ugovor, ovaj ima fore do kraja mjeseca da se izjasni...prihvata li to..ili da ide. HSV je zagrijan za njega, pa nek' mu je sretno ako ode. :P
Uzgred, jucerasnja povreda nije ozbiljna, par dana postede na treningu...
Do kraja januara ocekuje se i potpis Tymoschuk-a...cime bi sudbina Bommela u Bayernu bila zapecacena.
Lucio ponovo poceo da se koleba sa ostankom...ugovor mu istice 2010...on bi evt. svoj zadnji ugovor volio negdje drugo odraditi...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jan 2009, 20:17

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 14 jan 2009, 00:05

Što se mene tiče i Lucio-u su otvorena vrata :-) nije on što je nekad bio... mogu dati priliku Breni, il će naći nekog prejakog odbrambenog! ha ja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jan 2009, 09:37

[quote="davud87"]Što se mene tiče i Lucio-u su otvorena vrata :-) nije on što je nekad bio... mogu dati priliku Breni, il će naći nekog prejakog odbrambenog! ha ja[/q
Lucio je najbolji odbrambeni kojeg imamo... 8-)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 14 jan 2009, 10:31

Ne znači da ne možemo nabaviti boljeg!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 jan 2009, 13:23

Lucio treba da ostane ,jer ako bude demihelis glavni covjek u odbrani onda ce primati golova duplo vise nego do sada sto su primili ,a masala ima ih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jan 2009, 13:50

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 jan 2009, 15:47

Ko misli da ide-neka ide, bolje i to, nego da Bayern dodje u situaciju kao AC Milan, da postanemo staracki dom... Lucio je dobar, al' sto nekad moze usrat to ne bi ni ja mog'o. :mrgreen: Sretno mu, gdje god ode ako ode.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2009, 16:57

Putujuce ne treba zadrzavati, bar u vecini slucajeva. Lucio je u ovoj sezoni igrac sa najvise dobijenih duela u BL, sto se tice statistike...ali fakt je da smo sa njim kao stubom odbrane primili vise golova u 17 utakmica nego u prosloj citavoj sezoni...sto naravno nije samo do njega, naprotiv da je on bio losiji sta bi tek onda bilo...
Ali ako vec hoce da ide, bolje ga prodati na ljeto, kada se za njega moze izvuci obestecenje...nego da ode kao Ballack i vjerovatno sad Bommel..bez centa izvucenog od njih.
Ma sredice to Ulli na najbolji moguci nacin, u svakom slucaju bolje podmladiti ekipu sto prije, pruziti sansu da Breno pokaze sta moze.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jan 2009, 17:39

geronimo je napisao/la:Putujuce ne treba zadrzavati, bar u vecini slucajeva. Lucio je u ovoj sezoni igrac sa najvise dobijenih duela u BL, sto se tice statistike...ali fakt je da smo sa njim kao stubom odbrane primili vise golova u 17 utakmica nego u prosloj citavoj sezoni...sto naravno nije samo do njega, naprotiv da je on bio losiji sta bi tek onda bilo...
Ali ako vec hoce da ide, bolje ga prodati na ljeto, kada se za njega moze izvuci obestecenje...nego da ode kao Ballack i vjerovatno sad Bommel..bez centa izvucenog od njih.
Ma sredice to Ulli na najbolji moguci nacin, u svakom slucaju bolje podmladiti ekipu sto prije, pruziti sansu da Breno pokaze sta moze.
a bio je i prosle godine stub te iste odbrane ALI sa Kahnom kad su primili samo 22 gola,u tom grmu lezi zec,lucio ne smije otici....

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 jan 2009, 19:02

Po meni je Lucio super igrac i trebaju ga zadrzati jos par sezona,puno je bolji od Demihelisa ,pogrijesi nekad ****,al ga ne ofiraju i ne bacaju kao sto to rade demihelisu ,prosle sezone je iza ledja imao Khana i kad khan kaze trci on trci ,stani on stane ,sad ove sezone rensing ni na treningu nista ne govori tako da nije do lucija sto primaju golove samo ,to je do cijele ekipe

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2009, 19:35

bistrikboy je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Lucio je u ovoj sezoni igrac sa najvise dobijenih duela u BL, sto se tice statistike...ali fakt je da smo sa njim kao stubom odbrane primili vise golova u 17 utakmica nego u prosloj citavoj sezoni...[/b]sto naravno nije samo do njega, naprotiv da je on bio losiji sta bi tek onda bilo...

a bio je i prosle godine stub te iste odbrane ALI sa Kahnom kad su primili samo 22 gola,u tom grmu lezi zec,lucio ne smije otici....

Da se razumijemo, nemam bogzna sta protiv Lucia, tip sto je dao, dao je..na mozemo ocekivati da bude bolji, plus godine ga stizu, plus stalno koketiranje sa drugim klubovima, plus ono sto malo prije pomenu...kad mu se vec ide, bolje ga sad "prodati", pa imati koristi...nego ga pustiti da igra do isteka ugovora (uz to praviti raskol u ekipi) i na kraju ce svakako otici!!!
King Kahna uopste necu pominjati...pomenuo sam do sad dovoljno puta...kad ga budemo manje uzimali u usta...e tad ce Bayern imati jacu odbranu...do tada ce nam uvijek biti kriv Rensing ili dr.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jan 2009, 20:28

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.