da nije Petrović slucajno trener Rudara ?Heller je napisao/la:Ovaj menadžer je najgori do sad, ebote bog dobiješ Zrinjski prvi, izgubis 4:0 od **** Rudara kod kuće

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
da nije Petrović slucajno trener Rudara ?Heller je napisao/la:Ovaj menadžer je najgori do sad, ebote bog dobiješ Zrinjski prvi, izgubis 4:0 od **** Rudara kod kuće
Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
nasao evo al treba 16.3 patch a ne mogu ga nigdje nac skinutConte je napisao/la:Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
nemam ni ja 16.3, pa igram sa 'update by pr0'MElloo je napisao/la:nasao evo al treba 16.3 patch a ne mogu ga nigdje nac skinutConte je napisao/la:Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
franklampard8 je napisao/la:Moze li neko prebaciti ove nove igrace u BiH Ligi?
Prebacio sam ja, ali za FM15.Rahma je napisao/la:Ne vjerujem da ce, jer to je par sati rada. Izlazi novi FM i svi se fokusiraju na to.
Sedmica prođe, sve isto.Rahma je napisao/la:Testirao sam i ja, tako je i kod mene evo. U najkracem roku cemo to ispraviti, pa pokusaj veceras
Kontaktiraj me na PM sa podacima (koji ti je nick na forumu) ako nisi rešio.Maksuz je napisao/la:Sedmica prođe, sve isto.Rahma je napisao/la:Testirao sam i ja, tako je i kod mene evo. U najkracem roku cemo to ispraviti, pa pokusaj veceras
ja koristim novi update za transfere na 16.2 ali ne mogu igrat spansku ligu ne znam sto.JohnCasey je napisao/la:ljudi imal igdje 16.3 verzija da se skine ? Do sad sam uvijek menadzere skidao sa nosteama i tamo sam nasao igricu i patch 16.2.0 ? Jel taj radi normalno i mozel se koristiti update sa transferima ovim novim na tom patchu ???
Sve normala nisam jos imao nijedan bug a presao 3 sezone s Monacom.JohnCasey je napisao/la:@MElloo
E isto se i meni desilo. Spanska liga i jos neka,ne znam koja.
Sad da te pitam kad igras neku drugu ligu (englesku npr) imas li bugova?
lazna imena i te gluposti i sta se desi kad igras protiv spanske ekipe jel sve normala?
Hvala kralju.MElloo je napisao/la:Sve normala nisam jos imao nijedan bug a presao 3 sezone s Monacom.JohnCasey je napisao/la:@MElloo
E isto se i meni desilo. Spanska liga i jos neka,ne znam koja.
Sad da te pitam kad igras neku drugu ligu (englesku npr) imas li bugova?
lazna imena i te gluposti i sta se desi kad igras protiv spanske ekipe jel sve normala?
Igrao protiv Reala nista sve normalno
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.