Rios je napisao/la:Ovako bi to ja..
------------------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------Mujdza-------------Spahic------------------Sunjic----------------Kolasinac
--------------------------------------------Zukanovic-----------------------------------
----------------------Pjanic-----------------------------------------Salihovic
---Visca--------------------------------------------------------------------------------Lulic
------------------------------------------Ibisevic------------------------------------------------
Seo na beku zbog brzine,a Zuka na DM zbog tehnike i dobrog pasa,Sejo po meni najbolja opcija za treceg veznog..Mada,iskreno,ne vjerujem da ce ovo biti bas ovako,posebno zadnji vezni.Tu ce vjerovatno biti Hadzic..Ne znam ni za Seju,ne bi me iznenadio tu TSS,Vranjes ili Stilic..
Nije lose mada nista od toga. Mislim da ce Mesa poceti ovako nekako:
------------------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------Mujdza-------------Spahic------------------Sunjic----------------Kolasinac
-----------------------------------------------Hadzic------------------------------------------
--------------------------TSS-----------------------------------------Pjanic------------------
----Visca------------------------------------------------------------------------------Lulic----
-----------------------------------------------Ibisevic-----------------------------------------
@Captain4. Tino nikada nece biti bolji igrac od jednog Salihovica i pitanje je dali ce ikada i igrati u Bundesligi a kamoli pruzati partije koje je Sead pruzao u 80% utakmica za svoj tim. A pruzao ih je jer ima veliki igracki kvalitet. Kao sto naprimjer Djuric nikada nece biti bolji igrac od Ibisevica da o Dzeki ni ne govorim. Kao sto Bicakcic nikada nece imati kvalitet i smirenost Spahica i tako dalje da ne nabrajam sad. Ti mozes da mislis da je on trenutno bolji izbor zbog forme i slabog prvenstva u kojem igra Salihovic i slicno. Samo on nije bolji i kompletniji igrac od Salihovica nema teorije. Druga je stvar sto je covjek sam sebi pokvario karijeru i krenuo za parama u Kinu.