Treba jos malo da se klupa prikljuci..
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
izgleda da si ti sretni od menebear grylls je napisao/la:Ovo realno nije trebalo biti ovako uzbudljivo morali smo ovo ranije rjesiti u sljedecim utakmica nesmijemo dopustati ove serije dallasa da vodimo cijelu utakmicu i da pretkraj imaju egal nemozemo tako igrati. L train sta bi brate niđe te ja proslu ti ovu zijanio
ovaj definitivno ima komplekse,pogledajte avatarBIHfan je napisao/la:A sto Dirkules lijepi curice.![]()
Onaj Barea je katastrofa nek ne ulazi vise muka mi ga gledat.
Davno smo to presli glup je lik-L-Train je napisao/la:jbm ja mater sebicnu ovom Boshu,moze on dati i 40p al ja mu jbm mater sebicnu
vjeruj mi nista bolje rijeci neam ni za svog ljubimca Brona,apsolutno izgubljen lik jos od 1 utakmice finalabear grylls je napisao/la:Davno smo to presli glup je lik-L-Train je napisao/la:jbm ja mater sebicnu ovom Boshu,moze on dati i 40p al ja mu jbm mater sebicnu
Ma **** sam je on rekao igra odbranu ne forsira u napadu al jest malo pasivan neide ga al nema veze proradice i on kosto se wade patio pa proradio.L-Train je napisao/la:vjeruj mi nista bolje rijeci neam ni za svog ljubimca Brona,apsolutno izgubljen lik jos od 1 utakmice finalabear grylls je napisao/la:Davno smo to presli glup je lik-L-Train je napisao/la:jbm ja mater sebicnu ovom Boshu,moze on dati i 40p al ja mu jbm mater sebicnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.