Ja ko debil, smijem se vise od ovog dijeteta.ŠB_Fidelis je napisao/la:
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
#divovi
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znaci da rezimiramo :
Inter je u prvoj utakmici takticki i igracki razbio Barcelonu, istodobno joj u potpunosti otupivsi napad gdje su postigli jedan gol u jedinoj prilici u prvom poluvremenu. U drugoj utakmici je dosao s velikom prednosti, ali i velikim ulogom finala lige prvaka nakon dugo dugo vremena. Dosao po prolaz i izborio ga taktickom disciplinom i srcem dok je Barcelona sterilno kruzila okolo bez prave okomite igre.
Mourinho je u Barceloni docekan kamenovanjem i napadom na automobil u kojem se nalazio. Momcad Intera diskriminirana, omalovazavana, sve se pokusavalo da ih se izbaci iz ritma vecer prije pa tako i u hotelu gdje su odsjeli. Na terenu su odgovorili i na bezvezno iskljucenje Motte nakon simuliranja igraca Barcelone te sa igracem manje sveli Barcelonu na dvije-tri prave prilike u 90 minuta na svom terenu. Nakon utakmice su ponovno dokazali klasu nakon sto su domacini upalivsi prskalice odmah da sto prije istjeraju slavlje sa svog stadiona ostali mirni, dostojanstveni i proslavili prolaz dalje sa svojim navijacima. Mourinho je jos jednom napadnut i od strane Valdesa zato sto je slavio sa svojim navijacima, no i Jose je ostao miran i samo izjavio ''imam pravo na to''. Ukratko, ta Barcelona je pokazala u ove dvije utakmice JEDINO da ne zna gubiti. Stoga, svim srcem kazem - zdra'o!
Bolja momcad prosla? Da. INTER.
Inter je u prvoj utakmici takticki i igracki razbio Barcelonu, istodobno joj u potpunosti otupivsi napad gdje su postigli jedan gol u jedinoj prilici u prvom poluvremenu. U drugoj utakmici je dosao s velikom prednosti, ali i velikim ulogom finala lige prvaka nakon dugo dugo vremena. Dosao po prolaz i izborio ga taktickom disciplinom i srcem dok je Barcelona sterilno kruzila okolo bez prave okomite igre.
Mourinho je u Barceloni docekan kamenovanjem i napadom na automobil u kojem se nalazio. Momcad Intera diskriminirana, omalovazavana, sve se pokusavalo da ih se izbaci iz ritma vecer prije pa tako i u hotelu gdje su odsjeli. Na terenu su odgovorili i na bezvezno iskljucenje Motte nakon simuliranja igraca Barcelone te sa igracem manje sveli Barcelonu na dvije-tri prave prilike u 90 minuta na svom terenu. Nakon utakmice su ponovno dokazali klasu nakon sto su domacini upalivsi prskalice odmah da sto prije istjeraju slavlje sa svog stadiona ostali mirni, dostojanstveni i proslavili prolaz dalje sa svojim navijacima. Mourinho je jos jednom napadnut i od strane Valdesa zato sto je slavio sa svojim navijacima, no i Jose je ostao miran i samo izjavio ''imam pravo na to''. Ukratko, ta Barcelona je pokazala u ove dvije utakmice JEDINO da ne zna gubiti. Stoga, svim srcem kazem - zdra'o!
...Život za Široki...
zna i ovaj decko ponestoŠB_Fidelis je napisao/la:Znaci da rezimiramo :
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cuj nesto.
Jos su mi najsmijesniji ovi koji navode kako je Barcelona imala posjed lopte i 500 dodavanja i bla bla.
Evo da je bar PRILIKU stvorila iz svega toga, nesto zbog cega bi mogla zaliti za tim susretom, reci nismo imali srece, pa rekao bih ok.
I jos sudjenje kad spomenu nakon onakvog crvenog Motti i gola Pique-a, Messijeve protekcije gdje cim pane odmah faul na Interovoj polovici. Nek se i to vratilo od Ovrebo-a.
Jos su mi najsmijesniji ovi koji navode kako je Barcelona imala posjed lopte i 500 dodavanja i bla bla.
I jos sudjenje kad spomenu nakon onakvog crvenog Motti i gola Pique-a, Messijeve protekcije gdje cim pane odmah faul na Interovoj polovici. Nek se i to vratilo od Ovrebo-a.
...Život za Široki...
ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole,,,,
(Non possiamo nulla di più forte destino, possiamo solo ci odiano quelli che non ci piace)
zbog haviera zanetija inter je zasluzio i "mora" osvojit LP........
hvala
(Non possiamo nulla di più forte destino, possiamo solo ci odiano quelli che non ci piace)
zbog haviera zanetija inter je zasluzio i "mora" osvojit LP........
hvala
nadam se Interovom uspjehu u finalu - cestitke od srca - dugo dugo cekano finale zelim da osvojite.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
napravili su jednu priliku, krkic na brilijantnu asistenciju promasio gol glavom sa 5 metara. dali su i go, koji je kasnije ponisten. i da, ako nisi primjetio dali su goŠB_Fidelis je napisao/la:Cuj nesto.![]()
Jos su mi najsmijesniji ovi koji navode kako je Barcelona imala posjed lopte i 500 dodavanja i bla bla.Evo da je bar PRILIKU stvorila iz svega toga, nesto zbog cega bi mogla zaliti za tim susretom, reci nismo imali srece, pa rekao bih ok.
dalje, mottin crveni cist. ofsajd piquea prilicno milimetarski (i jedina prava greska u ovoj tekmi koja je isla na stranu barci, ali je kasnije to vraceno). sto se messija tice, najbolji fudbaleri su uvjek bili zasticeni. a kad cemo vec o protekciji, vidim da ste zaboravili nedosudjen faul na tom istom messiju, nakon cega je maicon iz kontre dao gol na meaci, slaabo nesto pamcenje imate. i da, iako su interovi igraci bili oni koji su vise udarali u ove dvije tekme, barca je napravila veci broj faulova, sto sve govori.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, tri ciste prilike, kao sto vise puta rekoh. Sa igracem vise. A slove za najrazvikaniju i najbolju momcad na svijetu. Sta su samim time vise zasluzili od te utakmice, sta su uradili da mogu zaliti imalo vise od Intera koji je mogao zabiti jos vise na svom terenu? Apsolutno nista.Wolverine je napisao/la:napravili su jednu priliku, krkic na brilijantnu asistenciju promasio gol glavom sa 5 metara. dali su i go, koji je kasnije ponisten. i da, ako nisi primjetio dali su goŠB_Fidelis je napisao/la:Cuj nesto.![]()
Jos su mi najsmijesniji ovi koji navode kako je Barcelona imala posjed lopte i 500 dodavanja i bla bla.Evo da je bar PRILIKU stvorila iz svega toga, nesto zbog cega bi mogla zaliti za tim susretom, reci nismo imali srece, pa rekao bih ok.
I jos sudjenje kad spomenu nakon onakvog crvenog Motti i gola Pique-a, Messijeve protekcije gdje cim pane odmah faul na Interovoj polovici. Nek se i to vratilo od Ovrebo-a.![]()
dalje, mottin crveni cist. ofsajd piquea prilicno milimetarski (i jedina prava greska u ovoj tekmi koja je isla na stranu barci, ali je kasnije to vraceno). sto se messija tice, najbolji fudbaleri su uvjek bili zasticeni. a kad cemo vec o protekciji, vidim da ste zaboravili nedosudjen faul na tom istom messiju, nakon cega je maicon iz kontre dao gol na meaci, slaabo nesto pamcenje imate. i da, iako su interovi igraci bili oni koji su vise udarali u ove dvije tekme, barca je napravila veci broj faulova, sto sve govori.
Mottin crveni ni blizu cist. Simulacija i provociranje kartona, Motta se zagradio, ispruzio ruke, a nije isao pokretom ruke prema njemu ili laktom sto bi demonstriralo namjeru, nego se ovaj ''nasadio'' i lijepo odglumio, a to se vidi i po gore slici dok se valja, simulirajuci neki udarac i kriomice gleda sta ce izvuci ili ce njega pak na kraju kazniti za glumu sto je i trebao. Dobro je Motta i rekao, padavicari. Zato su i izgubili. Fizicka momcad i fizicka dominacija dodju do izrazaja. Pritisni Inter, on ce tebe pritisnuti jos vise, zna odgovoriti na takvo sto. Pritisni Barcelonu, pocet ce padati kao muhe i traziti protekciju. Savjetujem balet.
Zaledje Piquea je postojalo, milimetar, metar, nebitno. Gol neregularan. Faul na Messiju, lol, daj, molim te. Valjda je tolika klasa da mu treba svirati svaki kontakt radi te protekcije famozne. Izgleda cim primi loptu nemoguce mu je oduzeti bez da je faul. A da, zaboravih, jel Messi igrao uopce?
Pricaj sta hoces : takticki i fizicki demonstracija kako se treba igrati protiv Barcelone. Mourinho je jos jednom demonstrirao kako se to radi. Inter je svoje kuci dokazao kad je trebao napadati, stvarati sanse, stvorio je ih kudikamo vise od Barcelone u drugoj utakmici, mogao je vec tada rijesiti utakmicu u svoju korist sa nekih 4:1, 5:2 bez problema. U drugoj utakmici je cak s igracem manje u potpunosti otupio sterilnu i nedovoljno okomitu Barcelonu, ucinio fakticki bezopasnom, do samog finisa utakmice nista nisu napravili ni s igracem vise.
Mislim da se tu nema apsolutno sta dodati. Nemoj biti kao Valdes, kompletna Barcelona i ostali ''losi gubitnici'', nema ovdje prskalica za upaliti.
...Život za Široki...
-pogledaj pokret ruke motte. busquets jeste odglumio nkei tezi udarac. ali ovo je zuti karton koji je cist ko suza. mislim, ruka u lice, jos ruka ide dlanom prema licu, tako da ne vazi to da je samo slucajno zamahnuo prema licu.
zuti+zuti=crveni karton, ako me sjecanje dobro sluzi.
-to sto se mesija tice, faul mozda i nije bio. ali da je messi toliko zasticen kao sto ti govoris bio bi faul. bilo je povlacenja.
-ti kazes da je inter u prvoj tekmi mogao dati jos golova, mogla je i barca. barca je imala i vise sansi izmedju ostalog.
-da ne govorim o zabarskom cuvanju lopte jos od prve minute meca. onaj snajder nakon svakog duela ostane na travi. cezar kazu neki nezasluzeno dobio zuti karton. pa taj covjek je zadrzavao vrijeme u svakoj mogucoj situaciji, jos i u prvih 10 minuta utakmice.
-murinho je hvala bogu "veliki" u porazima.
-toliko od mene, ja takodjer mislim da je inter zasluzio finale. a zasluzila ga je i barca.
A i ti se raspravljaš da ovim hejterom iz lištice...ti još od njega dok se spuštaš na njegov nivo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bespredmetna je rasprava, radi se o potenciranju i glumi. On nije dobio zuti (da, znam), nego crveni, a ovaj je odglumio i sam je zasluzio karton zbog toga.Wolverine je napisao/la:
-pogledaj pokret ruke motte. busquets jeste odglumio nkei tezi udarac. ali ovo je zuti karton koji je cist ko suza. mislim, ruka u lice, jos ruka ide dlanom prema licu, tako da ne vazi to da je samo slucajno zamahnuo prema licu.
zuti+zuti=crveni karton, ako me sjecanje dobro sluzi.
Ti rece da je normalna stvar da bude zasticen, dakle treba mu suditi faulove nakon svakog kontakta jer je ''tako dobar''. Samo ide na ruku fizickih predispozicija i sindroma padavicara. Kao sto rekoh, stisnes tu momcad i takticki ubijes, oni ne mogu nista. Sad ces jos voditi i 'bitku' oko toga jel faul bio?-to sto se mesija tice, faul mozda i nije bio. ali da je messi toliko zasticen kao sto ti govoris bio bi faul. bilo je povlacenja.
Imala je polusansi, nekih izrazenih sansi bas i ne. Isto kad gledas sad statistiku utakmice rekao bi stvorili 50 prilika na utakmici i imali 20 opasnih udaraca na gol. Kad tamo, tri neke ciste prilike i to sa igracem vise. Sam Milito je mogao hattrick imati u prvom susretu. Tu su demonstrirali sta mogu kad moraju zabiti, a istodobno su zaustavili Barcelonu, u oba susreta. Jednostavna demonstracija takticke i fizicke nadmoci u ta dva susreta.-ti kazes da je inter u prvoj tekmi mogao dati jos golova, mogla je i barca. barca je imala i vise sansi izmedju ostalog.
-da ne govorim o zabarskom cuvanju lopte jos od prve minute meca. onaj snajder nakon svakog duela ostane na travi. cezar kazu neki nezasluzeno dobio zuti karton. pa taj covjek je zadrzavao vrijeme u svakoj mogucoj situaciji, jos i u prvih 10 minuta utakmice.
Ovo je vec presmijesno za komentirati. Na tome zahvali modernom nogometu. Od toga Barcelona, ni bilo koja druga momcad, izuzeta nije, niti bi u takvoj situaciji bila izuzeta. Uostalom, vec smo i o simuliranju i izvlacenju kartona gore pricali, ne vidim neku razliku osim u nacinu ostvarivanja svoga cilja, stoga.
Mourinho ne gubi, on nema razloga biti velik u porazima.-murinho je hvala bogu "veliki" u porazima.
Momcad koja sa igracem vise do samog kraja nije u stanju napraviti dvije ciste prilike ne zasluzuje nista. Prosle godine je zasluzila (necemo spominjati doduse Ovreboa ovaj put), ove godine ne.-toliko od mene, ja takodjer mislim da je inter zasluzio finale. a zasluzila ga je i barca.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
lol, hejterom. Ti si kralj. Receno apsolutno stoji. Vi romantizirajte koliko hocete, Barcelona nije pokazala ono sto se od nje ocekuje jer joj to momcad Intera nije dozvolila, zaustavila ju je skoro u potpunosti, odsjekla u potpunosti njenog najboljeg igraca koji je realno vise od pola one momcadi (sto se jasno odrazava i na rezultate Barcelone), takticki nadigrala, fizicki nadtrcala, kad je trebalo i nadigrala i bila efikasna, rijesila susret u svoju korist, i tu svaka prica prestaje. Ako vam je do ljepote igre, pogledajte prvu utakmicu u Milanu. Druga je bila preveliki ulog da bude ljepotica kola, narocito s aktivnim rezultatom, velikim rezultatom, i igracem manje. Doduse, samo to vidite jer vam je ''neemoguce'' da takva ''atomska momcad'' izgubi. U biti nije ni to problem, problem je sto je bila sterilna, totalno neokomita, i jedva da je stvorila cetiri-pet da valja sansi u 180 minuta, a primila tri gola.drop je napisao/la:A i ti se raspravljaš da ovim hejterom iz lištice...ti još od njega dok se spuštaš na njegov nivo.
To sto si ti, i slicni, nerealan pa nisi u stanju to prepoznati, priznati, i odati pocast momcadi koja se svojski pomucila i ostavila srce na terenu, je pak odlika ''hejterstva''.
Bolja momcad ide dalje. A prosto me zaboli za Barcelonu ili bilo koga da moram biti hejter.
...Život za Široki...
Koliko si samo ispisao postova slicnog sadržaja u vezi jedne jedine utakmice, koliko samo truda pa popljuješ Barcu i sve u vezi nje (njene igrace,trenera,njene uspjehe,njen stil igre)...ponavljaš se u postovima vec treci dan...fakticki jedno te isto pišeš.ŠB_Fidelis je napisao/la:lol, hejterom. Ti si kralj. Receno apsolutno stoji. Vi romantizirajte koliko hocete, Barcelona nije pokazala ono sto se od nje ocekuje jer joj to momcad Intera nije dozvolila, zaustavila ju je, kad je trebalo i nadigrala, i tu svaka prica prestaje. Ako vam je do ljepote igre, pogledajte prvu utakmicu u Milanu. Druga je bila preveliki ulog da bude ljepotica kola, narocito s aktivnim rezultatom, velikim rezultatom, i igracem manje. To sto si ti, i slicni, nerealan pa nisi u stanju to prepoznati, priznati, i odati pocast momcadi koja se svojski pomucila i ostavila srce na terenu, je pak odlika ''hejterstva''.drop je napisao/la:A i ti se raspravljaš da ovim hejterom iz lištice...ti još od njega dok se spuštaš na njegov nivo.
Bolja momcad ide dalje. A prosto me zaboli za Barcelonu ili bilo koga da moram biti hejter.
Zakljucak i dijagnoza : optereceni hejter
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Boze moj, kad vam nece u glavu, pa se kacite jedan po jedan, pa treba svakom pojedinacno.
To sto si ti izvukao da meni smeta Barcelona, njeni igraci, trener, uspjeh, stil igre, svaka cast.
Ne mogu spavati od njih, prljavi katalonski gadovi.
Aj molim te, k'o da ti je rijec o rodjenoj majci pa tu glumis neku povrijedjenost...
Napisao si bio veliku glupost, jedno ograniceno i subjektivno misljenje bazirano na ispraznoj statistici, isto kao da veze nemas o nogometu, o ulogu te utakmice, zbrojenom rezultatu iz dvije utakmice, i zasluzio si onakav post da ti se to jasno i spocituje i da do znanja, na koji naravno nisi imao argumentirani, suvisli odgovor osim misljenja ''boze hejtera'' jer te to vrijedja kao stanovnika Katalonije.
U tome je tvoj problem, bilo ti ''spusteno''.
A jedino sto je meni smetalo je bahacenje takvih pred utakmicu i najave njenih igraca da ce zgaziti momcad koja ih je nadigrala i zaustavila u prvom susretu, izdizanje na jedan ''visi nivo'' od ostatka, a nista fakticki ne naprave na kraju, te onakav tretman momcadi na svom stadionu i u Barceloni cime su bacili mrlju na VELIKO ime Barcelone. E zato mi je naravno drago sto su ''izgorili'', kao i vecini ostalih. To sto cu ja to direktno i ostro sve reci je moja stvar, napravio bi to bilo kojoj drugoj momcadi koja se tako ponasa.
Protiv Barcelone nemam nista, igra za oko vjerojatno i najljepsi nogomet na svijetu, ima i najboljeg igraca na svijetu, ali je fakticka cinjenica da ce ih prava, fizicki dominantna i takticki mocna momcad limitirati i pobijediti. To ako nekome nije lijepo, njegov problem, nek se preispita malo jel mu se isplati gledati danas nogomet, ili da uzme kasete u ruku pa prati neka minula doba.
Sad, to sto si nerealan pa to ne vidis ili shvacas tocno onako kako zelis i samo onako kako u svom uskom razmisljanju i mozes, boze moj, tvoj problem.
To sto si ti izvukao da meni smeta Barcelona, njeni igraci, trener, uspjeh, stil igre, svaka cast.
Napisao si bio veliku glupost, jedno ograniceno i subjektivno misljenje bazirano na ispraznoj statistici, isto kao da veze nemas o nogometu, o ulogu te utakmice, zbrojenom rezultatu iz dvije utakmice, i zasluzio si onakav post da ti se to jasno i spocituje i da do znanja, na koji naravno nisi imao argumentirani, suvisli odgovor osim misljenja ''boze hejtera'' jer te to vrijedja kao stanovnika Katalonije.
A jedino sto je meni smetalo je bahacenje takvih pred utakmicu i najave njenih igraca da ce zgaziti momcad koja ih je nadigrala i zaustavila u prvom susretu, izdizanje na jedan ''visi nivo'' od ostatka, a nista fakticki ne naprave na kraju, te onakav tretman momcadi na svom stadionu i u Barceloni cime su bacili mrlju na VELIKO ime Barcelone. E zato mi je naravno drago sto su ''izgorili'', kao i vecini ostalih. To sto cu ja to direktno i ostro sve reci je moja stvar, napravio bi to bilo kojoj drugoj momcadi koja se tako ponasa.
Protiv Barcelone nemam nista, igra za oko vjerojatno i najljepsi nogomet na svijetu, ima i najboljeg igraca na svijetu, ali je fakticka cinjenica da ce ih prava, fizicki dominantna i takticki mocna momcad limitirati i pobijediti. To ako nekome nije lijepo, njegov problem, nek se preispita malo jel mu se isplati gledati danas nogomet, ili da uzme kasete u ruku pa prati neka minula doba.
Sad, to sto si nerealan pa to ne vidis ili shvacas tocno onako kako zelis i samo onako kako u svom uskom razmisljanju i mozes, boze moj, tvoj problem.
...Život za Široki...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U finalu sam 100% uz Inter, mada njima to nista posebno ne znaci .. 
Samo pametno Jose da se digne dugo ocekivani trofej!
Samo pametno Jose da se digne dugo ocekivani trofej!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ko si ti da pljuješ o uspjesima Intera, kao da samo "svemoguca" Barca sa "vanzemaljcima" zna igrat fudbal.drop je napisao/la:Koliko si samo ispisao postova slicnog sadržaja u vezi jedne jedine utakmice, koliko samo truda pa popljuješ Barcu i sve u vezi nje (njene igrace,trenera,njene uspjehe,njen stil igre)...ponavljaš se u postovima vec treci dan...fakticki jedno te isto pišeš.ŠB_Fidelis je napisao/la:lol, hejterom. Ti si kralj. Receno apsolutno stoji. Vi romantizirajte koliko hocete, Barcelona nije pokazala ono sto se od nje ocekuje jer joj to momcad Intera nije dozvolila, zaustavila ju je, kad je trebalo i nadigrala, i tu svaka prica prestaje. Ako vam je do ljepote igre, pogledajte prvu utakmicu u Milanu. Druga je bila preveliki ulog da bude ljepotica kola, narocito s aktivnim rezultatom, velikim rezultatom, i igracem manje. To sto si ti, i slicni, nerealan pa nisi u stanju to prepoznati, priznati, i odati pocast momcadi koja se svojski pomucila i ostavila srce na terenu, je pak odlika ''hejterstva''.drop je napisao/la:A i ti se raspravljaš da ovim hejterom iz lištice...ti još od njega dok se spuštaš na njegov nivo.
Zakljucak i dijagnoza : optereceni hejterpecat i potpis...idemo dalje...next.
E pa, za informaciju, nekad se mora i branit, što vi niste odigrali ovako na Meazzi i izvukli dobar rezultat. Došli ste da igrate pravi fudbal, fudbal kakav nama odgovara i tako dokazali svoju hrabrost. E pa, jarane, danas se ne uzima u obzir kako igraš, kolko šuteva imaš i imaš li Messi-a. U obzir ulazi samo konačnirezultat iz dvije utakmice, a Inter ga je izvukao.
I možeš ti govorit o Mourinho koliko hoćeš, lik je jedan od najboljih, ako ne i najbolji.
Živio Jose
Pazza Inter amala!!
MA pisite Grande Jose i slicno koliko hocete, Bayern osvaja LP, jednostavno kvalitetnija, iskusnija, jaca, bolja, spremnija ekipa.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Eh, da malo rezimiramo:semafresh je napisao/la:MA pisite Grande Jose i slicno koliko hocete, Bayern osvaja LP, jednostavno kvalitetnija, iskusnija, jaca, bolja, spremnija ekipa.
1. kvalitetnija - prvo se treba pogledati kompletan tim i reći ko je kompletniji, ako Bayern ima Robbena koji je u sjajnoj formi i jednim potezom može odlučiti utakmicu, to se moglo reći i za Messi-a, pa šta smo više od njega vidjeli nego ona 2-3 šuta u obje tekme, od kojih je samo jedan bio kvalitetan. Pored toga, Bayernu u odbrani igraju, po meni, nekako nepouzdani igrači,jer, kad su igrali protiv Fiorentine, napravili su veliki broj grešaka.
2. iskusnija - u nekim segmentima možda i jesu iskusniji, ali smo kompletno podjednaki, ako Inter nije možda u blagoj prednosti
3. jača - treba pogledati sastave, cijene igrača, forme igrača i onda to zaključiti
4. bolja - isti odgovor kao i na jača
5. spremnija ekipa - do kraja sezone ostale su 2 tekme u bundes ligi i 3 u Serie A, a oba tima ganjaju titulu. tako da, ako je osvoje Bayern je možda u maloj prednosti jer igra 2 a Inter 3 tekme, ali to ništa ne mora značiti, jer je po meni, moral mnogo, mnogo bitniji
I na kraju, ne kažem da je nemoguće da Bayern osvoji titulu, ali dajem prednost Interu
Pazza Inter amala!!
Dobro, postujem svacije misljenje i stav, tvoj post je realan, al ja ipak dajem vise sansi Bayernu 
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- moustapha
- Kontakt:
Ne moze biti tacno da je Bayern iskusnija ekipa kada ima igraca koji igraju svoju debitantsku sezonu. Prije svih Muller, Badstuber, pa i Contento, koji bi mogao vrlo lahko zaigrati u slucaju da Badstuber bude na poziciji stopera.semafresh je napisao/la:MA pisite Grande Jose i slicno koliko hocete, Bayern osvaja LP, jednostavno kvalitetnija, iskusnija, jaca, bolja, spremnija ekipa.
U Interu koliko znam nema ovakvih igraca, a pogotovo onih od kojih se ocekuje da zaigraju u finalu.
Zaneti, Lucio, Samuel, Stankovic, Eto'o imaju dvije-tri hiljade utakmica u nogama.
Bez obzira na sve, mislim da ima Bayern sansu u ovom finalu. Sve ostale prognoze je nezahvalno davati.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.