Beduin je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Ljudi pomirite se vec jednom, roster je ograničen na borbu za EL bez obzira ko trenutno igra u prvih 11, koja formacija i koji trener..
Ne osporavamo mi los kadar, ali osim Intera, Napolija i Juveta ostali nisu nista bolji od nas. Mi smo sinoc sami sebe pobijedili, kod vodstva smo upropastili nekoliko prilika i onda je stigla kazna. Piatek je usrao sve svojim promasajima.
Roma sa Veretutom i Cristanteom u sredini ne moze biti ozbiljna ekipa, a jos kad vidis Kalinica u napadu sve ti je jasno.
Mi sa druge strane nemamo zamjene Piateku sto je glupost epskih razmjera ove uprave i trenera. A rijesio si se 2 napadaca sto je krajnje neozbiljno.
A ocigledno da su bolji prijatelju, Roma, Lazio, Atalanta.. Mozda nemaju na papiru jaču ekipu ali definitivno imaju igru, borbu zalaganje i ono što je najvažnije u stanju su zaprijetiti protivniku, uvezati više od 3 precizna dodavanja, izvuci poneku kontru itd.. Po mom mišljenju sledeće igrače moraš izbaciti a dovesti bar JEDNU klasu iznad da bih se uključio u borbu za LP:
SUSO, HAKAN, KESSIE, BONAVETURA, CONTI, CALABRIA, MUSAKIO, RODRIGEZ, BIGLIA, KRUNIC.
Ovi što nisu na spisku mogu biti samo ZAMJENE novim igračima, ni u kom slučaju starteri.
Pjontek , Leoa, Rebić (sta znam, u ovom sad milanu on mi djeluje kao neko ko jedini moze povuci kontru ili probiti po krilu) + 2 KVALITETNA napadača
Paketa, Benaser + 5 KVALITETNIH VEZNIH
Romanogli, Hernadez + 4 KVALITETNA odbrambena
Helem, potrebno je 11 novih igrača, uz uslov da su klasa više u odnosno na ove pobrojane da bih tim kakav je Milan krenuo starim stazama.