AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 26 sep 2019, 23:12

Blokiras ih kao sto su i oni tebe pa neces morati citati :D

Vise je razloga sto je ovako kako jeste od trenera do igraca plus Maldini/Boban svi snose odgovornost. Valjda se svi dozovu i nadju pravi put.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 sep 2019, 23:17

Jest uzasno ali sad svakome mozemo naci manu,od trenera do svakog igraca. To je zato jer nam nista ne ide kako treba. Treba malo ohladiti glavu.
Nije trener kriv prvo sto Piatek fuli citav gol kad se lomi tekma na asistenciju Romagnolija,pogotovo ne za ono na kraju kad pogadja golmana na praznom golu bukvalno. Piatek je loš skroz ove sezone,nijedan aspekt igre nema da mozes reci e u tome je dobar.
Znamo kakav je Milan klub i tesko da ce odmah Gpu uruciti otkaz,kod nas obicno idu neki ultimatumi pa onda otkaz.
Tuzno je ovo sve s nama ali sreca nam pa smo vec navikli. Ja se vise i ne nerviram,nema potrebe.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 26 sep 2019, 23:21

Kad nakon 5 kola nemaš volje da više gledaš.

Laku noć.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 sep 2019, 23:22

shevchet je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA, ja se gasim sa ovog foruma definitivno! :puke: :puke:

Pozdrav normalnim momcima i ovim forumašima, koji znaju nešto o Milanu, o fudbalu uopšte, nemojte zamjeriti ako sam nekad bio grub na riječima, jer ovim "stručnjacima" ne možeš ni tako objasniti!

Ne mogu više čitati ove znalce ovdje, zgadio mi se život kako ljudi serendaju na usta, koji su fudbal u životu uglavnom na PES-u igrali, ali sve živo znaju, od taktike, fizičke pripreme, organizacije kluba, transfera, scouting-a, ma nema područja gdje se ne razumiju!
:rol: :rol: :rol:

Još jednom, pozdrav realnim momcima koji i znaju nešto o fudbalu, a ovima "stručnjacima", savjetujem da se ne sramote i da počnu pratiti kriket! :guz: :salut:
Nemoj Shevchet ici matere ti, imas stvarno kvalitetne postove, slazem se sa vecinom postova al moramo shvatiti da od velikog Milana nije sem historije ostalo vise nista, i odmah ce ti biti lakse, kakva uprava takvi igraci i treneri, takav klub, takvi rezultati....nije trener kriv sto je slucajnim izborom trener Milana nije on kriv sto su ga idioti poput Maldinija i Bobana izabrali a za njih dvojicu strucnjaka rijeci nemam, sto god su uradili uradili su pogresno, cak i odluka da otjeraju Gatusa se ispostavila pogresna....a sastav to je prica za sebe sam Donnarume i kapitena niko vise nije vrijedan spomena, tako kad sve saberes i oduzmes dobijes ovakav Milan prosjecan tim serije a..
Sa tobom se ne slazem samo kod ovog malog Benasera, nije neka klasa od igraca al je boli od Biglije definitivno u svim segmentima....
Lijep pozdrav i ostani sa nama....
Forza Milan

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 sep 2019, 23:23

Giampaolo nije kriv što Pjontek fula dvije stopostotne šanse, što Kessie nema fudbalske inteligencije pa udara loptu k'o da bokserska vreća, ali kriv je što smo mjesec dana čekali da izvede neku naznaku normalne prve postave sa novim pojačanjima kao starterima.

I određeni momenti dobre igre, stvaranje šansi, nije to plod slučajnosti ili toga što su nakon tri dana naučili igrati, nego zato što su određeni igrači tipa Benasera ili Thea donijeli jedan instant individualni kvalitet što se moglo vidjeti večeras.

Bilo je također par situacija koje su se mogle bolje rješavati neke kontre i polukontre, al' normalno da će dolaziti do nesporazuma kad su novi igrači neuigrani, kada su nama igrali mrtvi Samu, Borini, Biglia, dok su Benaser, Leo i ostali grijali klupu. To je isto direktna odgovornost trenera.

Na sve to, opet uspiješ izgubiti utakmicu, praviš katastrofalne izmjene, čuj guraš Jacka koji godinu dana nije igrao fudbal, izbacuješ Benasera, ostavljaš po ko zna koji put nevidljivog Susa.

Znači Borini, Suso, Samu, Calabrija, Rodriguez, pa i Hakan, već odmah smo svi vidjeli da nije to to i da bi ovi igrači trebali biti na klupi. Prošlo je znači pet kola, ovaj je tek donekle nadošao u vezi ovih igrača, a još uvijek su bar pola njih sigurni starteri. On dok pohvata neke stvari, biće prekasno, i za njega i za Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 sep 2019, 23:29

Pa ovaj majke mi nije normalan :tokralju:

Ovaj neće odustati od njega ni po cijenu otkaza.

Giampaolo to Sky: "I really liked Suso this evening, he was collaborative and worked well both on and off the ball."
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 26 sep 2019, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 26 sep 2019, 23:30

Ne pišem puno...nema se nažalost šta. Samo da se dodam da znate da nas ima još u ovoj tuzi i patnji...

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 26 sep 2019, 23:36

shevchet je napisao/la:Šta ljudi ovdje sve napišete, pa to je čudo jedno, nekad se pitam svega mi, jel' ovo pišu dječurlija od 18-20 godina ili neko čije je znanje o fudbalu jako skromno... :crazy:

Uozbiljite ba malo temu! :x

TRAŽILI STE NEKI DA PROMIJENI TRENER FORMACIJU, NEKI DA MIJENJA IGRAČE U PRVIH 11 I SAD KAD TO URADI, A BUDE ISTI KARDAN OD EKIPE, ONDA JE OVA PRIČA NISU IMALI VREMENA DA SE UIGRAJU, TREBAO JE PRIJE, OPET KRIV TRENER, BLA, BLA...
:puke: :puke: :puke:

Znači da ne vjeruješ kakve se besmislice pišu!
Milion trenera i milion kombinacija bi vi probali, svako ima neku svoju formaciju, svako bi druge igrače mijenjao a koga god da stavi isti kardan bude!!!!!

Nije dobar bio Mont, nije dobar bio Rino, nije dobar bio Miha, nije Brocchi, nije sad GP!
Čak nije ni Allegri valjao, sjećam se kad ga je 90% "navijača" tjeralo iz kluba...
Znači svi ne valjaju, a uvijek imamo ekipu za LP!

Samo debil ne bi shvatio, da mi imamo problem u klubu, kao neka bolest da se uvukla u klub a niko ne liječi to!!!!! Tu je problem!
Isti problem ima i Manchester United, oni su potrošili 5 puta više love od nas a smijurija od kluba, sastaviti se ne mogu sa loptom a toliku lovu bacili, mislim u 2 sezone preko milijardu KM!

Halo, kao što neko već reče, potencijal ove ekipe je realno borba za EL, ja sam rekao 6-7 mjesto još prije 2 mjeseca i to ko ne vidi, bolje mu da se okani fudbala i neka gleda kriket! :!:

DA CITIRAM SAM SEBE, EVO ŠTIVO ZA OVE "STRUČNJAKE" KOJE JE NAPISANO NAKON ONE UTAKMICE, GDJE STE TRAŽILI PROMJENE U EKIPI!
PROČITAJTE PAR PUTA, MOŽDA I SKONTATE, MADA SUMNJAM...

@ memaga

Hvala ti brate na tim riječima, ali fakat nemam živce za čitati baljezgotine od nadobudnih likova, koji još usput pljuju ovdje sve forumaše koji znaju šta pričaju i prave debile od istih, a u stvari su samo oni ti koji su debili- valjda neki kompleks manje vrijednosti!
Sjećam se kada su tebe pljuvali i laprdali, očito zato što znaš o čemu pričaš, pa te "stručnjaci" uzeli na zub...

Evo u ovom postu iznad sam sve objasnio, ko razumije, sve je sa ovim postom shvatio!

P.S. Biglia je cirkus brate, to vidi i dijete, zato Benna i izgleda neki upgrade u odnosu na njega, a u suštini je lik mrtvi prosjek, kao i 90% ovih panjeva, koji ne zaslužuju nositi sveti dres, pa taman kad bi ispali iz lige!

Pozdrav i živ bio buraz!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 sep 2019, 23:40

Raonffa je napisao/la:Giampaolo nije kriv što Pjontek fula dvije stopostotne šanse, što Kessie nema fudbalske inteligencije pa udara loptu k'o da bokserska vreća, ali kriv je što smo mjesec dana čekali da izvede neku naznaku normalne prve postave sa novim pojačanjima kao starterima.

I određeni momenti dobre igre, stvaranje šansi, nije to plod slučajnosti ili toga što su nakon tri dana naučili igrati, nego zato što su određeni igrači tipa Benasera ili Thea donijeli jedan instant individualni kvalitet što se moglo vidjeti večeras.

Bilo je također par situacija koje su se mogle bolje rješavati neke kontre i polukontre, al' normalno da će dolaziti do nesporazuma kad su novi igrači neuigrani, kada su nama igrali mrtvi Samu, Borini, Biglia, dok su Benaser, Leo i ostali grijali klupu. To je isto direktna odgovornost trenera.

Na sve to, opet uspiješ izgubiti utakmicu, praviš katastrofalne izmjene, čuj guraš Jacka koji godinu dana nije igrao fudbal, izbacuješ Benasera, ostavljaš po ko zna koji put nevidljivog Susa.

Znači Borini, Suso, Samu, Calabrija, Rodriguez, pa i Hakan, već odmah smo svi vidjeli da nije to to i da bi ovi igrači trebali biti na klupi. Prošlo je znači pet kola, ovaj je tek donekle nadošao u vezi ovih igrača, a još uvijek su bar pola njih sigurni starteri. On dok pohvata neke stvari, biće prekasno, i za njega i za Milan.
Naravno druze da nije kriv, njemu se ukazala prilika da vodi Milan sto ne pokusati ha ja, eh sad drugi par carapa kako ce on voditi Milan to je sasvim nebitno ( on je **** od trenera )...Sad da se npr.Musemicu pruzi prilika voditi milan ne bi je sigurno odbio ( nemam nista protiv Musemica, prvi mi je pao na pamet ) a pitanje je kako bi vodio, tako isto i ovaj idiot od trenera...Boban i Maldini zajedno sa svom upravom su ocajan posao napravili....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 sep 2019, 00:39

Bolje večeras nego prva 4 kola, zahvaljujući
I) ranom penalu, lakše se disalo, Toro se otvorio
II) postava; Theo>>>RR, Bennacer>Biglia, Leao u napadu
III) Toro 3.tekma u nizu bez šuta u 1.pol

Kessie može biti odličan u ulozi razbijača, sjeci akciju i dodaj najbližem igraču, poput birvaktile Gattusa. Čim se priključi napadu on postaje igrač za Bologne i sl. Njemu treba zabraniti da prilazi max 35m od protivničkog gola, te max 2 dodira s loptom u nogama.

Kad smo već na dodirima, Hakan i Suso, brže se rješvati lopte, ubrzat protok lopte, pojačat tempo. Turčin je prevara od igrača, zadržava mjesto jer radi puno, pokriva dosta terena, ali ovo je fudbal, po tome smo mogli i Amela Tuku dovesti... U Milanu nije nikad lošiji igrač nosio #10, turčin je nadmašio drugog levata #10, Hondu. Izveo je 300 prekida, učinak nula.

Suso, koliko loš bio, jedini igrač, uz Gigioa (večeras loš), Thea, Romagnolia, te Piateka/Paquete u formi, koji donosi neku razliku. Piatek = Pippo, ali je totalno van forme, izgubio je svoj killer finish.

Šteta, sve u svemu nije do trenera večeras. Nije GP kriv što Piatek & Kessie nisu u stanju zabit gol sa 5m.

14 ekipa je dalo, ili ravno duplo, ili više nego duplo golova od Milana, za to trener svakako snosi krivicu. 2 od 3 gola su iz penala, dakle samo jedan gol iz otvorene igre u 5 kola, od kojih 4 slabe/van forme ekipe.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 sep 2019, 07:43

Znaci sinoc nakon promasaja zicera trebao je vaditi Piateka, ali onda sto neko napisa skontas da su debili prodali oba napadaca, ali opet trebao je krenuti s Rebricem u sredini...nadam se otkazu Misteru, jer je to produzenje agonije, jer iducu protiv Fiorentine nece dobiti 1000%

Ja stavano nemam snage da pisem uvijek iste stvari vec 6 godina unazad...umjeyto da razmisljaju o izgradnji stadiona bolje da razmisljaju o prodaji kluba nekome normlanom i bogatom po mogucnosti :kralj:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 08:36

Piateka vec u januaru probati trejdovati za Belotija, dati im i Susa ako treba pride. Bicemo odmah jaci. Piatek je grohnuo totalno, van 16 lik ne postoji, a sad ima blokadu i unutar 16m. Bojim se da i on i Paqueta su promasaj cisti.

A tek Rebic, hahaha. Meni on lici na neku ubrzanu verziju Duljevica. Al je presmijesan brate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 27 sep 2019, 10:16

Pazi da te odredjeni forumski doktori ne prozovu nacionalistom. Gdje ces ovdje kritikovati hrvate...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 sep 2019, 10:52

Rino, vrati seeeee :pray:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 27 sep 2019, 10:59

Neko moje skromno misljenje je da bi nam samo Spaleti kao trener mogao pomoci, a to vracanje na staro sa Gatusom bojim se da ne bi izaslo na dobro.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 11:45

koraj je napisao/la:Pazi da te odredjeni forumski doktori ne prozovu nacionalistom. Gdje ces ovdje kritikovati hrvate...
Ma neka oni iznose svoje misljenje (osim onog forumskog klovna sa svojim ismijavanjem svakoga ko ne misli kao on, trag mu se zameo, prvi put na nasoj temi da je neko nekome psovao porodicu i sve ostalo), ali Rebic je kesa od igraca kao ovakav. On i u reprezentaciji ne radi nista posebno, ima brzinu i to je sve. Uz kvalitetne igrace i njegova brzina dobro dodje, ali u ovom Milanu tesko da on moze nesto napraviti. Onaj njegov karakteristican trk lijevo, desno, lijevo, pa ne zna gdje bi onda sa zabijenom glavom u zemlju, nasmijao me par puta.

Ne zna covjek u toku meca jel' igras 433 ili 4312, Suso spava na desnom krilu i njegovi prodori su procitani vise, a sa druge strane si na pripremama uigracao Bonu iza 2 napadaca i sasvim solidan je bio, da bi onda vrli trener izbacio agilnog Leaoa, umjesto Susa da izvede i stavi Bonu kao AMF. Pa cak mozes ga i staviti na LCM, a Hakana prekomandovati na to mjesto iza napadaca. Ali jok, Suso ga je impresionirao svojom izvedbom sinoc.

Desna strana je ocajna, taman kad si ubacio Benacera i Thea i igras brze, desna strana nam mrtva sa Musakom, Calabriom i Susom (Kessie tu pomaze, ali njegov grijeh je previse vremena u fazi napada). Sto neko napisa, Konti barem zna u napadu ubaciti loptu u 16m, dok Calabria ni to ne zna. I Duarte se mora isprobati, ili Gabia, jer i sinoc oba gola su na Musakiovoj strani pala.

Vrijeme je da trener brze uvidja neke ocite stvari ili ode sve ovo u qurac. Razumijem da ne mozes cijeli tim promijeniti odjednom i ocekivati instant rezultat, ali kao trener valjda pratis rad na treningu, odigravanje utakmice, odgledas reprizu utakmice i analiziras svoje igrace, vidis kako su centrirali ti igraci lopte u 16erac, kretnju igraca, kako se postavlja odbrana i preko koga primas golove i jos milion stvari za koje si placen da radis. Nece moj otac doci i raditi to za GP-a, niti ovaj treba da kopa oko stadiona, iscrtava linje po terenu ili zalije travu, samo treba da analizira svoj j3beni tim i uigrava ga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 27 sep 2019, 12:04

Pa covjek ne zadovoljan igrom. Kaze da je ovo najbolji Milan otkad je on trener. Samo, haman, nismo imali srece..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 sep 2019, 12:18

Ne znam jesmo li gledali istu tekmu :D

Kod oba gola Bennancer se boji uci u duel i lagano trckara bez ikakve namjere da nesto napravi.
Pogotovo kod drugog gola gdje zastaje pomalo :lol:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 sep 2019, 12:26

Pa nažalost nije daleko od istine. Igra jest najbolja (daleko od željene) otkad je na klupi Giampaolo, samo da je drugi gol dat na vrijeme drugačiji bi ishod na kraju bio, siguran sam.. Samo je problem što Piatek, Hakan, Kessie ne mogu bazen pogodit, to je druga stvar. Piateka kao da je neko prokleo kako su mu dali devetku, to je nevjerovatno.

Svi kolektivno kod Pape u Vatikan pa možda i krene nekako :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 sep 2019, 12:37

Ljudi pomirite se vec jednom, roster je ograničen na borbu za EL bez obzira ko trenutno igra u prvih 11, koja formacija i koji trener..
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 3 gosta.