Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Uzivaj u LE i redovno uzimaj terapiju, nemoj preskakati jer vidis na danasnjem primjeru kako ti ne bude od toga dobro. Mentalno zdravlje je sine moj najprece, kad ga jednom upropastis ne moze se vratiti, zato se nemoj sekirati previse oko Juventusa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovaj nekome priča o mentalnom zdravlju, a frajer nije dobar u glavu nikako, čak nema ni one dobre dane gdje je bar malo normalan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najveca satisfakcija od svega je sto se za moj post zalijepi svaki zatucani seljacic na forumu. 

- Beduin
- Kontakt:
Evo ga poceo i iskustva nam prenositi po forumu. 
Matori, da te nema mi bismo manje cijenili nasu psihu, al vidim 40mg Paroxetina te odradilo pa ko dobrica savjete dijelis.
Prihvati se ti te pratljace i pomozi u mahali sa mlacenjem odjece, ne mlati ovdje nama gluposti o akadekijama bolan, bolan...
Prihvati se ti te pratljace i pomozi u mahali sa mlacenjem odjece, ne mlati ovdje nama gluposti o akadekijama bolan, bolan...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sine, jos ces ti stosta nauciti od mene. Vama, antropoloski nedovrsenim uzgajivacima bubuljica, uvijek mogu profesor da budem iz svake zivotne sfere. Vas pokrecu mrznja i kompleksi, a u posljednje vrijeme Juventus vam mnogo boli stvara. Tako da, jos neko vrijeme mozete da kmecite i da lajete samo, jer samo to je preostalo.
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima zivotna sfero, nisam te prepozn'o. Rekoh ja odradio ga Paroxetin. 

Zibje mister akademija.
Zibje mister akademija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Nema od gledanja nista carko. Vi je gledate stalno ali nikako klempo nece u vitrine, paucina se uhvatila ima vec i prezadugo ali nejse.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 dec 2020, 08:03Navijaci Milana zezaju nekog za Ligu Prvaka, koju nisu vidjeli 10 godina![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidim, aktivirali se i sipmatizeri drugog milanskog kluba...sasvim zasluzeno...krenulo ih u zadnje vrijeme...samo, lopta je okrugla..
Nakon 9 godina, svaki mali iskorak ih obraduje, kao paketici od djeda mraza, a sezona je u toku..
"Vama, antropoloski nedovrsenim uzgajivacima bubuljica"...
Ovo se treba staviti u potpis...svaki dan par vaspitnih od Gigija..postaje tradicija...
Nakon 9 godina, svaki mali iskorak ih obraduje, kao paketici od djeda mraza, a sezona je u toku..

"Vama, antropoloski nedovrsenim uzgajivacima bubuljica"...

Ovo se treba staviti u potpis...svaki dan par vaspitnih od Gigija..postaje tradicija...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
On je smijesan samo sebi i slicnim njemu. 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Isto djeca, niste smiješni ni jedni ni drugi ni treći. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Al najjace je to sto kad dirnes jednog crno crvenog, prvo se prikljuci jos neki, pa onda dodju i crno plavi guzni haveri da lijece njihove rektalne oziljke po principu ljubim da prodje.
Majorizacija Juvkana i na forumu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nekad 2011-13 je bio popularan naziv čopor za Juventine. Nekad bilo. Lijepa vremena sa @sissokom, bianconeriem itd.
Sad imamo nove nade u drugim bojama.

Inače:
Dokaz da Morata sudiji nije ništa ružno rekao. Dapače, siguran sam da i tu jednu nije trebao dobiti, ali je bilo 'nemojte poništavati crveni da se ne bi pokazalo da FIGC nije u pravu'.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kad se mogu ocekivati navijaci u italiji,imal o tome ikakave price?
Za sada englezi jedini koji su poceli sa povratkom navijaca
Za sada englezi jedini koji su poceli sa povratkom navijaca
ma nema od toga nista dok ne stigne vakcina
a i kad stigne, tad ce delegati ograniciti kapacitet
vjerovatno cemo za nekih tri godine gledati stadione u full kapacitetu
a i kad stigne, tad ce delegati ograniciti kapacitet
vjerovatno cemo za nekih tri godine gledati stadione u full kapacitetu
Ma puno je Chingi 3 godine,vakcina u EU dolazi.vec u prvim danima januara tako da je ocekujem da ce poceti ubrzo sa popustanjem mjera i vracanjem u normalizaciju. Jer ovo vise nije normalno,popucacemo svi kolektivno
Priznaj da pitaš hoće li biti publike na san siru kad se bude scudetto dizao u zrak.
#MaxOUT
#MaxOUT
I sad ste čopor, samo ste se ubezobrazili za ovih sedam godina pa spinujetePogba je napisao/la: ↑11 dec 2020, 20:29Nekad 2011-13 je bio popularan naziv čopor za Juventine. Nekad bilo. Lijepa vremena sa @sissokom, bianconeriem itd.
Sad imamo nove nade u drugim bojama.![]()
Inače:
Dokaz da Morata sudiji nije ništa ružno rekao. Dapače, siguran sam da i tu jednu nije trebao dobiti, ali je bilo 'nemojte poništavati crveni da se ne bi pokazalo da FIGC nije u pravu'.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma beze sam lupio broj, poenta je da me od debila nista ne moze iznenaditi
vidjeces da ce ograniti kapacitet kad stigne vakcina
Ne bih rekao jer ne osjecam se clanom, a i inače sam zagovornik individualizma. Zato sam sam u bitkama primijetit ces.

Uz to, postoji razdor kod Juventina gdje imamo članove koji da budem blag imaju određene probleme i koji nas sramote i od kojih se ja ograđujem.

Ostali su nezainteresovani jer su ove bitke već viđene, takav sam i sam. Tu i tamo imam potrebu odgovoriti jednoj maloj grupici srednjoškolaca (a veća vjerovatnoća je da su odrasli, ali ostali sa srednjoškolskim mozgom što je porazno), ali ove ostale teme su deja vu u koje ne treba ulaziti.
Dakle, slab je taj čopor, tačnije ne vidim da postoji. Novi vjetrovi pušu. Ali ne liče na oluju.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.