FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
... obećavam ti brate, prestat ću se sjećat tek kad zadnja suza padne, kad zadnja zora svane i pogledam opčinjen, u beskraj, i tamo vidim tvoga smijeha obrise...
RIP Vedran Puljić
RIP Vedran Puljić
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
ahahaha PA POLICIJSKI metak je pogodio Zadru nesretnice! procitaj izvjestaj vjestaka ....Sportfanatik je napisao/la:I ja želim da se istina sazna, ko je pucao u Željka Zadru?samocelik je napisao/la:Sve što želim je samo da se ISTINA I PRAVDA zadovolje! Vedrane počivaj u miru! Zaboravit i oprostit nikad nećemo! Robijaši Zenica.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A ovaj Zeljko mu je otac? Sta mu je bilo sa bratom? Igor meni se cini, zar nije i on sebi nesto?
Pocivaj u miru Vedrane!
Pocivaj u miru Vedrane!
Celik!3,2,2.
Težak dan danas.....
Sutra nas očekuje još jedno iskušenje, kako ostvariti povoljan rezultat protiv protivnika koji je u naletu. Možda je vrijeme da im mi baš prekinemo taj njihov sjajni period. Igrači trebaju imati motiv više da nas obraduju u ove tužne dane.
Da li će biti prenos na MojaTV?
Sutra nas očekuje još jedno iskušenje, kako ostvariti povoljan rezultat protiv protivnika koji je u naletu. Možda je vrijeme da im mi baš prekinemo taj njihov sjajni period. Igrači trebaju imati motiv više da nas obraduju u ove tužne dane.
Da li će biti prenos na MojaTV?
- Evolution87
- Kontakt:
hoće.
Samo pobjeda dolazi u obzir!
Samo pobjeda dolazi u obzir!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hilmo je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:1985-2009
UBICE IZ LIŠTICE PRAVDA STIĆI ĆE, NAŠA BRAĆA SVE IZDRŽAT ĆE, HORDE SU NAJJAČE, BILE I OSTAT ĆE !!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
MaiBlajdri je napisao/la:Ne, uopce nije HR prica, to ti je cinjenica, putuj po zapadu kao huligan, pa bus videl. Smece, skovac, tako te glediju, a vi to jeste, sami kazete da ste huligani, a to ima cijenu.High je napisao/la:Mani nas se te prohrvatske priče.
promijrni dilera pa bus videl kak ce ti biti dobro
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
FK Sarajevo u okviru 11. kola BHT Premijer lige gostuje u subotu u Gradačcu. U dvoboju sa Zvijezdom izabranici Husrefa Musemića igrat će u dresovima u kojima dominira crna boja. Na taj način igrači Bordo tima obilježit će četvrtu godišnjicu smrti navijača Vedrana Puljića
Mozda cekaju da vide kako ce se rezultati poklopiti ako sutra zijanimo mogli bi nam i dati tri bobeApelaciona komisija NSBiH na današnjoj sjednici nije donijela odluku o ishodu susreta Sarajevo - Borac na osnovu žalbe ekipe sa Koševa, potvrdio nam je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.Nova sjednica je zakazana za 9. oktobar, a članovi komisije će do tada razmotriti dokaze koje su im predočili čelnici FK Sarajevo. Članovi pravnog odjela Bordo tima su nedavno izjavili kako se izjave delegata susreta i zvanični zapisnik MUP-a KS ne poklapaju.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smetljaru jedan! Nigdje u svijetu ne pucaju po navijačima. Šta ti znaš šta je zapad!? Ne miješaj Lišticu (gdje čovjek uredno uzme pucu od drota da zapuca po raji pa mu je vrati, ode u zatvor pa se išeta) koja je divlji zapad sa zapadom.gavran je napisao/la:MaiBlajdri je napisao/la:Ne, uopce nije HR prica, to ti je cinjenica, putuj po zapadu kao huligan, pa bus videl. Smece, skovac, tako te glediju, a vi to jeste, sami kazete da ste huligani, a to ima cijenu.High je napisao/la:Mani nas se te prohrvatske priče.
promijrni dilera pa bus videl kak ce ti biti dobro
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Da se razumijemo, nije samo Knezovic (kojem zelim sve najgore) pucao po nama. Vise policajaca je hladno i opusteno iz pistolja pucalo i u vazduh ali i pravo po nama.Ja sam cak i uvjeren, a bio sam dole taj nesretni dan, da je Vedran bas ubijen od strane policije, a ne od Knezovica kako se pokusalo prestaviti.
Pored pokojnog Vedrana koji je pogodjen u glavu, bilo je jos i 9 momaka koji su pogodjeni metcima, od cega 2 koja su bila i u teskom stanju, a jednom su se bas borili za zivot u bolnici u Mostaru. Taj momak je pogodjen u prsa i imao je velika krvarenja u plucnom krilu. Jako je malo falilo da tragicni epilog tog dana budu dvojica ubijenih.
Ne nasjedajte na provokacije pojedinaca niti na pokusaje lazi vezano za taj tragicni dan.
Pocivaj u miru brate nas.
Pored pokojnog Vedrana koji je pogodjen u glavu, bilo je jos i 9 momaka koji su pogodjeni metcima, od cega 2 koja su bila i u teskom stanju, a jednom su se bas borili za zivot u bolnici u Mostaru. Taj momak je pogodjen u prsa i imao je velika krvarenja u plucnom krilu. Jako je malo falilo da tragicni epilog tog dana budu dvojica ubijenih.
Ne nasjedajte na provokacije pojedinaca niti na pokusaje lazi vezano za taj tragicni dan.
Pocivaj u miru brate nas.
http://myemail.constantcontact.com/Card ... Gj0sJmmwPM" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
- Evolution87
- Kontakt:
Rahmet ti dusi Admire!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,