pa zasto
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
2/XJanez je napisao/la:I ja gledam onaj tiket baš brate četiri prelaza EL da pogodi ono fkt nemoguće i to Zenita X/2DrustveniParazit je napisao/la:Kad vidim na stranici od Premiera šta sve ljudi pogađaju pitam se jesam li ja stvarno toliki baksuz.![]()
Valjda se moraš roditi sretan za ovu kladionicu i to je to.
Onaj drugi ili ima bruku para ili damu do poda, na dva ista uplatit po stoju, šta reći?! A za to se slažem, nek' svi dobijaju svaki dan.Janez je napisao/la:@DrustveniParazit
Da da pardon 2/X i onaj drugi gledam uplate 100 km liku dođe Napoli sa 2:0 na 2:2 i pogodi X odnosno Sevilla mu stigne 2:2 isto nakon preokreta stvarno moraš biti sretnik za onakve stvari. Ali kapa dole momcima i da redovno dobijaju šta drugo da im čovjek poželi.![]()
![]()
PS.
Gdje nam je brat @Nerminovic potrošio pare sinoć na žene i provod čujem kafane je jutros zatvarao u zoru, a kladionice po Norveškoj otvarao![]()
![]()
Šta misliš Ferer - Kolšiber manje od 20 gejmova?gonzales je napisao/la:Ljudi igrajte na breakove
Errani - Halep
Jooooj meča a ni centa na wwin-u roknuti ću seeeeeeeeee
Prije da će biti više, gledao sam Ferrera juče i nije nešto dominirao.SPY je napisao/la:Šta misliš Ferer - Kolšiber manje od 20 gejmova?gonzales je napisao/la:Ljudi igrajte na breakove
Errani - Halep
Jooooj meča a ni centa na wwin-u roknuti ću seeeeeeeeee
invincible1921 je napisao/la:
pa zasto
DrustveniParazit je napisao/la:Janez je napisao/la:@DrustveniParazit
Gdje nam je brat @Nerminovic potrošio pare sinoć na žene i provod čujem kafane je jutros zatvarao u zoru, a kladionice po Norveškoj otvarao![]()
![]()
A nije valjda @Nerminovic odmah sve potrošio, nisu male pare u pitanju.
Posto sam ja igrao Schalke koji mi je inace na crnoj listi nemoj bolje ni feninga stavljat na njihNerminovic je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Janez je napisao/la:@DrustveniParazit
![]()
A nije valjda @Nerminovic odmah sve potrošio, nisu male pare u pitanju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idem danas all-in na Schalke, mada cu baciti mozda 300 DKK jer imam osjecaj da ce Mainz primiti petardunece Nerko potrositi pare na gluposti
diplomatija je napisao/la:A državu ti jwbem, pa kud mi Bog ne dade da kliknem i uzmem 7 milja, od večeras cu da ih zaganjam pa sta bude, milju cu halaliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.