Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hoce babuku na bilinom polju.Tu sigurno ima prosek preko 1 gol po utakmici.Valjalo bi to sracunati koliko utakmica i golova ima postignutih na BP.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
22 dao na bilinom polju, nisam brojao od kolikoavenija je napisao/la:Hoce babuku na bilinom polju.Tu sigurno ima prosek preko 1 gol po utakmici.Valjalo bi to sracunati koliko utakmica i golova ima postignutih na BP.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U dvije sa Gibraltarom ima realnu sansu za barem 4-5 komada, mislim da je realno da bude imao 56-57, do kraja ovih kvala. Ibru ce stici na SvjetskomVirtu4l je napisao/la:Kad obori taj rekord imaće 53 gola i ući će u TOP10 najboljih strijelaca evropskih reprezentacija svih vremena
1. Ferenc Puskas 84
2. Miroslav Klose 71
3. Robbie Keane 68
4. Cristiano Ronaldo 66
5. Zlatan Ibrahimović 62
6. David Villa 59
7. Jan Koller 55
8. Joachim Streich 55
9. Wayne Rooney 53
10. Poul Nielsen / Jon Dahl Tomasson 52
11. Hakan Sukur 51
12. Thierry Henry 51
13. Robin van Persie 50
14. Edin Džeko 49
Vjerujem da će do kraja karijere prestići Zlatana i ući u TOP5.

Ustati na sami spomen Edin Džeko

INSTITUCIJA!
Protiv Belgije los kao i svi, protiv Kipra prvo poluvrijeme mrsavo...ali zato 2.poluvrijeme odigrano na vrhunskom nivou, pritom ne mislim samo na golove.
Protiv Belgije los kao i svi, protiv Kipra prvo poluvrijeme mrsavo...ali zato 2.poluvrijeme odigrano na vrhunskom nivou, pritom ne mislim samo na golove.
Moze Edin na iskustvo odigrati i sledece kvalifikacije i vjerujem sa skoro 35 da bi to bilo to...
Kada saberemo ove aktuelne, sledece kvalifikacije,i naravno sigurno 10-tak prijateljskih u naredne 3-4 godine,moze Edin postici jos 20-tak golova i primaci se samom vrhu.....
Sta reci....voljeli ga ili ne,jedan od najboljih napadaca evrope u zadnjih 15-tak godina...A nas,bosanac...budimo ponosni.
Kada saberemo ove aktuelne, sledece kvalifikacije,i naravno sigurno 10-tak prijateljskih u naredne 3-4 godine,moze Edin postici jos 20-tak golova i primaci se samom vrhu.....
Sta reci....voljeli ga ili ne,jedan od najboljih napadaca evrope u zadnjih 15-tak godina...A nas,bosanac...budimo ponosni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
https://www.facebook.com/officialasroma ... f=NEWSFEED
Izašao je ovaj video na Fejs stranici o top 5 asistencija ove sezone i EDIN DŽEKO JE U SVIH 5 TIMSKIH GOLOVA uključen
Izašao je ovaj video na Fejs stranici o top 5 asistencija ove sezone i EDIN DŽEKO JE U SVIH 5 TIMSKIH GOLOVA uključen

zenica159 je napisao/la:![]()
Odlicno napravljeno ali ima greska, fali mu jedan gol protiv Estonije, dao im je ukupno 4.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- provokatorII
- Kontakt:
Ja bih ipak spustio malo loptu, iako ne dam na Dzeku i kad odigra ocajno. Dzeko je protiv Kipra trebao zabiti tri gola minimum, prije ova dva. Dakle, jest dobar i koristan i kada nije u golgeterskoj formi, ali ne treba ga kovati u zvijezde cak i kada odigra prosjecno. Mislim da nasi reprezentativci citaju forume i komentare, i da im nisu potrebne medvjedje usluge, a glorifikovanje je medvjedja usluga. Rekao sam ranije da boljeg nismo imali i tesko da cemo imati, ali ovo sto pokazuje u 4-5 zadnjih utakmica nije onaj Edin na kojeg smo naviknuli. Vjerovatno nije toliko do njega koliko je do selektora i krivog postavljanja igre, ali opet kazem, mi moramo od nase reprezentacije kompletno, a pogotovo od kljucnih igraca uvijek zahtijevati vise.
- Nerminovic
- Kontakt:
Dobro su mu dosle ove utakmice sa Liechtensteinon

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Medikament
- Kontakt:
Ponasaj se momcino.Nerminovic je napisao/la:Dobro su mu dosle ove utakmice sa Liechtensteinon![]()

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ma koja 3 gola prije ova ? Nismo imali poštene šanse osim jedne Džekine prije gola.provokatorII je napisao/la:Ja bih ipak spustio malo loptu, iako ne dam na Dzeku i kad odigra ocajno. Dzeko je protiv Kipra trebao zabiti tri gola minimum, prije ova dva. Dakle, jest dobar i koristan i kada nije u golgeterskoj formi, ali ne treba ga kovati u zvijezde cak i kada odigra prosjecno. Mislim da nasi reprezentativci citaju forume i komentare, i da im nisu potrebne medvjedje usluge, a glorifikovanje je medvjedja usluga. Rekao sam ranije da boljeg nismo imali i tesko da cemo imati, ali ovo sto pokazuje u 4-5 zadnjih utakmica nije onaj Edin na kojeg smo naviknuli. Vjerovatno nije toliko do njega koliko je do selektora i krivog postavljanja igre, ali opet kazem, mi moramo od nase reprezentacije kompletno, a pogotovo od kljucnih igraca uvijek zahtijevati vise.
Bili bi dobar tandem Džeko i Ahmetović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Edin Džeko? Treba mu malo samopouzdanja, ali je oduvijek bio vrhunski napadač. Padovi i usponi su su dio karijere svih igrača, ali on je uvijek postizao pogotke. Roma ima igrače koji mogu poboljšati Džekinu igru, a tu je uvijek i Francesco Totti", istakao je Ancelotti.

Sta je ovo danas nista o njemu hajmo igra neigra uce nece uc dace go nece dat fulio puno sansi kloc igrac utakmice amra je kriva sta nas ocekuje od ovog danas ja zaboravi spaleti misu to spaleti kralju dzeko u prvih 11 dzeko na klupi.Nesto od ovog mora bit.
-
- Kontakt:
Igra u prvih 11Alipasino je napisao/la:Sta je ovo danas nista o njemu hajmo igra neigra uce nece uc dace go nece dat fulio puno sansi kloc igrac utakmice amra je kriva sta nas ocekuje od ovog danas ja zaboravi spaleti misu to spaleti kralju dzeko u prvih 11 dzeko na klupi.Nesto od ovog mora bit.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Vec jedna stavka pogodjena idemo dalje.
ima li neko link 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.