AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Fino za sad, fino..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bezveze penal. Izgledaju malo zivlje nego u prethodnim utakmicama. Da ih ne ureknem.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko i zemlja smo jaki
- Fantasista
- Kontakt:
Koji odron od ekipe. Kao da se sreli do sada nisu.
E moj Donaruma, ja tacno imam vazda strah kad lopta ide prema njemu.
Nesto malo smo ko i igrali prvih 20-ak min, kasnije za zaborav, Bogu plakati, ovaj Hakan je postao uzas, odron
Nesto malo smo ko i igrali prvih 20-ak min, kasnije za zaborav, Bogu plakati, ovaj Hakan je postao uzas, odron
-
- Kontakt:
Suso navikao na krilo i nema druge
-
- Kontakt:
Mali napredak se vidi prvenstveno zbog bržih igrača Hernandeza, Leaoa i bržeg razmišljanja Bennacera kojeg je onaj karton zaustavio.
- Fantasista
- Kontakt:
Vidi se da ne znaju. Par puta samo da pošalju loptu na 16 da raspori odbranu a oni loptu guraju na krilo ili vraćaju nazad. I kako dati gol kad je Piatek sam u 16 i Kesa mora nešto da kreira a lik je defanzivac.
Malo bolje izgledaju čisto zbog par promjena u kadru koji su unijeli brzinu i svježinu, ali igra je generalno i dalje sranje. Ja ovdje ne vidim nikakvu viziju i plan, sve se ide na silu i individualni kvalitet, a i Torino je od pomoći što to dopuštaju jer su u gorem qurcu nego mi.
Torino nam čini medvjeđu uslugu, valjda do kraja izjednače.

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 26 sep 2019, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Onako, nešto ko malo su pokušali ali nepovezano poprilično. Donarumu je suvišno komentarisati. Branit će nemoguće a onda napraviti amatersku grešku.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Suso i dalje carini loptu, uspirava igru totalno, Hakan kao da ne postoji na terenu, a Piatek zabrinjava svojom igrom kad drzi loptu u nogama, covjek je igrac 16erca i nista drugo.
Malo brza igra nego ranije, to je vrijedno paznje. Par napada i suteva. Ali i Torino nikad losiji.
Malo brza igra nego ranije, to je vrijedno paznje. Par napada i suteva. Ali i Torino nikad losiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vadi Susa yebem mu majku više
Pa ovdje i laik vidi koliko tip usporava igru i smeta.

Pa ovdje i laik vidi koliko tip usporava igru i smeta.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Već dva puta Piatek ne daje loptu Leau.
Boz sacuvaj sam mogao birati gdje da smjesti loptu
E moj Pjonteku
Ali kakva akcija Romagnolija, pa nama stoper pretrči pola terena i kreira jedinu dobru priliku na utakmici.
Mali Benaser je svemirski brod za Bigliu, jedan od rijetkih dobrih poslova Maldinija.

Ali kakva akcija Romagnolija, pa nama stoper pretrči pola terena i kreira jedinu dobru priliku na utakmici.

Mali Benaser je svemirski brod za Bigliu, jedan od rijetkih dobrih poslova Maldinija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope, zar nisi rekao da će ovaj panj Bennacer i društvo unijeti tolike promjene, da imamo sa njima skroz drugu ekipu?!rope11 je napisao/la:Malo bolje izgledaju čisto zbog par promjena u kadru koji su unijeli brzinu i svježinu, ali igra je generalno i dalje sranje. Ja ovdje ne vidim nikakvu viziju i plan, sve se ide na silu i individualni kvalitet, a i Torino je od pomoći što to dopuštaju jer su u gorem qurcu nego mi.

E moj Rope, opet isti igrači igraju i ovo malo što igraju, a ja najavih da smo kardan, kojih god prvih 11 ima na terenu!!!!!
Torino je očajan bio, zato to malo i izgleda bolje, to malo je 10-20% jer Theo po toj lijevoj strani je za klasu bolji od Rodrigueza, plus sudija lagano sudi za nas.
Kessie i Calabria trebaju plafon u Bologni igrati, Bennacer=Biglia, čak i ovaj što ste ga prozvali top napadačem je kardan od igrača, bljesnuo jednu polusezonu i platili ga 40 miliona €

Pa zato i igramo bolje 
Ovaj skok u kvaliteti igre imamo zahvaljujući igračima, a ne genijalcu sa klupe. Ali i dalje je to prosječna igra.
Gledaj ovaj majmun opet Susa ostavlja

Ovaj skok u kvaliteti igre imamo zahvaljujući igračima, a ne genijalcu sa klupe. Ali i dalje je to prosječna igra.
Gledaj ovaj majmun opet Susa ostavlja

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 26 sep 2019, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al kakva kretnja igraca u fazi napada, pa hoće ikada naučiti ko treba ići na koju stranu
Il Club più titolato al mondo!
Deff kad Benaser malo krene ubrza igru kroz sredinu srvorimo sansu, evo sad se fino izigralo kroz sredinu al Theo je bio sebican u ovoj situaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.