Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Imam neki osjecaj ili se bar nadam da bi ovaj Chambers mogao biti stoper kao zamjena za Vermalena koji vjervatno ide a da ce zamjena na desnom beku biti Belerin. Najbolje bi bilo prodati Jenkinsona cuj posudbe koji ce nam on k??ac sta odjednom ce nauciti igrati fudbal i postati igracina 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kod jenkinsona je bitno da postane solidan u defanzivi u kontinuietu, neće se on buniti ni da bude klupa ni ništa, a pritom je Englez. Zbog tog je pametno što je posudba
, a i ovaj Chambers je Englez što je odlično, i igra više pozicija ih , perfekšn 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jenki je prosjecan igrac, a to ce i ostati. Prije se ga rijesimo, bolje je. Na stranu to sto je "patriota"-
Imal kakvih novosti oko plavih dresova??
Imal kakvih novosti oko plavih dresova??
Kakav je Jenkinson ? Da li je bolje riješenje za West Ham od starog Demela ?
http://www.hammersbalkan.com/jenkinson- ... transfera/
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
Šta da ti kažemo, tipičan engleski igrač. nula tehnika, al solidan u defanzivi dosta požrtvovan. Imao je dobrih partija u Arsenalu al nikad nije imao kontinuitet igranja.Hammertz je napisao/la:Kakav je Jenkinson ? Da li je bolje riješenje za West Ham od starog Demela ?
Nije ni čudo što ga Debeli želi toliko >.< Nadam se da će doći. Dosta mi je gledanja onog pijanog Irca u odbrani i Demelanedim93 je napisao/la:Šta da ti kažemo, tipičan engleski igrač. nula tehnika, al solidan u defanzivi dosta požrtvovan. Imao je dobrih partija u Arsenalu al nikad nije imao kontinuitet igranja.Hammertz je napisao/la:Kakav je Jenkinson ? Da li je bolje riješenje za West Ham od starog Demela ?
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
- Marsal
- Kontakt:
Ma može Jenki bit dobar samo mu treba da igra u kontinuitetu, u defanzivi jako solidan, naprijed ništa posebno mada kako ima dug korak zna nekad i probit po strani, ima bogovski centaršut a najveće odlike su mu velika požrtvovanost i borbenost, jako puno trči. Naravno ima i dosta mana, a to je vrlo loše pozicioniranje kada protivnička ekipa ima kontru ili polukontru, nekada jednostavno nedostaje mu koncentracije pa pravi gluposti.
Ipak uz dobar rad on može postati dobar bek, meni je u jednu ruku žao što odlazi iz Arsenala jer je bio proper goonner ali jednostavno zasad nije taj kvalitet. U West Hamu bi mogao da postane dobar igrač.
Ipak uz dobar rad on može postati dobar bek, meni je u jednu ruku žao što odlazi iz Arsenala jer je bio proper goonner ali jednostavno zasad nije taj kvalitet. U West Hamu bi mogao da postane dobar igrač.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I ima užasnu igru glavu, da napomenem. Javi tamo Samu tu veoma bitnu činjenicu 

Hvala Vam momci na odgovorima 

Arsenal are stepping up their interest in unsettled Shakhtar Donetsk attacker Douglas Coast and could allow Joel Campbell to join AC Milan on loan to make room for the Brazilian attacker
a drvo sanogo ima zajamčeno mjesto

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hahaha poslace na posudbu boljeg igraca i veceg potencijala Campbella da bi kupio losijeg i potpuno nepotrebnog Douglasa Costu
Pa to ako uradi nije dobar u glavi...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Špekulacije..
Samo vam je cilj popljuvat Wengera, ne znam kako će Seaman podnijet kad Vođa dovede Wengera, ubiće se
Samo vam je cilj popljuvat Wengera, ne znam kako će Seaman podnijet kad Vođa dovede Wengera, ubiće se

može i na polušpicu costa,ali po meni je apsolutno nepotreban dok ima otvoreno pitanje dmf-a,čim prije dovest toga dmf-a a ne izmišljati toplu vodu na drugim pozicijama,nek dovede još carvalha na dmf i ne treba više nikoga,i 10 godina smo mirni onda na toj poziciji 

sky potvrdio da Nijemci propuštaju prvu utakmicu. E sad je to već zanimljivo, jer nećemo imati 2 standardna prvotimca. Ko će igrati na stoperu ako vermelen ode
,
I nedostatak Ozila će značiti da Wilshere počinje utakmicu vjerovatno

chambers će igrat stoperanedim93 je napisao/la:sky potvrdio da Nijemci propuštaju prvu utakmicu. E sad je to već zanimljivo, jer nećemo imati 2 standardna prvotimca. Ko će igrati na stoperu ako vermelen ode,

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Di Marzio potvrđuje da smo zainteresovani za Douglasa Costu i da je napravljen početni kontakt sa Šahtarom.
Meni bi Campbell igrao prije Walcotta, al jbg ko mene šta pita. Ako ode u Milan, neka bude posudba ako ce vec ici, mlad je jos momak, ima 22 godine, i kad bi sljedecu sezonu dobro odigrao u Milanu sigurno bi dobio pravu šansu i kod Wengera, iako ja mislim da je i sad zaslužuje al eto hajd, yebi ga tako je kako je.
A možda i ostane i ako dođe Douglas, to bi nam dalo veliko širinu u napadačkim opcijama.
Btw. jel ko gledao ovog Douglasa, kakav je igrač u pitanju ?
Meni bi Campbell igrao prije Walcotta, al jbg ko mene šta pita. Ako ode u Milan, neka bude posudba ako ce vec ici, mlad je jos momak, ima 22 godine, i kad bi sljedecu sezonu dobro odigrao u Milanu sigurno bi dobio pravu šansu i kod Wengera, iako ja mislim da je i sad zaslužuje al eto hajd, yebi ga tako je kako je.
A možda i ostane i ako dođe Douglas, to bi nam dalo veliko širinu u napadačkim opcijama.
Meni je retardirana logika da daješ momka na posudbu kojeg nisi ni vidio kako igra u Arsenalu, a već se pokazao kao dobar, odličan igrač, a ostavljaš panja u vidu Sanoga koji je dobio toliko šansi ali mu očigledno fali iskustva rutine znanja i šta već ne, i ubio se za posudbe. Tako da ja mislim da je ovo neki šupljakQUARTERBACK je napisao/la:Di Marzio potvrđuje da smo zainteresovani za Douglasa Costu i da je napravljen početni kontakt sa Šahtarom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.