AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ako uputimo 5 suteva po golu u naredne 2 utakmice onda je to napredak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tu mašine nema, daj bože da bude frezaRaonffa je napisao/la:Do sada je sve bila predstava, prekosutra se pali Giampaolova mašina
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
meecko je napisao/la:Tu mašine nema, daj bože da bude frezaRaonffa je napisao/la:Do sada je sve bila predstava, prekosutra se pali Giampaolova mašina

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Jos nisu banovali onog forumskog degenerika? Sta cekaju koji racku moderatori.
Btw. sinoc spominju da bi sredinu mogli igrati Benacer. Kessie i Hakan, a u napadu Suso, Leao i Piatek. Lijevi bek Theo, a desni Calabria (mada treba probati par utakmica sa Contiem, ne mozes nista izgubiti). Ovako bi vec izgledali malo ozbiljniji, iako ni Hakan nije nista posebno, Krunica se makar 20ak minuta moze ubacivati u igru, barem da se proba nesto.
Paqueta lakse povrijedjen i nece biti u sastavu za cetvrtak, a mozda i za vikend. Damn it.
Btw. sinoc spominju da bi sredinu mogli igrati Benacer. Kessie i Hakan, a u napadu Suso, Leao i Piatek. Lijevi bek Theo, a desni Calabria (mada treba probati par utakmica sa Contiem, ne mozes nista izgubiti). Ovako bi vec izgledali malo ozbiljniji, iako ni Hakan nije nista posebno, Krunica se makar 20ak minuta moze ubacivati u igru, barem da se proba nesto.
Paqueta lakse povrijedjen i nece biti u sastavu za cetvrtak, a mozda i za vikend. Damn it.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- IlProfessore
- Kontakt:
Krunic could play in Kessie's place from the start against Torino [Sky]
Calabria and Theo Hernandez could both start for Milan against Torino, according to Sky
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Fantasista
- Kontakt:
Krunića treba umjesto Hakana koji je nevidljiv. Kesa strpao u džep Sensia u derbiju, lik gine defanzivno.
Ma i Kessie je skroz izgubljen u ovoj formaciji, al' što reče, bar defanzivno radi dobar posao.
On je jedan od manjih problema ove ekipe, iz postave za početak trebaju letiti Suso, Hakan, Biglia i RR, pa da vidimo koliku će promjenu to donijeti.
Mada potajno priželjkujem niz loših rezultata. Što prije ode, to bolje.
Ne vjerujem mu, bojim se da nam ne zasere sezonu (a već je na lijepom putu da to uradi).
On je jedan od manjih problema ove ekipe, iz postave za početak trebaju letiti Suso, Hakan, Biglia i RR, pa da vidimo koliku će promjenu to donijeti.
Mada potajno priželjkujem niz loših rezultata. Što prije ode, to bolje.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Opet najavljuju Bigliu od početka odnosno isti tim kao protiv Intera. Meni je to super, prije će popušit otkaz.
Pa on mora da se zajebava sa nama...
Ustvari neka što duže izlazi sa ovom postavom, sve su veće šanse da će biti otjeran. #štoprijetobolje

Ustvari neka što duže izlazi sa ovom postavom, sve su veće šanse da će biti otjeran. #štoprijetobolje

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Nadam se da ovo nije tačno.
Hajd što mi trubimo isto ali na milannews i još nekim sajtovima ljudi pišu da je vrijeme da Naser i Theo zaigraju i da se Biglia klupira al to jazavac ne vidi.
Hajd što mi trubimo isto ali na milannews i još nekim sajtovima ljudi pišu da je vrijeme da Naser i Theo zaigraju i da se Biglia klupira al to jazavac ne vidi.
Ja se nadam da je tačno. 
Nisu se dosad novinari pokazali kao previše relevantni po pitanju Milana, obično omaše u jednom ili dvojici igrača. Ali ja ovdje vidim četvoricu pogrešnih igrača što znači da ćemo imati minimum dvojicu, ako ne i trojicu pogrešnih igrača na terenu, što je opet više nego previše.
Al' neka on slobodno nastavi biti tvrdoglav, veće su šanse da mu vidimo leđa.

Nisu se dosad novinari pokazali kao previše relevantni po pitanju Milana, obično omaše u jednom ili dvojici igrača. Ali ja ovdje vidim četvoricu pogrešnih igrača što znači da ćemo imati minimum dvojicu, ako ne i trojicu pogrešnih igrača na terenu, što je opet više nego previše.
Al' neka on slobodno nastavi biti tvrdoglav, veće su šanse da mu vidimo leđa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Stvarno lik nije u dure ako izvede isti sastav
Kaze mister da nema šta zamjeriti igračima
Ne znaju jesul pošli il su došli i on im nema šta zamjeriti.
Kaze mister da nema šta zamjeriti igračima

Ne znaju jesul pošli il su došli i on im nema šta zamjeriti.
Il Club più titolato al mondo!
Pa nema im što zamjeriti kada im nije ništa ni objasnio
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa realno se ni nema puno šta zamjeriti igračima, ne sastavljaju oni sastave i taktike. Njihov jedini grijeh je što ne razumiju "the system". 
Sad će neko reći da nije do trenera, ali malo mi je teško povjerovati da je svih 11 igrača u lošoj formi (plus 5-6 sa klupe)i da baš niko ne razumije taj genijalni plan i sistem Giampaola.
I kako zamjeriti jednom Bigliji, čovjek igra kako igra u skladu sa svojim realnim mogućnostima, bolje ne može. A ovaj ga iz kola u kolo gura iako ima boljeg igrača na klupi. Isto važi i za RR, Hakana, Susa... nisu oni krivi.

Sad će neko reći da nije do trenera, ali malo mi je teško povjerovati da je svih 11 igrača u lošoj formi (plus 5-6 sa klupe)i da baš niko ne razumije taj genijalni plan i sistem Giampaola.

I kako zamjeriti jednom Bigliji, čovjek igra kako igra u skladu sa svojim realnim mogućnostima, bolje ne može. A ovaj ga iz kola u kolo gura iako ima boljeg igrača na klupi. Isto važi i za RR, Hakana, Susa... nisu oni krivi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve cu mu oprostiti,ali ako ikad vise stavi RRa ispred Thea to necu moci
Nego sutra je predstavljanje novog stadiona, opet cemo ga dijeliti sa Interom, ali kakav ce to biti stadion kad ce kostati 1,2 miljarde eura. Hajd barem je to nesto pozitivino u svemu ovome
Puno para, a pričalo se da će koštati oko 600 miliona.
Kako god, nisu naše pare.
Kako god, nisu naše pare.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad bude stednja radi stadiona pa tek onda odete u k 

Znaci nocas pobjedimo i eto nas na diobi 4-og mjesta 

Pokušavam da ne žurim sa kritikovanjem i otpisivanjem trenera jer znam da treba vremena da se stvari poslože ali mi stvarno nije jasno njegovo razmišljanje ako ponovo izvede Bigliu i RR.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.