Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ramiral » 31 maj 2015, 17:33

To je to braćo.

Slijedi utakmica sezone a možda i života za neke od nas. :) Ona trjica naprijed su zvijeri pogotovo mali monstrum.

Ako bi osvojili što se mene tiče ne moram više ni pratiti, samo onako ovlaš... ;) :P

Oni su sigurno favoriti ali finale je, kad god smo mi bili u takvoj situaciji, izgubili smo.
Valjda je vrijeme da se sreća okrene.

Ako Bog da prati se u Jablanici, detalje ne znam čujem da ima kafić spreman, da su mnogi momci iz cijele BiH, a neki kažu i da ih ima iz regiona, najavili dolazak.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2015, 17:46

Ja još nigdje nisam vidio da je neko to napisao, ali eto. To da je Pogba bolji od Inieste jeste moje mišljenje, kao i da je vezni red u cjelini kvalitetniji. Što se tiče napada, nisam baš siguran da je to iko napisao, dapače, još nije niko napisao post u kojem sa sigurnošću tvrdi da ćemo pobijediti jer je većina realna.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 maj 2015, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 maj 2015, 17:47

@leorey Izvini jarane, ali veću gomilu napisanih gov*ana nisam vidio duuugo na ovom forumu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 maj 2015, 18:10

:roll:
Prvi dio posta proslost je bitna drugi dio, proslost nije bitna bitno je "sad" ccc upucaj se
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2015, 18:14

Kada neko počne pisati o Pogbinim tehničkim (ne)kvalitetima i pregledu igre pitam se je li ga ikada gledao. Da ne spammamo temu dalje.

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 maj 2015, 18:18

Pogba nema losiju tehniku od Inieste,stil driblinga im je drugaciji jer je Pogba visi i jaci dok Iniesta lakse mjenja pravac ostali dio tehnickog znanja su skoro identicni sem naravno za one koji Pogbu dva tri puta godisnje gledaju

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2015, 18:31

gledao sam ih malo u finalu kupa, pa ona trojica naprijed nisu normalni..ono je nesto nevjerovatno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 31 maj 2015, 19:11

Ma neće njima Juve nikad dopustiti prostora kao smiješna odbrana Athletica...
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2015, 19:19

ma normalno da Juve nije Atletic, ali oni igraju i redaju sanse nevjerovatno...svaki od ona 3 igraca bi bio najbolji u nasoj ekipi jbmu, i sto je najgore (po nas) izmedju njih nema zavisiti..nije kao u Realu da je sve podredjeno Ronaldu i da gledaju samo njega..ova 3 su apsolutno nesebicni, uvijek traze igraca u najboljoj poziciji, otvaraju prostor jedan drugom- susta suprotnost od Reala i to ih pravi jos vise opasnim..i sto je najgore svakog moras duplirati jer je sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu..odakle ti toliko igraca jbt

morat ce se studiozno pristupiti utakmici, i mene je strah kako ce se Pirlo snaci tu...potrebna je apsolutna koncentracija svih 90 minuta, ovi ne prastaju niti jednu gresku, jbt igraju ko na sokeru, onakvo nesto nikad nisam vidio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 31 maj 2015, 19:33

Pogba je napisao/la:Ja još nigdje nisam vidio da je neko to napisao, ali eto. To da je Pogba bolji od Inieste jeste moje mišljenje, kao i da je vezni red u cjelini kvalitetniji. Što se tiče napada, nisam baš siguran da je to iko napisao, dapače, još nije niko napisao post u kojem sa sigurnošću tvrdi da ćemo pobijediti jer je većina realna.
Ja sam bio napiso da smo bolji od Barcelone na svim pozicijama, osim u napadu, pa me proglasiše ludim... :D

Buffon je sigurno bolji od njihovog Ter Stegena, tu nema priče.
Oba stopera su nam bolja od njihovog kikserčine Piquea i prisilno vraćenog Mascherana od 174cm.
Lichtsteiner nije ništa lošiji od Dani Alvesa, tim više što je Licht na glasu kao defenzivni bek a ovaj drugi ofenzivni, a Licht ima bolju statistiku od njega.
Evra u trenutnoj formi ne pokazuje nikakve značajne zaostatke za Albom.
Pirlo nam je najslabija karika, a opet ga je i ovakvoga grijeh uspoređivati sa Busqetsom...
Pogba trenutno šiša Iniestu u svakom pogledu osim možda dodavanja prvom igraču do sebe.
Marchisio i Vidal su za Rakitića doktori fudbala.
Neymar i Suarez su istina bolji od obojice naših naprijed.
Naš najveći problem je što Messi praktički vrijedi kao igrač više na terenu, i što svaka momčad u startu kada igra protiv Barcelone s Messijem ima igrača manje... :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2015, 19:53

Znači zbog tebe nam bacaju generalizaciju ovdje. :mrgreen:

A čuj, složit ću se 95% sa tobom, možda ne u defanzivi jer bih rekao da su tu ekipe baš bara bara, neovisno od imena, dosta sličnu sezonu imaju obje ekipe u defanzivi tako da nema neke prevage.

Znamo da kod njih svu prevagu donose ona trojica, sve ostale rupe oni pokriju, tako da nije iznenađenje kada dođe ovaj gore i priča o dominantnom Iniesti, a gledao sam ga cijelu godinu, da ne govorim da je čovjek već 2 godine grohnuo nevjerovatno. Istina, popravio je formu u momentu kada je Barca počela da melje ova zadnja 2-3 mjeseca, ali ništa spektakularno, dovoljno govori podatak da donedavno nije imao asistencije čini mi se godinu dana.
Rakitić slična priča, i njega, zajedno sa Enriqueom su pljuvali gdje su stigli tamo do januara, a sada je, citiram: "Među najboljim veznjacima svijeta".
Slažem se da je dobar igrač, ali ne sa ovom konstatacijom.

Apsolutno smatram da je naš vezni red level ispred poredeći svakog pojedinca ponaosob, a i kao grupa koja je najveća snaga ovog tima.

Forma je problem, oni su u najboljoj formi sada, a mi smo bili prije par mjeseci, iako smo i ovakvi, po mom sudu na nekih 75/80% prošli Monaco i Real.

Ovo je meč težak za interpretirati, ovdje trebamo odigrati toliko agresivno, presing, ne uvući se u 16, a opet ne ići previsoko, taktički savršeno, timski se braniti kao što znamo jer je suludo očekivati da će bilo koji od naših defanzivaca 1 vs 1 sa njihovim trojcem dobiti duel.

U napadu imamo 2 igrača koji mogu napraviti štetu, ako budemo pametni i koristili prostor koji ćemo sigurno imati jer budimo realni, bit će situacija kada njihov trojac gore neće biti defanzivno dovoljno odgovoran i to je veliki prostor za nas.

Vjeruj mi da se Pirla bojim koliko i Messia, samo da ne radi gluposti i da Max na vrijeme izmjene napravi.

A rezultat, ako izgubimo budi siguran da će se pojaviti ovi stručnjaci da kažu da smo zalutali u finale i da su nam igrači na čelu sa Pogbom i Vidalom precijenjeni, to je klasik ovdje, ali koga briga za njih.

Max često spominje, još od njegovog početka, da uvijek traži da njegov tim odigra tehnički dobro, to je ključ rekao bih, znalo nam se desiti da pola sata neke utakmice bacimo u vodu, izgubimo dvadesetak lopti bez ikakve potrebe, a taj luksuz ne smijemo dopustiti. Ma, gotovo savršen meč moramo odigrati.

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 maj 2015, 20:00

Smatram da je Pirlo itekako potreban i njegovo prisustvo + znanje + ključni pas kojim može izbaciti nekoga su od krucijalnog značaja.

Ipak bih otpočeo sa njim na klupi a ubacio Pereyru

Nekad kad bude trebalo njegovo iskustvo ubaciti...

Vidal ----- Marchisio-----Pogba

----Pereyra-----

I mene je hastra visokog pritiska na Bradu te gubljenja lopti kojih smo gledali proteklu sezonu. A opet Max i ekipa znaju. Ili će allenatore ići na kocku od prve, a da nekad kasnije ubaci argentinca odmornog i rastrčanog.

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 31 maj 2015, 20:05

Ma ljudi pustimo te price Koje ko bolji na kojoj poziciji. . Mi znamo koliko je ovaj Juventus jak i gladan, i nadam se da ce nas napokon sreca pogledati u ovim finalima. . 5 finalni poraza je previse sto je je. Ja sam uvjeren da ce njih Allegri spremiti za ovaj duel , najsretnji bi bio kad bi Pirlo u nekih 85 min odluci iz slobodnjaka. . ili da im Morata uvali za pobjedu to bi bilo vrh svega.
Vec se sad polako pocinje razmisljati o toj tekmi. Polako stize nervoza... Kako god ja il vec sad skidam kapu., al kad smo vec tu sto da ne uzmemo tripletu.. :cool:

Forza Juventus ohhhhh..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 maj 2015, 20:06

korisnikforuma je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Ja još nigdje nisam vidio da je neko to napisao, ali eto. To da je Pogba bolji od Inieste jeste moje mišljenje, kao i da je vezni red u cjelini kvalitetniji. Što se tiče napada, nisam baš siguran da je to iko napisao, dapače, još nije niko napisao post u kojem sa sigurnošću tvrdi da ćemo pobijediti jer je većina realna.
Ja sam bio napiso da smo bolji od Barcelone na svim pozicijama, osim u napadu, pa me proglasiše ludim... :D

Buffon je sigurno bolji od njihovog Ter Stegena, tu nema priče.
Oba stopera su nam bolja od njihovog kikserčine Piquea i prisilno vraćenog Mascherana od 174cm.
Lichtsteiner nije ništa lošiji od Dani Alvesa, tim više što je Licht na glasu kao defenzivni bek a ovaj drugi ofenzivni, a Licht ima bolju statistiku od njega.
Evra u trenutnoj formi ne pokazuje nikakve značajne zaostatke za Albom.
Pirlo nam je najslabija karika, a opet ga je i ovakvoga grijeh uspoređivati sa Busqetsom...
Pogba trenutno šiša Iniestu u svakom pogledu osim možda dodavanja prvom igraču do sebe.
Marchisio i Vidal su za Rakitića doktori fudbala.
Neymar i Suarez su istina bolji od obojice naših naprijed.
Naš najveći problem je što Messi praktički vrijedi kao igrač više na terenu, i što svaka momčad u startu kada igra protiv Barcelone s Messijem ima igrača manje... :D
:lol: :lol:

Ovo je najveca kolicina gluposti koju sam procitao na ovom forumu.
Barcelona je primila manje od golova od Juventusa, a igra u puno jacoj ligi realno. Sta ti to govori?
Alves i Licht su bara-bara, mada po ovoj formi Alvesa on izgleda bolje.
Alba je bolji igrac od Evre, mislim o cemu tu pricamo?
Busquets i Pirlo? Stvarno :rol:
Pogba bi u Barci bio ispred Inieste, pa tu mozemo reci da je bolji.

Dalje, dolazimo do Rakitica. Gledam nesto statistiku, a ona mi kaze da je Ivan bolji od njih dvojice, gle ti tog cuda :roll: . Mozda o Vidalu i mozemo pricat, ali Marchisio, get real.

Za MSN necu ni govorit.
Pricajmo cinjenicama i argumentima, a oni pokazuju sasvim drugaciju sliku od ove sto je ovaj grudjanin napisao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 maj 2015, 20:08

Morata će sigurno biti ''gladan''. Nema tu nikakvog respekta... Mali ujeda od starta. :)

'bem mu svetog '96-e kad je u produžecima ono Vialli promašio sjećam se Hadžijahićevog promukolg baritona kako se dere ''Pa zar je moguće da je ovo promašio veliki Vialli!!!!''

... i Di Livio u gaćama skače :urnebes:

@Lilliard statistika je k'o dama u ulici fenjera, sve pokazuje a ništa ne otkriva

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2015, 20:13

Podcjenjivanje Marchisia je bila i ostala najveća fudbalska misterija. Baciš oko na statistiku, ne vidiš puno vjerovatno, a mi znamo da je Marchisio od prvog dana ove sezone možda i najkonstantniji veznjak ekipe, igra možda i najbolju sezonu u životu, ili drugu najbolju zbog one s Conteom kada je bio golgeter i pol. Ali ovako ga podcijeniti. :lol:

I btw, kada je vršeno poređenje postave s Realovom, i tamo smo sve duele izgubili, na forumu. :kafa:

#MaxOUT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 maj 2015, 20:16

Pogba je napisao/la:Podcjenjivanje Marchisia je bila i ostala najveća fudbalska misterija. Baciš oko na statistiku, ne vidiš puno vjerovatno, a mi znamo da je Marchisio od prvog dana ove sezone možda i najkonstantniji veznjak ekipe, igra možda i najbolju sezonu u životu, ili drugu najbolju zbog one s Conteom kada je bio golgeter i pol. Ali ovako ga podcijeniti. :lol:

I btw, kada je vršeno poređenje postave s Realovom, i tamo smo sve duele izgubili. :kafa:
Sve to važi i za Rakitića. A pogodi šta vi radite kad je on u pitanju?

I zanimljivo mi je kako je grijeh porediti Busquetsa sa Pirlom, iako je svima jasno da je bolji igrač, ali vjerovatno zato što je Pirlo legenda. Dok nije grijeh porediti Pogbu sa Iniestom. :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2015, 20:18

Donnie Darko je napisao/la:Sve to važi i za Rakitića. A pogodi šta vi radite kad je on u pitanju?
Pogledaj moj post malo iznad. A podsjeti se vaše priče duge polusezonu o njemu. Ne bih da rovim po vašim postovima tamo do januara.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 maj 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 maj 2015, 20:18

Busquets i Pirlo nisu isti tip igrača, bezze ih je porediti i jedan i drugi su u svojim zadacima odlični.

Vidal i Rakitić... 51-49

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 maj 2015, 20:19

Čim vidim da neko napiše Marchisio prosjek odustanem od rasprave ... s takvim amaterima nema svrhe raspravljati o bilo čemu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.