Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:U petak se donosi odluka o nasoj zalbi.
Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
TvBHT je napisao/la:Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
I vi ste trebala odrzavati stadion sve ove godine, a ne da se raspadne do sad, pa da opet centar za rekraciju trazi pare da se obnovi to. To ti je isto kad iznajmis stan, unistis toalet, a onda zoves gazdu stana da ti to napravi ? To ti je jasno ?
Totalno nisi u pravu!TvBHT je napisao/la:Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
I vi ste trebala odrzavati stadion sve ove godine, a ne da se raspadne do sad, pa da opet centar za rekraciju trazi pare da se obnovi to. To ti je isto kad iznajmis stan, unistis toalet, a onda zoves gazdu stana da ti to napravi ? To ti je jasno ?
Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma dajDenizmare je napisao/la:Totalno nisi u pravu!TvBHT je napisao/la:Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
FK Sarajevo nije unistilo stadion.Nemoguce je to uciniti svakih 15 dana za 90 min. Drugo,Sarajevo ne moze uloziti novac u stadion vec je duzan onaj ko je vlasnik istog te od Sarajeva naplacuje iznajmljivanje za trening i utakmicu.Trece,za bilo kakvo ulaganje potreban je tender po zakonu,FKS ga ne moze raspisati jer nije vlasnik. Mi godinama predlazemo da se stadion ustupi nama na koristenje i upravljanje,sto bi naravno znacilo i ulaganje i odrzavanje.
Naravno da ce CSR ulagati jer upravlja i ubire profit od istog kako od tekmi tako i od Halida,Merlina i drugih koji uniste travnjaki ostalo.
tomos je napisao/la:Nije vaš stadion bolan kako vi možete stavljati bordo slova čudi me da se ostali timovi iz sarajeva ne pobune pa ne možete vi raditi šta hoćete i ostali timovi imaju pravo na taj stadion ko i vi nije vam to čačevina.
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa.
Zajebali smo haj vidimo seTvBHT je napisao/la:Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj
Samo zahebi tu pricu, ostalo me ne zanima...
Ubiše ih kompleksi...hearts je napisao/la:Zajebali smo haj vidimo seTvBHT je napisao/la:Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj
Samo zahebi tu pricu, ostalo me ne zanima...