AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
Makar prestani pisati kardan vise, de makat nas malo obraduj neutralne hehe.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Fantasista
- Kontakt:
Ma nije ba ljudi do trenera. Interovi igrači čitavu sedmicu trčkaraju u trening centru i u petak se dogovore ko će igrat i u kojoj formaciji. U toku utakmice ko je umoran on i izađe, nema tu trener šta mozgat, sve je jasno k'o pasulj. Danilo se pretvorio u Cafua preko noći, a Candreva išao hodži da mu napravi zapis i sad igra kao u najboljim danima iz Lazia, resetovo ga lik. Fakat ne kontam zašto bacaju 11M godišnje na trenera kad lik nema nikakvog uticaja na igru, igrače, atmosferu.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Gattuso je za ovog ublehasa don Capello. Inter je napokon ozbiljna ekipa i mislim da ce se ove sezone Juve morati dobro namuciti da uzme klempu. Inter ima ozbiljnog trenera i na ionako jacu ekipu od Milana doveli su prava pojacanja tipa Godina, Sancheza itd.
Ova ekipa Milana sa ovim trenerom je odron. Jedna od svijetlih tacki po meni bio je Leao momak je bas osvjezenje.
Nadam se da ce ovaj ublehas otici sto prije sa klupe i da ce Milan napokon nakon Alegrija dovesti pravog trenera.
Propala je i ova sezona a septembar nije ni odmakao...
Forza Milan!
Ova ekipa Milana sa ovim trenerom je odron. Jedna od svijetlih tacki po meni bio je Leao momak je bas osvjezenje.
Nadam se da ce ovaj ublehas otici sto prije sa klupe i da ce Milan napokon nakon Alegrija dovesti pravog trenera.
Propala je i ova sezona a septembar nije ni odmakao...
Forza Milan!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sarrifufna je napisao/la:KAKO TI NIJE JASNO ROPE?? KAKO!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Realno pored loših poteza u dovođenju igrača, najveća greška svih ovih godina je trener. Poslije Alegria, treneri su bili početnici i likovi koji su kao nešto trenirali. Jedino bih izdvojio Mihajlovića, koji nam je isforsirao Dollarboya i Roma. I još uvijek nedostaje taj fantazista o kojem se ovdje priča od posljednje kvalitetne utakmice Pirla
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja ne znam sta je nama ovo trebalo 
Ali ono je uzas sinoc bilo ne pamtim derbi da je Milan bio u podredjenijem polozaju. Bole me oci kad vidim onu sredinu sa onim parmacima i Kessija kakav je ono kloc pa Ambrosini je za njega bio Rui Costa. Je.bote kola.c ko sve uzima milione i igra na San Siru.
I slazem se za Mihajlovica ja sam pisao imaju postovi da je greska sto ga se tjera ali djaba klocevi u upravi Milanu gube se ko abdest na Oktobarfestu.
@Osim imas najjaci avatar ubjedljivo na forumu

Ali ono je uzas sinoc bilo ne pamtim derbi da je Milan bio u podredjenijem polozaju. Bole me oci kad vidim onu sredinu sa onim parmacima i Kessija kakav je ono kloc pa Ambrosini je za njega bio Rui Costa. Je.bote kola.c ko sve uzima milione i igra na San Siru.
I slazem se za Mihajlovica ja sam pisao imaju postovi da je greska sto ga se tjera ali djaba klocevi u upravi Milanu gube se ko abdest na Oktobarfestu.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Fantasista
- Kontakt:
Druže ti pljuješ Kesu a sinoć je jedini igrao u vezi, čuvao Sensia i ginuo u defanzivi. Momak igra na pogrešnoj poziciji od samog dolaska u Milan. Kod nas je problem što na DM mora igrati neki maneken koji glumi Pirla a nikad nisu doveli nekog kreativnog. Miha je otjerao Nigela jer mu nije odgovarao a čovjek je kupio svaku loptu na sredi. Nama na DM treba neki grmalj poput Kese a zna se ko kreira igru, desetka ili krilo.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sa razumijevanjem gledati utakmice i onda ce biti sve lakse, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ljudi riba smrdi od glave, jednostavno Milan je u k.u.r.c.u, jbt nikakvog plana povratka medju 4 nemaju, dovode sljam trenere, vrhunske igrace ne mogu privuci ( pa berluskoni u zlatno doba obecavao manekenke svaku drugu noc igracima, zato su svi htjeli doci u Milan, izjava tadasnja Crespa " Milan je raj na zemlji " ), omladinske selekcije propale, jbt svi zaobilaze Milan u sirokom luku ko da smo sugavi....jos malo pa ni krunici rebici nece htjeti igrati za Milan...jbt proci ce decenija jos malo od zadnjeg nastupa u l.p. 

Ma trener je vrhunski, samo nemamo igrača koji može ošutati protiv Udinesea, Verone i Brescie.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jednostavno trener mora prihvatit odgovornost. Rezove napravit, istrpit ga jos 1-2 kola, ako ne bude rezultata zbogom. Ima Max slobodan, siguran sam da je bilo nekog kontakta izmedju uprave i njega.
Leao meni extra sinoc, mora ga probat umjesto Piateka, Rebic - Leao - Suso mora biti taj trojac naprijed. RR, Biglia, Hakan takodzer moraju na klupu.
Nije da nema opcija, nego nema ideje od strane trenera.
Leao meni extra sinoc, mora ga probat umjesto Piateka, Rebic - Leao - Suso mora biti taj trojac naprijed. RR, Biglia, Hakan takodzer moraju na klupu.
Nije da nema opcija, nego nema ideje od strane trenera.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znači bože_forzamilan_ je napisao/la:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemoj mi života ti više Susa, povraća mi se od njega.
Ma što se mene tiče neka i izvede iste postave i neka nastavi biti tvrdoglav, veće su šanse da će letiti. Što prije, to bolje.
Ma što se mene tiče neka i izvede iste postave i neka nastavi biti tvrdoglav, veće su šanse da će letiti. Što prije, to bolje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ocjene 1-10, negdje oko 5.5 je prosjecna....
Donnarumma 7 Branio koliko je mogao, golovi nisu njegovi, par dobrih intervencija
Conti 4.5 Fin napad u 32.min, soildno 1.pol, pao u drugom. Napravio faul/zuti/slobodnjak iz kojeg je pao prvi gol
Romagnoli 4.5 Lukaku ga razvalio u duelu pred 0-2, uz par manje spretnih reakcija. Jedan od losijih nastupa Capitana
Musacchio 5 Poklonio dva kornera u 1.pol, recimo manje los od dva stopera
RR 3.5 Nula u ofanzivi, umalo nije poklonio 0-1 na pocetku, kad je nonsalantno vratio loptu golmanu
Biglia 3.5 Nije se vidio, par puta na iskustvo uzeo faul. Uzasan slobodnjak pred kraj
Kessie 4.5 Dosta pretrcao, grijesio u jednostavnim pasovima uz par glupih faula u jubilarnom 100.nastupu. Letao svugdje po terenu
Hakan 4 Pokrivao dosta terena, ocajan pokusaj iz daljine, minimalan ucinak
Suso 4.5 Sjajno istrcao 70m - no, sebican. Bez znacajnijeg ucinka, ali probao i djelovao najopasniji, losi prekidi
Leao 4.5 Prvi gol preko njegove noge. Probio i nabacio Piateku kad je glavom prebacio preko gola, dobio par faulova, ali ga je Godin pojeo
Piatek 4 Glavom preko gola, proveo puno vremena valjajuci se nakon izgubljenih duela, nije imao lopti. Zabio ponisteni gol
---
Paqueta 5 Nesto svjeziji od onog koga je zamijenio
T.Hernandez 5.5 Fin prodor kad je pogodio stativu, izborio faul koji je Suso uprskao. Ostavljao puno prostora u defanzivi, ali je vec sve bilo baceno u napad
Rebic - premalo vremena proveo na terenu, dobio zuti
Giampaolo 3 Debitanta gurnuo u vatru od pocetka u derbiju. Mijenjao taktike tokom utakmice, probao utjecati na losu igru novom taktikom (prebacio je na nesto poput Conteove pred kraj). Insisitirao da probamo iznjeti loptu u 1.pol, sto je rezultiralo u dvije opasne situacije gdje smo prodavali/gubili loptu na 25m od vlastitog gola. U fazi napada jako tanko, jedini napad koji pamtim je onaj u 32.min, sve ostalo na silu, odnosno prepusteno slucajnostima i Susu "haj ti majstore povuci loptu, pa sta bude - bude". Prvih pola sata nismo bili u stanju prec centar, nesto bolji period pred pauzu, onda novi pad u 2.pol. Gotov pa nista ne funkcionise u ekipi, Piatek se najvise pati, totalno odsjecen od ostatka ekipe. Cim se mora vracati prema centru po loptu, pojede ga covjek na ledjima. Temelje Gattusove defanzive je GP totalno uprskao, sve u svemu veliki korak blize otkazu.
- AC Milan had only one shot on target – their equal worst total in a Serie A derby since 2004-05.

Donnarumma 7 Branio koliko je mogao, golovi nisu njegovi, par dobrih intervencija
Conti 4.5 Fin napad u 32.min, soildno 1.pol, pao u drugom. Napravio faul/zuti/slobodnjak iz kojeg je pao prvi gol
Romagnoli 4.5 Lukaku ga razvalio u duelu pred 0-2, uz par manje spretnih reakcija. Jedan od losijih nastupa Capitana
Musacchio 5 Poklonio dva kornera u 1.pol, recimo manje los od dva stopera
RR 3.5 Nula u ofanzivi, umalo nije poklonio 0-1 na pocetku, kad je nonsalantno vratio loptu golmanu
Biglia 3.5 Nije se vidio, par puta na iskustvo uzeo faul. Uzasan slobodnjak pred kraj
Kessie 4.5 Dosta pretrcao, grijesio u jednostavnim pasovima uz par glupih faula u jubilarnom 100.nastupu. Letao svugdje po terenu
Hakan 4 Pokrivao dosta terena, ocajan pokusaj iz daljine, minimalan ucinak
Suso 4.5 Sjajno istrcao 70m - no, sebican. Bez znacajnijeg ucinka, ali probao i djelovao najopasniji, losi prekidi
Leao 4.5 Prvi gol preko njegove noge. Probio i nabacio Piateku kad je glavom prebacio preko gola, dobio par faulova, ali ga je Godin pojeo
Piatek 4 Glavom preko gola, proveo puno vremena valjajuci se nakon izgubljenih duela, nije imao lopti. Zabio ponisteni gol
---
Paqueta 5 Nesto svjeziji od onog koga je zamijenio
T.Hernandez 5.5 Fin prodor kad je pogodio stativu, izborio faul koji je Suso uprskao. Ostavljao puno prostora u defanzivi, ali je vec sve bilo baceno u napad
Rebic - premalo vremena proveo na terenu, dobio zuti
Giampaolo 3 Debitanta gurnuo u vatru od pocetka u derbiju. Mijenjao taktike tokom utakmice, probao utjecati na losu igru novom taktikom (prebacio je na nesto poput Conteove pred kraj). Insisitirao da probamo iznjeti loptu u 1.pol, sto je rezultiralo u dvije opasne situacije gdje smo prodavali/gubili loptu na 25m od vlastitog gola. U fazi napada jako tanko, jedini napad koji pamtim je onaj u 32.min, sve ostalo na silu, odnosno prepusteno slucajnostima i Susu "haj ti majstore povuci loptu, pa sta bude - bude". Prvih pola sata nismo bili u stanju prec centar, nesto bolji period pred pauzu, onda novi pad u 2.pol. Gotov pa nista ne funkcionise u ekipi, Piatek se najvise pati, totalno odsjecen od ostatka ekipe. Cim se mora vracati prema centru po loptu, pojede ga covjek na ledjima. Temelje Gattusove defanzive je GP totalno uprskao, sve u svemu veliki korak blize otkazu.
- AC Milan had only one shot on target – their equal worst total in a Serie A derby since 2004-05.

Ma šta dobar, imamo extra roster buraz, malo lošiji od Napolija...pesmaster je napisao/la:Ali mi imamo dobar roster samo et nemamo trenera deceniju.. Hahaha

Gledaj šta je selektora, jedan bi istjerao Piateka, jedan Susa, jedan da Kessie leti napolje, jedan da Hakan leti, znači imaju selektori milion kombinacija i milion tekmi da sve to poslože.

Ljudi nakon 2 kola zaključili da je trener loš, ali bitno da imamo roster za LP.

E moj druže 70% ovih likova ovdje je loptu šutnulo jedino na PES-u i FIFA 19, a neki su samo šutnuli tastaturu izgleda...

Kako ovaj Fonseca, bez ikakvog iskustva u Italiji, preko ljeta posloži ekipu i napravi funkcionalan tim?
Ljudi dali 14 golova, odnosno 12 više od nas iako su u globalu imali jače protivnike nego mi. Malo je reći sramotna i poražavajuća statistika za Milan.
Ljudi dali 14 golova, odnosno 12 više od nas iako su u globalu imali jače protivnike nego mi. Malo je reći sramotna i poražavajuća statistika za Milan.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Zato što zna šta radi i ima ideju. Ubacio je i Mancinia, igra i Veretout, godi im i 4231 formacija. Naš stručnjak je imao čitavo ljeto da sklopi ekipu i da se skonta šta i kako. Kad je počela sezona lik miksa sve živo, to je dokaz da je pogubljen.
Treba biti realan pa priznati da je domet ove ekipe BORBA za EL. Sa ovim ili bilo kojim drugim trenerom.
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.