Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ahmic » 02 okt 2016, 22:47

soccerfan je napisao/la:
provokatorII je napisao/la:Jesam li usamljen kada kontam da je ovaj Perotti najbeskorisniji igrac Rome?
Kad se gleda danasnja tekma, nisi. Za svo vrijeme koje je proveo na terenu nista napravio nije. Ali nista.

P.S. Ponovo mrs Handanovicu! Stoko!
Danas Peroti bolji nego inace,mislim da ga je Roma je Roma dovela na insistiranje Luciana i on sad tjera kako bi opravdao novac i dokazao.kako.je dobar memadzer..

Radije partija.Dzeke,onaj pas za Salaha,pa i Miske bi mu pozavidio..

Handanovic,nemam rijeci ,tip je naprosto izvanredan.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 02 okt 2016, 22:48

Vazno da je hladovina u glavi i vatra u nogama. Saigrace da ga hrane centarsutevima nema (osim Tottija koji 'strucnjaku' Spallettiju ne lezi), ali je povratio onaj instinkt kad vreba svaku, pa i najmanju priliku. Dzeko je u mislima vec prekrizio i Salaha, i Perottija, i Naingolana i Florenzija. U se i u svoje kljuse.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 okt 2016, 22:52

provokatorII je napisao/la:Vazno da je hladovina u glavi i vatra u nogama. Saigrace da ga hrane centarsutevima nema (osim Tottija koji 'strucnjaku' Spallettiju ne lezi), ali je povratio onaj instinkt kad vreba svaku, pa i najmanju priliku. Dzeko je u mislima vec prekrizio i Salaha, i Perottija, i Naingolana i Florenzija. U se i u svoje kljuse.
Pa nije corav covjek. Koliko nas iznervira tupavi Salah sa onim oeglanjem lopte, mozes samo zamisliti kako je njemu koji "zivi i hljeb zaraduje" od lopte koju treba Salah da mu posalje. Ja bi ga sa zemljom sastavio davni dana! :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 02 okt 2016, 22:52

ahmic je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
provokatorII je napisao/la:Jesam li usamljen kada kontam da je ovaj Perotti najbeskorisniji igrac Rome?
Kad se gleda danasnja tekma, nisi. Za svo vrijeme koje je proveo na terenu nista napravio nije. Ali nista.

P.S. Ponovo mrs Handanovicu! Stoko!
Danas Peroti bolji nego inace,mislim da ga je Roma je Roma dovela na insistiranje Luciana i on sad tjera kako bi opravdao novac i dokazao.kako.je dobar memadzer..

Radije partija.Dzeke,onaj pas za Salaha,pa i Miske bi mu pozavidio..

Handanovic,nemam rijeci ,tip je naprosto izvanredan.

Za sta god da su ga doveli, doveli su igraca manje. Sebicni egocentrik koji misli da mu je sve dozvoljeno. Cisto sumnjam da ce ga i glupi Spalletti trpiti kad se nanize nekoliko losih rezultata, a oni ce neminovno doci. Ne moze se ni Perotti vjecito izvlaciti na driblinge koji u konacnici ne dovode ni do cega, a cesto se pokazu i pogubni kada izgubi loptu na sredini.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 02 okt 2016, 22:56

soccerfan je napisao/la:
provokatorII je napisao/la:Vazno da je hladovina u glavi i vatra u nogama. Saigrace da ga hrane centarsutevima nema (osim Tottija koji 'strucnjaku' Spallettiju ne lezi), ali je povratio onaj instinkt kad vreba svaku, pa i najmanju priliku. Dzeko je u mislima vec prekrizio i Salaha, i Perottija, i Naingolana i Florenzija. U se i u svoje kljuse.
Pa nije corav covjek. Koliko nas iznervira tupavi Salah sa onim oeglanjem lopte, mozes samo zamisliti kako je njemu koji "zivi i hljeb zaraduje" od lopte koju treba Salah da mu posalje. Ja bi ga sa zemljom sastavio davni dana! :mrgreen:

Zato ti ne saradis 4-5 milki u evricima na godinu :lolno: .

Ali sala na stranu, meni se iskreno jbe za Romu i bilo koji drugi klub, bitno mi je samo kako nasi reprezentativci u tim klubovima igraju.
Konkretno, zanimanje za Romu mi je opalo proporcionalno udijelu nasih reprezentativaca u njoj, kao sto mi se srazmjerno povecao interes za Juventus i Atalantu :)

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 02 okt 2016, 23:01

Odlicna partija naseg Dijamanta , najbolji igrac veceras na terenu .... :bih: :bih: :bih: :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 okt 2016, 23:25

Uh kakvu je utakmicu Edin odigrao veceras. Svaka je visoka lopta bila njegova. Da nije na golu Intera veceras stajao Handanovic bio bi makar jos jedan Dzeksonov gol.
Veseli i trkacko budjenje naseg dijamanta.
Cista desetka, bravo momcino!!!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 okt 2016, 23:33

Odlicna utakmica a fino je pogledati njegovo ime pri vrhu najbolji strelaca lige.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 okt 2016, 23:35

Bravo dzele izdominiro nisu te mogli cuvat danas nikako! Mrtva trka izmedju gonzala i edina do kraja za najboljeg strijelca !!!!!!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2016, 08:44

Najbolja utakmica koju je odigrao u dresu Rome, definitivno.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 03 okt 2016, 09:28

Goalgetter je napisao/la:Najbolja utakmica koju je odigrao u dresu Rome, definitivno.
Slažem se. I fino je vidjet da naš igrač konačno da gol u nekoj velikoj utakmici ove sezone.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 okt 2016, 16:44

ZgemboAdislic je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Najbolja utakmica koju je odigrao u dresu Rome, definitivno.
Slažem se. I fino je vidjet da naš igrač konačno da gol u nekoj velikoj utakmici ove sezone.
Meni je juce izgledao kao Dzeko iz najboljih dana. I ne, za mene to nisu bili Dzekini dani u Wolfsburgu iako je tamo izdominirao i tu se nema sta reci. Za mene je to bila njegova druga sezona u Cityu kad se fizicki nabildao i gorio od zelje da se dokaze a muto Mancini (svega mu se sjetim) ga drzao na klupi jer je utripovao da je Dzeko super-sub. :kafa: Kad je Tottenhamu bez po muke zabio 4 gola. :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 okt 2016, 16:59

bhfanatic14 je napisao/la:Bravo dzele izdominiro nisu te mogli cuvat danas nikako! Mrtva trka izmedju gonzala i edina do kraja za najboljeg strijelca !!!!!!!!!!!!
Bude li Dzeko na kraju na 3 mjestu liste strijelaca bice ekstra :D ne zato sto je slab nego sto igra sa invalidima, dok sa druge strane recimo suigraci Higuaina na svakoj utakmici minimalno 2 puta posalju pas, u kojem se on nadje sam pred protivnickim golmanom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 03 okt 2016, 17:04

soccerfan je napisao/la: Meni je juce izgledao kao Dzeko iz najboljih dana. I ne, za mene to nisu bili Dzekini dani u Wolfsburgu iako je tamo izdominirao i tu se nema sta reci.
Da je uspio da zabije iz one situacije krajem prvog poluvremena, bio bi mu jedan od 5, ili barem 10 najboljih golova u karijeri.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 okt 2016, 17:05

ElCartel11 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Bravo dzele izdominiro nisu te mogli cuvat danas nikako! Mrtva trka izmedju gonzala i edina do kraja za najboljeg strijelca !!!!!!!!!!!!
Bude li Dzeko na kraju na 3 mjestu liste strijelaca bice ekstra :D ne zato sto je slab nego sto igra sa invalidima, dok sa druge strane recimo suigraci Higuaina na svakoj utakmici minimalno 2 puta posalju pas, u kojem se on nadje sam pred protivnickim golmanom.
U pravu si potpuno ! Ali opet imam neki osjecaj da ce ove godine se nadavat golova, a nije da nema prilika.. protiv Torina proslu je mogo komotno dat 2-3 komada , morat ce iskoristavat i najmanje prilike sto ce znacit borbu za vrh Liste :D a da ima slabe nabacaje u romi je istina i Higuain ima bolju ekipu iza sebe .. uglavnom nadavat ce se golova sto je najbitnije :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 okt 2016, 17:12

bhfanatic14 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
U pravu si potpuno ! Ali opet imam neki osjecaj da ce ove godine se nadavat golova, a nije da nema prilika.. protiv Torina proslu je mogo komotno dat 2-3 komada , morat ce iskoristavat i najmanje prilike sto ce znacit borbu za vrh Liste :D a da ima slabe nabacaje u romi je istina i Higuain ima bolju ekipu iza sebe .. uglavnom nadavat ce se golova sto je najbitnije :bih:
Slazem se. NAdavat ce se Dzeko golova ako Bog da. Odlicno je krenuo samo malo vise koncentracije u zavrsetcima i to je to. Ne treba on gledati ni u koga i koliko ko ima golova nego neka se fokusira na svoju igru i to je to. :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2016, 17:55

De Rossi kralj :tokralju:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 03 okt 2016, 18:46

Goalgetter je napisao/la:De Rossi kralj :tokralju:

Legenda :rol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 okt 2016, 05:18

Kapiten zadnji tekmu odigrao, a prvi se nacrtao na okupljanju! Aferim babuka!! :clap: :clap:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 okt 2016, 05:27

slika

Hart ga haman pozelio! :D
slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Coolpanda24, Zglavkar i 47 gostiju.