AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 21 sep 2019, 23:32

Ne može biti samo do igrača. Ok, igrači nisu nikakve klase al' smiješno je da ekipa ne može napraviti tri prave šanse protiv Udinesea, Brescie i Verone, mislim treba biti realan.

Ovdje neko priča o lošim igračima, a Inter i Napoli za tri klase jači od nas na terenu, a igraju im igrači poput D'Ambrosia, Barele, Sensija, Politana, Marija Ruia, Zielinskog, Hysaja, Allana, Albiola donedavno itd. Al' eto, oni su igračine, a Benaser, Leao, Hernandez, Rebić i ostali su qarine :yawn:

Čovječe dragi Klopp od Matipa, Hendersona, Wijnalduma, Milnera i ostalih prosjeka napravio strah i trepet od ekipe, aktuelne europske prvake, a ovdje se priča kako Milan ne može bolje od ovoga zbog loših igrača...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 sep 2019, 23:34

Sefću opet izgleda prenosi, ma šta opet on je vazda u prenesenom modu :rol:

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 23:36

LegendKiller je napisao/la:Ima i pozivnih stvari, nismo vidjeli Borinia na terenu :bow:
Razumijem ja da ova ekipa ne može osvojiti ligu, ali da se ne može boriti za LP e to mi nije jasno. Uz Brokia ovo je najgori trener Milana u zadnjih 30 godina. Inter se pojačao, imaju konačno dobrog trenera i razvale nas. To i razumijem, ali da nas udine razbije, protiv brese i verone strahuješ e to nije normalno.
Što prije ovog genija oćeramo biti će nam bolje.
Komentator sa arene se čudi kako conte ima 11 a ovaj naš 2 miliona platu. Pa brate conte ima titula a ovaj naš jedva do 9 mjesta uspio dobaciti.
Za tvoju informaciju, JUVE JE KUĆI UZ PENAL DOBIO VERONU 2-1, KOJA JE IMALA I CRVENI KARTON I KOJA JE ČAK POVELA, tako da nije to baš sve tako kako ti i pojedinci pišete.

@Legend

Opet ti počeo brabonjati na usta!?

Ne prenosi Shevcheta nikad, nego naučite pojedinci nešto o fudbalu u životu, pa onda brabonjajte po forumima.
Garantujem da vas 90% nikad nije šutnulo loptu u životu, ali svi ste selektori za medalju, svi o fudbalu sve znate! :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 sep 2019, 23:38

Giampaolo's Milan had 9 shots on target in the first four Serie A games (0 against Udinese, 4 against Brescia, 4 against Hellas and 1 in the Derby). Conte's Inter had 7 shots on target against Milan tonight.

Zaboravimo Inter, ali imamo 8 šuteva u prva tri kola protiv ekipa od koje će bar njih dvoje ispasti u drugu ligu. I čitava dva gola u četiri kola, od navodnog trenerskog maga koji se na papiru vodio kao dobar taktičar koji gaji napadačku igru.

Ne može me niko ubjediti da je ovo do igrača. Ne očekujem skudeto sa ovim debilima, ali bar očekujem da nadigraju lošije protivnike i da ne izgledaju kao skupina amatera koja se nikad u životu nije srela.

Eto, Inter je jači, možda svakako ni nismo imali šansi iako nosi svoju krivicu za pogrešnu formaciju i igrače radi svoje tvrdoglavosti. Ali koje mu je opravdanje za prve tri utakmice, pa i skoro čitave pripremne utakmice?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 21 sep 2019, 23:39

Ne znam zasto su pojedinci ovdje pozitivni ili imaju tracak pozitivne nade.. Ovo je dno dna, skoro isti igraci su na okupu skoro 3 godine a 3 pasa ne mogu uvezati (3 razlicita trenera)!!
Sloboda Tuzla !!!

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 23:42

rope11 je napisao/la:Giampaolo's Milan had 9 shots on target in the first four Serie A games (0 against Udinese, 4 against Brescia, 4 against Hellas and 1 in the Derby). Conte's Inter had 7 shots on target against Milan tonight.

Zaboravimo Inter, ali imamo 8 šuteva u prva tri kola protiv ekipa od koje će bar njih dvoje ispasti u drugu ligu. I čitava dva gola u četiri kola, od navodnog trenerskog maga koji se na papiru vodio kao dobar taktičar koji gaji napadačku igru.

Ne može me niko ubjediti da je ovo do igrača. Ne očekujem skudeto sa ovim debilima, ali bar očekujem da nadigraju lošije protivnike i da ne izgledaju kao skupina amatera koja se nikad u životu nije srela.

Eto, Inter je jači, možda svakako ni nismo imali šansi iako nosi svoju krivicu za pogrešnu formaciju i igrače radi svoje tvrdoglavosti. Ali koje mu je opravdanje za prve tri utakmice, pa i skoro čitave pripremne utakmice?
Trebao bi GP ući umjesto panjeva i igrati, najbolje bi tako bilo izgleda... :lol:

Titula? Hahahah, nemoj tu riječ ni u šali spominjati, molim te, ni u jednom poredjenju! :crazy:
Kakva bolan LP, pa bolju ekipu ima od nas Fiorentina, ko imalo zna nešto o fudbalu to vidi...

KAD SHVATIŠ DA OVA EKIPA REALNO VRIJEDI ZA 6-7. MJESTO I DA JE ONO SA RINOM BILO VIŠE SREĆA I LOŠA IGRA KONKURENCIJE, ONDA SI SVE SHVATIO!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 21 sep 2019, 23:43

pesmaster je napisao/la:Ne znam zasto su pojedinci ovdje pozitivni ili imaju tracak pozitivne nade.. Ovo je dno dna, skoro isti igraci su na okupu skoro 3 godine a 3 pasa ne mogu uvezati (3 razlicita trenera)!!
Tačno tako. Čovjek bi rekao da su se prvi put vidjeli na terenu a ne da odavno igraju skupa.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 sep 2019, 23:45

Kako nije, šta trolas više, da ne kažem šta gore. Nas je udine razvalio, jedini u ligi nismo imali šuta u tom kolu, protiv brese kući smo strahovali, kao i protiv verone koja je imala igrača manje i to gol dali sa penala. I šta sada ti meni hoćeš da kažeš da imamo iste ili gore igrače od brese, verone i udina, a ne znaš tri igrača iz ovih ekipa.
Pusti ti Juve, oni mogu šta hoće, tako su jaki da 80% ekipa dobiju sa pola snage. Zezali se sa tom veronom.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 23:52

LegendKiller je napisao/la:Kako nije, šta trolas više, da ne kažem šta gore. Nas je udine razvalio, jedini u ligi nismo imali šuta u tom kolu, protiv brese kući smo strahovali, kao i protiv verone koja je imala igrača manje i to gol dali sa penala. I šta sada ti meni hoćeš da kažeš da imamo iste ili gore igrače od brese, verone i udina, a ne znaš tri igrača iz ovih ekipa.
Pusti ti Juve, oni mogu šta hoće, tako su jaki da 80% ekipa dobiju sa pola snage. Zezali se sa tom veronom.

ČUJ PUSTI TI JUVE, HAHAHA... :rol:

E jesi mi odgovorio, znalački, nema šta! :lol:

Halooooooooooo ljudi vodili u Torinu, dao im crveni, svirao protiv njih penal i Juve ih dobije 2-1!

Šta si očekivao onda, da ovi naši smećari ih dobiju 0-3 lagano u Veroni jel'?
Ne brukaj ze svega ti, da ne kažem gore...

Jedini kiks je Udinese i to je prva tekma, ovo ostalo je sve manje-više stvarni domet ovih panjeva, to i debil vidi!

U pravu si, gori sam ja, što pojedncima pokušavam objasniti osnovne stvari... :lol:
Neću više, nema svrhe!
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 21 sep 2019, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 sep 2019, 23:53

Ne mora ući na teren umjesto njih, ali bi možda za promjenu mogao razraditi neki plan i taktiku koji bi nas učinio boljim. I izvesti najjačih 11. I usput raditi neki qurac na treninzima sa njima. :zzz:

Kad svih 11 igrača djeluju pogubljeno i nepovezano, to više nije do igrača.

Pa nas su nadigrali i Udinese, Brescia i Verona, ovi su i sa igračem manje imali ozbiljnije šanse od nas. Je li to možda imaju bolje igrače od nas? Kako tamo neka Brescia i Udinese znaju kreirati smislenu akciju, a Milan ne zna?

FORZA MILAN !

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 22 sep 2019, 00:00

rope11 je napisao/la:Ne mora ući na teren umjesto njih, ali bi možda za promjenu mogao razraditi neki plan i taktiku koji bi nas učinio boljim. I izvesti najjačih 11. I usput raditi neki qurac na treninzima sa njima. :zzz:

Kad svih 11 igrača djeluju pogubljeno i nepovezano, to više nije do igrača.

Pa nas su nadigrali i Udinese, Brescia i Verona, ovi su i sa igračem manje imali ozbiljnije šanse od nas. Je li to možda imaju bolje igrače od nas? Kako tamo neka Brescia i Udinese znaju kreirati smislenu akciju, a Milan ne zna?
Rope, drug moj, uvijek sam ti lijepo odgovarao i kulturno, evo i sad ću, iako sam Bgm izgubio strpljenje večeras oko svega.

Samo jedno da te pitam...
Jesi igrao ti sa panjevima nekad fudbala, pa makar i na rekreaciji?

Znači kad imaš likove oko sebe poput Contija raspalog( na sve liči na fudbalera ne liči), Rodrigueza, Biglie, Kessie Shreka, koji ne znaju dodati prvom do sebe...

Problem je što pola ovih panjeva misle da su kardani neki i da znaju igrati lopte, pa pokušavaju sve individualno a od toga nikad ništa, a ta Brescia, Udinese i sl znaju da nisu zvijezde i igraju timski, pa nekad i odigraju smislenu akciju!

O kakvim čovječe akcijama u ovom raspalom Milanu onda ti pričaš i šta je tu trener kriv, de saberi se molim te !?
Jel ti sad jasnije?
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 22 sep 2019, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 22 sep 2019, 00:01

KAKO TI NIJE JASNO ROPE?? KAKO!!
pocasni precjednik @ FK Formula

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 sep 2019, 00:02

Kakav si ti znalac, kad stavljaš nas i Juve u istu rečenicu.
Bravo genije, i Giampaolo ti zavidi na promisljenosti. Kad skontas da je Giampaolo idiot teški, šta li si ti onda.
Čuj svirali penal za Juve, pa i penali su sastavni dio igre. Lik od Verone pravi u najmanju ruku Barselonu.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 sep 2019, 00:08

Izvini molim te, ali ja nisam nigdje rekao da si ti idiot, to ćeš ti da izvines. Ja sam rekao da je Giampaolo idiot :zviz: a ti šta si, ko to zna...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2019, 00:11

E sad si zabio sebi autogol :rol:

Pa ko gura te igrače poput Biglie i RR-a, kad ima daleko bolje opcije na klupi? Imali smo četiri igrača koji su MORALI početi utakmicu, to je skoro pola ekipe u polju ako izuzmemo golmana.

Conti je ubijen povredama, ali nije on naš problem što izgledaju onako izgubljeno. Nije toliko ni Kessie, ja prvi nisam njegov fan, ali kojom logikom je došao do toga da od njega napravi igrača koji u fazi napada igra ofanzivnije od Susa umjesto da mu zadatak bude izričito igra u odbrani?

Lik je prepisao stil igre od Gatusa koji je ionako bio užasan, ali na neku foru nas je napravio još gorom ekipom.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2019, 00:11

Sarrifufna je napisao/la:KAKO TI NIJE JASNO ROPE?? KAKO!!
I ja se pitam. :urnebes:

Jednostavno Rope pojma nema o fudbalu, ne prati utakmice sa razumijevanjem, nego onako pausalno, stihijski, hahahaha.
Treba napuckat lokalnog pujdu na Ropeta, mozda pouku izvuce :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 22 sep 2019, 00:12

Upravu je Sevko. Da Kumbula nedobi crveni, bilo bi gutavo. Penal je isto bio sumljive prirode. Nije Sefko idijot.
pocasni precjednik @ FK Formula

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 sep 2019, 00:16

Kokice, piće sve spremno, jedva čekam odgovor, da ga sa razumijevanjem pročitam!
Sefko javi se, sefko javi se...

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 22 sep 2019, 00:20

rope11 je napisao/la:E sad si zabio sebi autogol :rol:

Pa ko gura te igrače poput Biglie i RR-a, kad ima daleko bolje opcije na klupi? Imali smo četiri igrača koji su MORALI početi utakmicu, to je skoro pola ekipe u polju ako izuzmemo golmana.

Conti je ubijen povredama, ali nije on naš problem što izgledaju onako izgubljeno. Nije toliko ni Kessie, ja prvi nisam njegov fan, ali kojom logikom je došao do toga da od njega napravi igrača koji u fazi napada igra ofanzivnije od Susa umjesto da mu zadatak bude izričito igra u odbrani?

Lik je prepisao stil igre od Gatusa koji je ionako bio užasan, ali na neku foru nas je napravio još gorom ekipom.
Imali smo 1 igrača koji je morao početi u prvih 11 a to je Theo, koji možda nije 100% spreman, vjerujem da zato nije počeo i eventualno Rebić, koji nije dovoljno uigran sa ekipom jer je zadnji došao!

To je tvoj problem, što ti tešeš svoje da smo imali 4 igrača bolja na klupi, a to nema veze sa mozgom!

Paqueta nije ništa bolji od Hakana, a Benna od Biglie, jer sva 4 su u suštini kardan za ozbiljne ekipe, neko zbog manjka odgovorne igre, neko zbog manjka talenta, neko zbog godina i sl, a sve isti kardan...

Valjda ćeš shvatiti do polusezone, da ponovim, OVO EKIPA ZA PRVA 4 MJESTA NIJE I DA JE RINO IMAO SREĆE SA NJIMA biti u igri za LP do zadnjeg kola, najviše zbog kikseva Rome, Lazia, Intera i sl.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2019, 00:31

Rebić, Paqueta i Benaser su morali također početi uz Thea.

Ne pušim više te priče da "nisu spremni", ima da mu igra najjačih 11.

Paqueta je odmah unio svježinu, a ovo što Biglia igra je gore od onoga što je igrao Montolivo birvaktile. Benaser je već sad svemirski brod za njega i sramotno je kako je momak dvije utakmice zaredom ostao na klupi.
I Susu je trebao **** u skokovima, a postaviti Rebića i Lea iza Piateka. Lik je postao kancer, sve je krenulo nizbrdo kad se počela mjenjati formacija i taktika da bi gospodina mogao uguziti u postavu. :roll:

Ali možda se mogu složiti u jednom, čak ni ova ekipica ne bi toliko pomogla... dokle god je Giampaolo na klupi. Nije u igračima problem koliko u treneru.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.