Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Fabinho has wanted a transfer, and isn't getting Brazil recognition at Monaco, say L'Equipe, but is getting on normally with preseason.
Ajmo Ed jos fabinho i krilo i na odmor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajmo Ed jos fabinho i krilo i na odmor
Jozun je vec prosle pokazo visok stepen improvizacije postavljajuci razlicite zadatke spram razlicitih mogucnosti protivnika. Sveobuhvatno, taj sistem se uoblicio kao krajnje kompaktan sa kvalitetnom dozom kreativnosti.
Medjutim, osnovni problem bila je dugo pominjana realizacija pogotov u masi tih remija gdje smo bili ekipa koja se pita.
Eh sada, taj segment zavrsnice se zeli rijesiti sa provjerenim spicem koji je opet uveliko napredovao po pitanju tog, haman zagonentnog a opet tak jednostavnog problema.
Druga stvar je potraznja za mobilnijom verzijom dm-a (neg sto je to ispuhani doktor Carrick) gdje cemo imat mogucnosti da Ander a pogotov Labilni rade ono sto najbolje znaju, naravno mal pomjerenije u polju. Sa tim pojacanjem se automacki namece poznati 433 sistem.
Neko kae nemamo krila, Perisa u opticaju plus maestralni Rash koji ce odlicno ispunit svaki takticki zadatak. Ta lijeva strana zavisi od toga dal cemo refresovati posrnulog Shawa il dovest novo rjesenje, al u svakom slucaju to i je jedina nedoumica.
Miki je u BVB-u pokazao da itekak moze djelovati desno, samo sto je ova sezona bila vise za zaborav cak i kada je igrao centralno, iako je na momente pokazao svu raskos.
Zadnja linija sa Baillyem i Lindelofom ce biti veliki upgrade, pogotov kada znamo sa kakvim se materijalom moralo krpiti, i kako je to izgledalo vise neg pristojno unatoc staklenim i propalim stoperima.
Ako se taj segment realizacije vrati u normalnu uz ovu defanzivu (potpomognutu novim dm-om) s pravom mozemo nadati tituli. Razlog - pored navedenog, Jozun sada tocno zna gdje skripi, ima razradjen plan a tu je najjaci, kada sa full arsenalom krene u narednu sezonu.
Ne treba pominjati samo neuspjeh, los plasman vec i pozitivne strane max zalaganja na svakom frontu.
Medjutim, osnovni problem bila je dugo pominjana realizacija pogotov u masi tih remija gdje smo bili ekipa koja se pita.
Eh sada, taj segment zavrsnice se zeli rijesiti sa provjerenim spicem koji je opet uveliko napredovao po pitanju tog, haman zagonentnog a opet tak jednostavnog problema.
Druga stvar je potraznja za mobilnijom verzijom dm-a (neg sto je to ispuhani doktor Carrick) gdje cemo imat mogucnosti da Ander a pogotov Labilni rade ono sto najbolje znaju, naravno mal pomjerenije u polju. Sa tim pojacanjem se automacki namece poznati 433 sistem.
Neko kae nemamo krila, Perisa u opticaju plus maestralni Rash koji ce odlicno ispunit svaki takticki zadatak. Ta lijeva strana zavisi od toga dal cemo refresovati posrnulog Shawa il dovest novo rjesenje, al u svakom slucaju to i je jedina nedoumica.
Miki je u BVB-u pokazao da itekak moze djelovati desno, samo sto je ova sezona bila vise za zaborav cak i kada je igrao centralno, iako je na momente pokazao svu raskos.
Zadnja linija sa Baillyem i Lindelofom ce biti veliki upgrade, pogotov kada znamo sa kakvim se materijalom moralo krpiti, i kako je to izgledalo vise neg pristojno unatoc staklenim i propalim stoperima.
Ako se taj segment realizacije vrati u normalnu uz ovu defanzivu (potpomognutu novim dm-om) s pravom mozemo nadati tituli. Razlog - pored navedenog, Jozun sada tocno zna gdje skripi, ima razradjen plan a tu je najjaci, kada sa full arsenalom krene u narednu sezonu.
Ne treba pominjati samo neuspjeh, los plasman vec i pozitivne strane max zalaganja na svakom frontu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
koliko everton platio za runija ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
0 eura
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mi smo gospodski klub
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Prica je ipak 10 mil funti.BuffonGigi je napisao/la:0 eura
Racunaj da je Unitedov najplaceniji igrac bio upravo Rooney sa svojih 300k sedmicno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
#MUFC's revenue in 04 were £200m. Rooney cost £30m = 15%. #MUFC's revenue in 17 was £515m. Lukaku cost £75m = 15%.
Dominacija u prihodima
Dominacija u prihodima
-
- Kontakt:

Lako moguce naše sljedece pojačanje
Kada bi kako ispao onaj deal što je neki dan Asteriks postavio, Darmian + 30-ak mil i bio bih donekle zadovoljan. Ovako, ja sam i dalje protiv Perišića, ali sam svjestan određenih kvaliteta gdje bi mogao valjati. Još kad bi se pritom riješili i Darmiana, i ne bi onda ispao toliko loš posao. 

Rooney legendo hvala ti na svemu!
Sjećam se njegovih prvih partija u Evertonu i one euforije kad je nakon Eura 2004. prešao kod nas. Pa onog hattricka protiv Fenera, pa partnerstva s Ronom i drugih maestralnih poteza od kojih se pada u ekstazu. Prelazak u Everton bio je najbolji rasplet događaja i nek mu je sa srećom.
Lukakua stvarno nisam očekivao. Čak i kad je prošle sedmice odjeknula bomba da dolazi kod nas bio sam skeptičan. Onda saznajem da je bio u igri još od januara. Svaka čast Edi na odrađenom poslu. Respektujem ga i znao mi je svojim potezima izazvati oduševljenje a vjerujem da je jako motiviran da napreduje što je i sam istakao u ovih nekoliko izjava.
Ovog mjeseca bi se trebale realizirati prodaje Johnstona, Varele i Januzaja a isto očekujem i za dva naredna pojačanja.
Sjećam se njegovih prvih partija u Evertonu i one euforije kad je nakon Eura 2004. prešao kod nas. Pa onog hattricka protiv Fenera, pa partnerstva s Ronom i drugih maestralnih poteza od kojih se pada u ekstazu. Prelazak u Everton bio je najbolji rasplet događaja i nek mu je sa srećom.
Lukakua stvarno nisam očekivao. Čak i kad je prošle sedmice odjeknula bomba da dolazi kod nas bio sam skeptičan. Onda saznajem da je bio u igri još od januara. Svaka čast Edi na odrađenom poslu. Respektujem ga i znao mi je svojim potezima izazvati oduševljenje a vjerujem da je jako motiviran da napreduje što je i sam istakao u ovih nekoliko izjava.
Ovog mjeseca bi se trebale realizirati prodaje Johnstona, Varele i Januzaja a isto očekujem i za dva naredna pojačanja.
-
- Kontakt:
@StanCollymore
Spoke to one of the world's "biggest" agents tonight. Suggested #MUFC may still be after TWO more marquee names.
Spoke to one of the world's "biggest" agents tonight. Suggested #MUFC may still be after TWO more marquee names.
United expect a deal for Perisic to be completed over the next week, the fee is likely to be around £45-50m. [independent]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Hajde eto nek ga dovedu vise pa da vidimo. Jose ocito bas zapeo za Perisu I bog. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
I za moratu je pisalo non-stop da ga potpisujemo u roku 48h pa doveli lukakua
Tako da moguce je Perišić "dimna zavjesa" za nekog drugog
Tako da moguce je Perišić "dimna zavjesa" za nekog drugog
U moru transfer-related vijesti ovo je jedna od rijetkih u koju vjerujem.Asteriks je napisao/la:United expect a deal for Perisic to be completed over the next week, the fee is likely to be around £45-50m. [independent]
Jedna od tih je da će Januzaj put Baskije za 11 miliona eura (R. Sociedad).
Johnstone ide na posudbu u Villu a naredne godine mu ističe ugovor. To šta ga Edo nije prodao upućuje da i s Villom gradimo/održavamo dobre odnose i što je Bruce trener. Cameron Borthwick-Jacksona traži Leeds a i Wilson će vjerovatno ići negdje.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nakon što su Chelseaju ispred nosa uzeli Lukakua, Unitedov favorit za poziciju zadnjeg veznog postao je Dier. Matić je pao u drugi plan, jer se računa da Chelsea ne želi dodatno ojačati rivala. Ed i Levy su već razgovarali i Unitedova ponuda od 50 miliona je odbijena uz naznaku da Dier nije na prodaju. Međutim, rupa u Levyjevom planu je da je United spreman duplirati Dierovu platu i igračeva dugoročna želja da zaigra u Unitedu. Tottenham bi odbijanjem Uniteda morao ponuditi Dieru značajno unosniji ugovor što bi moglo dovesti u pitanje strogu platnu strukturu koju imaju. Očekivanja nisu velika, ali makar će biti zanimljivo vidjeti Levyja kako se znoji ovo ljeto u težnji da sačuva ekipu.
Kad si već tu da te pitam: misliš li da će Lukaku napredovati u narednoj sezoni? Po meni, voljni faktor mu ne nedostaje. Također, misliš li da bi Mkhitaryan dovoljno adaptiran da odigra narednu sezonu na svom nivou? Ovu prošlu ćemo mu halaliti.Feldmarschall je napisao/la:
Ako Edo uspije dovesti jednog od ovog dvojca to će biti fantastično.
Miki na krilu tesko da moze doci do jaceg izrazaja. Povremeni bljesak I to je to. Kroz sredinu moze mnogo.
Kokosi nece pustiti Diera, nema sanse. Preznoit ce se Levy ali nece ga nama prodati. Bolje se na vrijeme okrenuti nekom drugom nego izvisiti.
Kokosi nece pustiti Diera, nema sanse. Preznoit ce se Levy ali nece ga nama prodati. Bolje se na vrijeme okrenuti nekom drugom nego izvisiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ja bih bio prezadovoljan da Lukaku ponovi prethodnu sezonu. Tip je sam zabio skoro pola od onoga što je pošlo za rukom kompletnoj ekipi Uniteda prošle sezone. Njegov transfer sam priželjkivao, tako da sam optimističan po tom pitanju.
Miki i prošlosezonski United nisu dobar fit. Niti je klub dao njemu niti on klubu ono što se očekivalo. Volio bih da se varam, ali ne vidim kako se svojim profilom može uklopiti u viziju igre kojoj se klub okrenuo.
Miki i prošlosezonski United nisu dobar fit. Niti je klub dao njemu niti on klubu ono što se očekivalo. Volio bih da se varam, ali ne vidim kako se svojim profilom može uklopiti u viziju igre kojoj se klub okrenuo.
-
- Kontakt:
Nema smisla platit tolike novce za diera i perisica jer to nisu igraci koji ce donijeti neki veliki upgrade a i za te novce se mogu puno bolji igraci dovesti na tim pozicijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.