U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Šta li će im tek uraditi Francuzi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa rekoh ja juce onom Vojvodi sto je falio Hodzica da se pricom nista ne dokazuje nego samo igrom na terenu, al ne treba momku zamjeriti njegov talenat je neupitan samo je pitanje sta ce od tog talenta napraviti. A za ove golmane mi nikako nije jasno zsto nema Vasilja iz Sirokog ili Pirica iz Gradine koji su standardni u seniorskoj konkurenciji. A povrh svega Karacic drzi Zeca na klupi prosto nevjerovatno.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 05 jun 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
e jbg ovo je stvarno previse 5:0
5-0 ...
5-0 sramota i bruka.
pa fudbal je timska igra,a ne za jednog igracatulln je napisao/la:Sta bi za Hodzica pisete bajke o njemu a od njega nista

-
- Kontakt:
Jel zaplako Plakalo
. Ovo je samo pokazatelj kolko se radi sa djecom u mlađim kategorijama. Mozda smo individualno i dobri al taktika nula bodova, timski rad nula bodova. Jos dugo godina nama ce reprezentaciju odgajati inozemni klubovi i za 5 godina ova ista reprezentacija ce bit bolja od Austrije nakon sto shvate neke stvari koje ce naucit u inozemstvu...

Pisao sam prije nekoliko dana ovdje na ovu temu oko U19. Sve dok je Karacic selektor nema nama nista od plasmana. Sve dok tatini sinovi iz Sirokog Brijega igraju za U19,a zapostavljaju se igraci Hannovera,Schalkea, te se otjera Halil Hajtic iz Kaiserslauterna, da bi svoje pulene potrpao, zaboravi na ovu generaciju. Eto vam Karacic, ah ja na njeg se ne smije.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos jedna katastrofa, a u svemu smo najbolji, najtalentovaniji i slicno. Nego, vidim ima vas koji ovo pratite s mnogo zara, pa me interesuje koliko igraca u ovoj U19 selekciji igra iz U17 selekcije (mislim na one koji zbog godišta nemaju vise pravo igrati za kadete).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sve do sada sam brani ovog Karacica al mislim da mu nakon ovog elitnog kruga treba uruciti otkaz, jer ovdje nije problem u tome da mi nemamo igrace koji bi bili u stanju donjeti pobjedu nego trener ne zna posloziti ekipu! Ja vama garantujem da bi mi forumasi napravili bolju selekciju igraca i ostvarili bolje rezultate od Karacica u ovim kvalifikacijama.
Sramota gu.ze nas ovi skijasi a kod nas sve talenti po novinama i forumu
I opet se pokazalo koji levat vodi ovu djecu. Otjerati majzlom ako treba, ovakav poraz je nepodnosljiv a garant se nebi desio da su se igraci birali kako treba.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Oj covjece rezultata
Jedva sam čekao, da dođem kući sa posla, da vidim rezultat, kad ono katastrofa ... dugo sam bio uz Karacica, ali mislim da je vrijeme da neko drugi preuzme kormilo
Očigledno je da treba osvježenje

Očigledno je da treba osvježenje

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma nije samo da se forsira Siroki, gura se i Sarajevo i Zeljo, pa Piric (Gradina) grije klupu kod Jagodica a boljiemir79 je napisao/la:Pisao sam prije nekoliko dana ovdje na ovu temu oko U19. Sve dok je Karacic selektor nema nama nista od plasmana. Sve dok tatini sinovi iz Sirokog Brijega igraju za U19,a zapostavljaju se igraci Hannovera,Schalkea, te se otjera Halil Hajtic iz Kaiserslauterna, da bi svoje pulene potrpao, zaboravi na ovu generaciju. Eto vam Karacic, ah ja na njeg se ne smije.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos jedna katastrofa, a u svemu smo najbolji, najtalentovaniji i slicno. Nego, vidim ima vas koji ovo pratite s mnogo zara, pa me interesuje koliko igraca u ovoj U19 selekciji igra iz U17 selekcije (mislim na one koji zbog godišta nemaju vise pravo igrati za kadete).
je golman od Plakala i Kjosevskog zajedno. Evo samo par imena kojih nema na spisku a bolji su od pozvanih: Piric, Vasilj, Odak (onaj iz Zrinskog ), Hajtic, Omerbasic, Kasumovic, Radovac, Modic. Plus ovi sto su stvarno kvalitet Hodzic, Maric, Cerimagic, Rahmanovic, Zec, Gojkovic. Predragovic itd i eto ekipe.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 05 jun 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kod nas uvjek treneri i neko drugi kriv a igraci ufurani i umisljeni
-
- Kontakt:
e jbg 6:0
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Dino-92 de malo nam opisi kako odigrase nase balerine
jedan od najboljih 95 god.nije ovdje imao mjesta Faris Handzic http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nista od ovih malaca, tri poraza i kuci. Francuzi ce im cenera uvaliti. Ali izgleda da su se drzali koliko-toliko dok Rahmanovic nije dobio drugi zuti.
Pa to je totalni defektizam od strane Karacica bolje bi bilo da je npr. pozvao tog Handzica i Radovca iz Sarajeva nego Plakala, Muharemovica i Civu iz istog kluba. Nemoze mi niko dokazati da je ovaj Muharemovic bolji desni bek od Omerbasica iz Salkea.ehoraje je napisao/la:jedan od najboljih 95 god.nije ovdje imao mjesta Faris Handzic http://****/vijesti/sport/n ... #news_view
U koliko sati igra u21 u Zenici protiv Albanije